Lila fototapeter

När man frågar dem om deras favoritfärg svarar många människor antingen rött eller blått. Om man kombinerar dessa två färger får man en tredje populär färg: lila. I Europa förknippar Läs mervi ofta denna ädla färg med kunglighet, magi och mystik. Detta är logiskt, eftersom lila har en stark dragningskraft och mystik som är mycket svårfångad.

Trenden med lila väggmålningar

Mångsidigheten hos lila kommer från dess många nyanser. Den kan användas i nästan alla rum i huset, och särskilt som väggmålning. Denna mångsidighet är säkert anledningen till att lila förutspåddes bli den nya mest trendiga färgen 2017 - och det var den verkligen. Den dyker upp allt oftare och känns helt rätt. En mycket blek version av lila har tagit över den starka position som blekrosa tidigare hade som kandidat för det nya babyrummet. Det är en mjuk färg som andas tillfredsställelse. Den är lätt att se. Genom att kombinera denna bleka nyans av lila med en ljusgrå eller gråbeige färg får man ett ännu mer vilsamt och trevligt rum för den dyrbara nykomlingen. Förra året, när lila tog sig in i mer vuxna utrymmen, som vardagsrummet eller kontoret hemma, tog den oftast formen av en väggmålning i en mörkare lila nyans. Detta skapar ett diskret stimulerande intryck. Hemligheten med att lyckas med lila i vardagsrummet är att hitta den nyans du tycker ser bäst ut där. Med en så personlig färg är det mycket svårt att bestämma rätt nyans av lila för dig och ditt rum. I ett rum med lite ljus kan en mörk nyans av lila se mörkare ut än vad den egentligen är. En blek nyans av lila i ett rum med mycket ljus kan se vit ut. Det gör det extra viktigt att tänka på belysningen i varje rum där du väljer en lila väggmålning som väggens huvudfärg.

Planering av en lila väggmålning

Det är lätt att skapa ett mästerverk när du väl har bestämt dig för den absolut bästa nyansen av lila för det utrymme du vill förvandla. Om du har bestämt dig för en mörk nyans av lila, till exempel Magenta eller Magenta - Big väggmålningar, gå vidare och välj mörka nyanser av andra färger för att diskret framhäva tapeten. Mörka färger som blågrått eller mörkgrönt kommer att sticka ut. En brun nyans kommer att ge rummet en mer dämpad karaktär. En kombination av alla dessa färger kan vara den bästa lösningen! Om du har bestämt dig för en ljus lila tror vi på Photowall att en kombination med en ännu ljusare nyans av en medföljande färg, antingen vit eller ljusgrå, kommer att skapa en otroligt elegant effekt. Det gör att hela utrymmet känns luftigare, vilket i sin tur känns väldigt avkopplande. Det är därför som en ljuslila väggmålning fungerar väldigt bra i ett sovrum. I sovrum är det dock viktigt att inte bara använda mycket ljusa färger och nyanser. För mycket ljusa färger i ett sovrum kan få föremålen i rummet att verka sväva och anstränga ögonen mer än vanligt. Ett utmärkt alternativ är att bryta ljuset med vackra, mörka träramar eller en vacker sängstomme.
Produktinformation