Flerfärgade tapeter

Det är inte alltid lätt att dekorera ett rum i flera färger. Det finns så många saker att tänka på. Välj rätt nyanser så får du den känsla du söker. En av de första sakerna att göra äLäs merr att tänka på vilka färger du vill ha i varje rum. Om du målar rummen kan det vara lätt att möblera dem, men då är det ofta svårt att uppnå verkligt djup och en unik personlig touch. Att välja tapeter med ett unikt tryck är en bättre idé. Du kan antingen välja en monokrom tapet eller en flerfärgad tapet. Flerfärgade tapeter kan vid första anblicken verka svårare att matcha med möbler eller det du ska ha på väggarna, till exempel hyllor och tavlor.

Mångfärgade tapeter kräver god planering

. Det är verkligen inte svårt att planera för tapeter i flera färger. Din plan kommer att se lite olika ut beroende på vilken typ av rum du stylar. För ett vardagsrum är något omättade färger att föredra, eftersom det oftast är rummet med tv:n och flera olika typer av lampor. Direkt solljus är också något som kommer att påverka hur den flerfärgade tapeten reflekterar ljuset i rummet. Vardagsrummet upplevs ofta som det största rummet i ett hem, så tapeter i flera färger kan antingen förstärka eller tona ner känslan av rymd. Ett annat populärt rum för tapeter i flera färger är köket. Flerfärgade tapeter är ofta direkt inspirerade av naturen och framhäver de andra materialen i köket.

Mångfärgad tapet för en accentvägg

Ett av de mest populära alternativen för tapeter i flera färger är att använda dem för en accentvägg. En accentvägg med flerfärgad tapet kan ge dig alla möjliga resultat. En accentvägg tjänar vanligtvis till att framhäva de andra väggarna. Så den dominerande färgen du väljer för en flerfärgad accentvägg är avgörande och bör harmonisera med färgen eller tapeten på de andra väggarna i rummet. Resultatet blir vanligtvis antingen en förgrundsvägg eller en bakgrundsvägg.

Tiden är viktig när du väljer flerfärgad tapet

När du planerar din inredning är det lätt att glömma hur mycket tid människor tillbringar i ett rum. Det är viktigt att förstå eftersom varje rum lämnar ett intryck på oss. Som vi nämnde är vardagsrummet en plats där vi tillbringar mycket av vår tid och som lämnar många intryck på oss. Ett rum som vi alla utan tvekan tillbringar mycket tid i är sovrummet. Du kanske har kommit fram till att du inte tar in många intryck där under en längre tid, och det stämmer eftersom du sover för det mesta. Med det sagt är det ändå viktigt att skapa en bekväm och mild känsla i sovrummet - och det på kort tid. Flerfärgade tapeter är ett utmärkt val för sovrummet eftersom du snabbt kan förmedla lugn med hjälp av olika färger. Lätt matta och varma färger och nyanser brukar snabbt ge sovrummen en vilsam känsla.

Photowall har ett brett utbud av tapeter med många olika färger

. Vi har inte bara ett stort utbud av tapeter med många olika färger på Photowall, utan vi delar gärna med oss av vår stora expertis till dig, allt för att uppnå bästa möjliga resultat när du inreder ditt hem. Vi vet att flerfärgade tapeter kan tyckas vara lite av en utmaning att styla, men med noggrann planering får du ett rum fullt av karaktär och funktionalitet. Det är det som är den verkliga styrkan med flerfärgade tapeter.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor