Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Santiago - Tapet - Barnrum

194

motiv

Sport

För den som njuter av en aktiv livsstil kan sportfototapeter vara ett roligt sätt att liva upp hemmet. Våra högkvalitativa fototapeter, som går att skräddarsy, skildrar bland annat olLäs merympiska idrottare och lag. Några sporter som finns representerade i vårt utbud är fotboll, hockey, skateboardåkning, snowboardåkning, skidåkning och BMX. Vare sig du är ett fan eller en entusiastisk utövare kommer din vägg, förutom att vara behaglig att se på, höja ditt humör varje gång du ser den. Du kan använda fototapeten som motivation för att komma ut och röra dig eller som en nostalgisk påminnelse om dina gamla favoritmatcher, vare sig du har tittat på dem eller varit med och spelat. Fototapetens mått kan enkelt anpassas efter din vägg.

Sporterna

Våra BMX-fototapeter föreställer en BMX-cyklist som gör olika hopp och trick, både ute i naturen och i skateparker. Beroende på vad som passar i rummet du ska ha din fototapet i kan du välja att ha en bakgrund som föreställer en solnedgång, en soluppgång eller en klarblå himmel mitt på ljusa dagen. Den BMX-intresserade kommer att känna igen de olika tricken på fototapeterna, och du kan välja ut ditt favoritscenario att återskapa eller fantisera om. Det finns också mountainbike-motiv som kombinerar naturbilder med atletisk djärvhet. Profiler av skateboardåkare mot bakgrunder av stadssilhuetter eller ramper visar hur sporten ska utövas och är ett snyggt alternativ som finns i många olika färger och grader av detaljrikedom. Bakgrundsmiljöer, med eller utan skildringar av sporten i sig, kan låta dig uppleva sportens innersta väsen från utövarens synvinkel. Med en sportinspirerad fototapet kan du, i hemmets lugna vrå, slappna av i en skön fåtölj och planera ditt nästa steg eller fantisera ihop ett fotbolls- eller hockeylag med dina favoritspelare.

Motiven

Vårt urval av fototapeter med snowboard- och skidåkare som skickligt skär genom snön på ett sätt som verkar trotsa fysikens lagar bjuder även på vyer av berg och klarblåa himlar som får dig att tappa andan. Våra fotbollsfototapeter finns i många starka färger med abstrakta motiv och mönster och passar utmärkt på varje fans vägg. Inget skapar ett hem som en tapet som betyder någonting för dig. Vi har även fototapeter som skildrar hockey, baseboll, basket och andra sporter med respektive spelplan, avbildade i såväl abstrakta som realistiska färger.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.