Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Vävning Trä Cool Grön - Tapet - Vardagsrum

9712

motiv

Konst & Formgivning

Konst och design-fototapeter ger dig möjligheten att njuta av din favoritkonstnär och konstverk på nära håll och personligen. Inget ger ett rum nytt liv på samma sätt som skönheten sLäs merom konst på fototapeter utgör. Många är de som har upplevt en ökad känsla av kreativitet efter att ha tittat på en favorittavla eller kritiskt studera linjerna och nyanserna i ett gammalt konstverk. Det är anledningen till att vårt samhälle har så många kända målningar, skisser, skulpturer och de har funnits sen mänsklighetens tidigaste dagar. Konst påminner oss att oavsett hur våra liv ser ut kan vi alltid följa våra hjärtan och våra drömmar. Genom konst kan du dagdrömma om en tid då konstnärer hade mecenater och antika civilisationer blomstrade - närhelst du vill.

Fototapeter av mästarna

Ett enkelt sätt att ha inspirerade konstnärer som Edouard Manet och Vincent Van Goghs verk nära är genom en noggrant utvald fototapet med deras fantastiska konstverk. Det är inte alltid enkelt att köpa eller hänga upp en reproduktion av en tavla, ibland kan ett smart sätt använda ett utrymme vara genom visuell lockelse istället för solida små lådor upphängda med spikar eller pinnar. Fototapeter ger dig friheten att hänga upp precis vad du vill på din vägg på ett rent och lätthanterligt sätt. Om du inte har några tavlor att damma av innebär det mer tid att ha kul. Få en ny uppskattning av ett klassiskt verk när du kan se på det, i vilken storlek som helst, i ditt eget hem. En gammal mästare är hur konsthistoriker kategoriserar europeiska konstnärer verksamma före 1800. Det kan inkludera målningar, etsningar, gravyrer, penn- eller bläckskisser. Traditionellt, för att kallas en "gammal mästare" -konstnär eller målning måste skaparen vara fullt utbildad och ansluten till ett konstnärsgille. Men det har inte alltid varit en fråga om utbildning. Utan en intensiv utbildning kan ett konstverk skapat före 1800 fortfarande klassas som en "gammal mästare" tack vare perioden i vilken det skapades. Kanske upptäcker du själv aspekter av konstnärens skapelse i din egen fototapet som inte annars varit där. En mängd olika stilar kan hjälpa dig i din kreativa process; låt dina tankar vandra och frigör din artistiska sida när du väljer att uttrycka den. Njut av en kopp te och slappna av medan du tittar på en av fototapeterna med franska och italienska mästerverk och andra kända konstnärer från världen över. Fototapeter kan förbättra många delar av våra liv.

Konst och design

Ett snabbt och enkelt sätt att skapa ett djärvt uttryck är med en fototapet med ett nytt mönster eller inredningsstil. Omfamna möjligheterna utan att behöva ändra hela din inredning. Fototapeter med abstrakt eller modern design hjälper dig att uttrycka din kreativa sida samtidigt som de kan utgöra en inspirationskälla. Till exempel, olika blomstermönster kan mjuka upp ett rum samtidigt som det låter det behålla sin moderna touch. Även om det finns många nya och kreativa idéer för hur man kan anamma ett konstverks modern design, är det i slutändan upp till dig. De bästa inredningsdesignerna skulle råda dig att studera fototapeter vars stil du gillar, bestäm dig för en fin färgpalett att börja med och låt din kreativitet diktera de mönster du väljer. Idag har en fototapet i ditt hems inredning mer potential att uttrycka mer än någonsin förr. Om du kommer fram till att du inte längre gillar blommönster är det enkelt att byta ut dem mot något annat -såsom mjukare, mer detaljerande målningar av blommor eller kanske något djärvt och retro som apelsintwist-mönster. Återskapade teman av inredningsstilar från de förflutna kan komma till liv utan ett behov av omfattande renovering. Välj en fototapet och din uppgift blir lättare. Ge dig själv en fondvägg i din favoritnyans av turkost, grönt eller en fototapet med ett ljust och livligt graffitimönster. Låt en fototapet med Qui-Gon som stirrar mot horisonten från din vägg möta dig när kommer in i rummet för att njuta av några filmer eller tv. Finns det en bättre hyllning till de saker och händelser du älskar än att fira dem hemma?
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.