Gula tapeter

Gul inredning kan vara stark, mjuk eller dyster och kan kombineras med fler basfärger än många tror. Gula väggar med rätt kombination av inredning är underbara och tidlösa! Gult är enLäs mer färg som symboliserar kreativitet, ungdomlighet, solsken och nyfikenhet i västerländska kulturer. Även om det finns kulturella skillnader när det gäller vad färger symboliserar är det svårt att inte se gult som en uppfriskande färg som gör dig glad. Gult är inte en av standardfärgerna för inredning, men varför följa flocken? Om du är en person som inte är rädd för att sticka ut är kanske gula väggar något för dig.

En hall med gul tapet ger ett bra första intryck

. Gult är en färg som sänder positiva signaler och fyller ditt hem med glädje från vägg till vägg. Gult är en färg som reflekterar mycket ljus. Den exakta mängden ljus i ditt rum beror på vilken nyans av gult du väljer. I ett rum utan fönster eller med endast små fönster kan en stark gul färg få rummet att kännas större och bättre upplyst. Den är fantastisk i hallar och andra små rum. Bambu-Yellow från Acne JR är till exempel en underbar tapet som kommer att liva upp den mörkaste korridor.

Gul tapet i sovrummet

Är du en sådan person som älskar när morgonljuset fyller sovrummet när du vaknar? Då kan ett gult sovrum ge dig lite extra energi på morgonen. Se till att ha några gröna krukväxter i sovrummet för att förstärka den glada stämningen. Ljusgula tapeter kan passa bra i ditt sovrum om det har fönster och släpper in mycket ljus på morgonen. Du kommer att vakna upp i en mysig miljö som får dig att känna dig uppfriskad och energisk. Se bara till att ha ordentliga mörkläggningsgardiner om du har svårt att somna när rummet inte är helt mörkt.

Gul tapet i köket

Gult är traditionellt sett en färg som passar bra i köket. Ta en närmare titt på våra gula kakelmotiv om du ska renovera ditt kök. Att kakla ett kök är dyrt, svårt och tidskrävande. Om du i stället hänger upp en tapet med ett kakelmotiv kommer det att ge utseendet på ditt kök ett rejält lyft. Och om du tröttnar på den efter några år är det bara att byta ut den. Kolla in Tegel-Yellow från Acne JR för ditt kök.

Gul tapet i vardagsrummet

Gula väggar går bra ihop med flera mycket olika färger, vilket gör gult till en mycket mer flexibel tapetfärg än vad många tror. En miljö där gul tapet kan se väldigt snygg ut är om du har mörkbruna möbler. Välj en något starkare gul färg för väggarna i det fallet. Gult parat med vitt eller offwhite som basfärger får alltid ett rum att se större ut. Detta är ett praktiskt designtips om du bor i en liten lägenhet eller har en liten hall, så länge du känner att gult passar din personliga stil.

Du kan inte göra fel med gult och grått

Gult och grått är välkänt som en vacker kombination som kan varieras i all oändlighet. Grå väggar i par med en gul accentvägg. Gul mönstrad tapet med en grå soffa och ett grått golv. En kombination av grå gardiner med gula väggar är en enkel men idiotsäker look. Balansera den med svarta lampor och svarta accentmöbler, eller gulblommig tapet i grå toner, som du hittar massor av varianter av i vårt sortiment. Varför inte prova Sophias Flowers-Yellow från WA-Collection? Det är ett kraftfullt motiv med gula blommor på en grå bakgrund. Ett utmärkt val för alla som gillar att lämna ett bestående intryck.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor