Konst & Formgivning

Med väggmålningar av konst och design får du chansen att njuta av din favoritkonstnär och dina konstverk på nära håll och i egen hög person. Inget ger ett rum nytt liv på samma sätt sLäs merom visuell skönhet i form av väggmålningar. Många människor har upplevt en ökad känsla av kreativitet efter att ha tittat på en favoritbild eller kritiskt studerat linjerna och skuggorna i ett gammalt konstverk. Det är därför som vårt samhälle har sparat så många berömda målningar, skisser, skulpturer med mera som går tillbaka till mänsklighetens tidigaste dagar. Konsten påminner oss om att vi oavsett situation alltid är fria att följa våra hjärtan och drömmar. Genom konsten kan du drömma dig tillbaka till en tid då konstnärer hade beskyddare och forntida civilisationer blomstrade - precis så ofta du vill.

Väggmålningar av mästarna

Ett enkelt sätt att hålla verk av inspirerade målare som Edouard Manet eller Vincent Van Gogh nära till hands är att noggrant välja en väggmålning med deras otroliga konst. Det är inte alltid lätt att köpa eller hänga upp ett nytryck på väggen, ibland är ett smart sätt att använda utrymmet genom visuell lockelse snarare än genom små lådor på spikar eller pinnar. Väggmålningar ger dig friheten att ha de bilder du vill ha på väggen i ett rent och lätthanterligt format. Inga hängande väggar att damma av betyder mer tid att njuta av. Få en ny uppskattning av ett klassiskt verk när du har möjlighet att se det, så stort du vill, i ditt eget hem. En gammal mästare är vad konsthistoriker kategoriserar europeiska konstnärer före 1800. Detta kan omfatta målningar, etsningar, graveringar, blyerts- eller bläckskisser. Traditionellt sett måste skaparen av en gammal mästare eller en målning vara fullt utbildad och ansluten till ett konstnärsgille för att kunna kallas för en gammal mästare. Det var dock inte alltid en strikt fråga om utbildning. Utan den intensiva utbildningen kan ett konstverk från tiden före 1800 i Europa fortfarande informellt kallas för en gammal mästare på grund av den tidsperiod under vilken det skapades. Kanske kommer du i din egen väggmålning att lägga märke till aspekter av konstnärens skapelse som annars inte skulle ha funnits "med i bilden". En mängd olika stilar kan hjälpa dig i din egen kreativa process, att låta tankarna vandra och släppa fram din konstnärliga sida när du väljer att uttrycka den. Njut av en kopp te och slappna av medan du tittar på en av väggmålningarna med mästerverk av franska, italienska, romerska och andra berömda världsmålare. Det kan förflytta dig till mitten av ett europeiskt kafé där ditt sinne lockas till en minisemester. Väggmålningar kan förbättra många aspekter av våra liv.

Konst och design

Ett snabbt och enkelt sätt att göra ett djärvt uttalande är att använda ett nytt mönster eller en ny design av väggmålning. Ta vara på möjligheterna utan att behöva ändra hela din inredning. Väggmålningar i abstrakt eller modern design hjälper dig att uttrycka din kreativa sida samtidigt som de ger dig inspiration för dina överväganden. Till exempel kan olika blommönster bidra till att mjuka upp utseendet på ett område samtidigt som de håller saker och ting uppdaterade. Även om det finns många nya och kreativa idéer för hur du kan omfamna de moderna konstdesignerna är det i slutändan upp till dig. De bästa formgivarna skulle råda dig att studera de stilar av väggmålningar som du tycker om, bestämma dig för en fin färgpalett att arbeta utifrån och låta din kreativitet diktera de mönster du väljer. I dag ger väggmålningars potential i ditt hems inredning mer frihet att uttrycka sig än någonsin tidigare. Om du bestämmer dig för att du inte längre gillar blommönster är det enkelt att byta ut dem mot något annat - till exempel mjukare, mer detaljerade målningar av blommor eller kanske något djärvt och retro som orangefärgade virvelmönster. Återupplevda teman från det tidigare inredningslivet kan få liv i nuet utan att det behövs omfattande renoveringar. Välj en väggmålning och din uppgift blir lättare. Ge dig själv en fondvägg i en favoritnyans av turkos, grönt eller ett ljust och livligt mönster av väggmålningsgraffiti. Låt en väggmålning av Qui-Gon som stirrar i fjärran från din vägg hälsa dig när du kommer in i rummet för att njuta av lite film eller tv. Finns det någon bättre hyllning till de saker och händelser du älskar än att fira dem hemma?
Produktinformation