Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Coco - Tapet - Barnrum

198

motiv

Flerfärgade tapeter

Att inreda rummet med olika färger är inte helt enkelt. Det finns mycket att tänka på. Att välja rätt kulörer kommer ge den känslan som man eftersträvar. En av de första sakerna man sLäs merka göra är att se över vilka färger som de olika rummen kommer få. Om man målar rummen så kanske det blir enkelt att möblera, men oftast så blir det svårt att uppnå djup och helt personlig karaktär åt inredningen. Ett bättre val är att välja en tapet med ett unikt tryck. Antingen väljer man en enkelfärgad tapet eller en flerfärgad tapet. En flerfärgad tapet kan vid första intrycket vara svårare att inreda med, för att kunna matcha möbler och det som man ska sätta på väggen som t.ex hyllor och tavlor.

Planera rätt för tapet med flera färger

Det är inte så svårt att planera hur man ska inreda med en tapet i flera färger. Beroende på vilket rum man ska ha tapeten med flera färger så kommer planeringen vara lite annorlunda. Tar vi ett vardagsrum så kanske lite omättade färger är att föredra, eftersom man brukar ha en TV i vardagsrummet och även flera olika typer av ljuskällor. Direktljus från solen är även en sak som kommer inverka på hur den flerfärgade tapeten reflekterar ljus i rummet. Vardagsrummet är oftast det största rummet till känsla så tapeter med flera färger kan antingen förstora känslan eller förminska rumskänslan. Ett annat rum som det är populärt med tapet i flera färger är i köket. Oftast tapet med flera färger direkt inspirerade från naturen för att förstärka känslan av övrigt material i köket.

Flerfärgad tapet som fondvägg

En av de populäraste alternativen för tapeter med flera färger är att sätta den på en fondvägg. En fondvägg med flerfärgade tapeter kan ge många olika typer av resultat. En fondvägg brukar ha rollen att förstärka övriga väggar. Så valet av vilken färg som ska vara den dominanta i en flerfärgad fondvägg är viktig och bör harmonisera med färgen eller tapeten på de 3 övriga väggarna i rummet. Resultatet brukar vara att man antingen får en förgrundsvägg eller en bakgrundsvägg.

Tid i rummet är en viktig aspekt för flerfärgade tapeter

En sak som man oftast glömmer när man planerar inredning är hur lång tid man vistas i ett rum. Det är viktigt att förstå eftersom vi sitter med intrycket från rummet. Som vi nämnde tidigare så är t.ex vardagsrummet ett rum där vi vistas lång tid i och även får mycket intryck ifrån. Ett rum vi med all säkerhet vistas längre än i sovrummet. Men ni har säkert dragit slutsatsen att man inte får så mycket intryck över lång tid i sovrummet, och det stämmer eftersom man mestadels sover i sovrummet. Däremot så är det viktigt att skapa en behaglig och mild känsla i sovrummet, och det på en kort tid. Flerfärgade tapeter gör sig riktigt bra i sovrum eftersom man snabbt kan kommunicera välbehag via olika färger. Oftast är det lite matta och varma färger och nyanser som snabbt ger en behaglig känsla i sovrummet.

Photowall har stort utbud av tapeter med många olika färger

Vi på Photowall har inte bara ett brett utbud av tapeter med många olika färger men även en gedigen expertis som vi gärna delar med oss, för att du ska få bra resultat som möjligt när du inreder. Vi vet att flerfärgade tapeter kan vara lite utmanande att inreda med, men genom att planera noggrant så kommer du få ett rum full av karaktär och funktionalitet, för det är det som är styrkan med tapeter som har olika färger.

Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.