Sport

Sportväggmålningar kan vara mycket roliga i ett rum eller en lounge för dem som gillar det aktiva livet. Våra kvalitativa, anpassningsbara tapeter visar olympiska idrottare, lag med mLäs merera. Bland de representerade sporterna finns fotboll, skateboarding, hockey, snowboarding, skidåkning och BMX. Oavsett om du är ett fan eller en entusiastisk deltagare kommer denna touch av väggpersonalisering att glädja ditt öga och höja ditt humör varje gång du möter den. Oavsett om de används som motivation för att komma ut och vara aktiv eller som en nostalgi för att minnas favoritögonblick från spel som man tittat på eller spelat, kan våra tapeter ha rätt storlek för alla väggar.

Sport

Vår BMX-kollektion av tapeter visar en figur på en BMX-cykel i naturliga miljöer och i skateparken som gör en rad aktiva hopp. Du kan välja solnedgång, soluppgång eller ljusblå dagsljusscener för vilket rum du än vill hänga väggmålningen i. Fans av BMX-sporten kommer att kunna känna igen de specifika manövrer som visas på väggmålningen och kan välja sina favoritscenarier att fundera över eller återskapa. Det finns också mountainbike-scener som kombinerar naturen med atletisk djärvhet. Skateboarding-silhuetter mot stadssilhuetter och ramper visar hur sporten är tänkt att utövas och är ett utmärkt alternativ i olika färger och detaljnivåer. Bakgrundsbilder med och utan sporten avbildad kan ta dig till spelets hjärta från spelarens synvinkel! Slappna av i en bekväm stol och planera ditt nästa drag eller skapa ditt fantasilag i fotboll eller hockey i ditt eget hem med en väggmålning med sporttema.

Figurer

Vårt urval av snowboarding och skidåkning erbjuder hisnande vyer av berg och klarblå himmel med idrottare som skickligt skär genom snön på sätt som nästan trotsar fysikens lagar! Fotbollsväggmålningar finns i ljusa färger med abstrakta mönster och mönster som är ett perfekt komplement till alla fans väggar. Inget säger lika mycket hemtrevligt som en tapet som har betydelse för dig. Du hittar också hockey, baseboll, basketboll med mera som avbildas av färgversioner av de planer de spelas på - abstrakta såväl som konkreta.

Vackra rum med sportväggar

Någon gång i våra liv har vi varit involverade i sport. Per definition innefattar sport all tävlingsinriktad fysisk aktivitet eller spel som syftar till att använda, upprätthålla eller förbättra fysisk förmåga och färdigheter samtidigt som man har roligt och underhållning. Under dessa dagar samlade du till och med in och behöll olika souvenirföremål. Exempel är lagflaggor, tröjor, uppstoppade maskotdjur, bilder, affischer och många andra. Dessa föremål ställdes till och med ut i ditt rum för att påminna dig om de dagar då du utövade sporten eller hejade på ditt favoritlag. I dag ska det inte vara så komplicerat att inreda sitt rum. Du kan lägga till en sportig atmosfär i ditt rum med väggmålningar med sporttema. Detta är några av de underbara samlingarna av Photowall som omedelbart kan göra ett uttalande i ditt rum. Du behöver inte oroa dig för att samla in olika minnessaker. Allt du behöver är lite fantasi, kreativitet och naturligtvis en väggmålning av ditt val. Lycka till med inredningen!
Produktinformation