Rosa tapeter

Rosa tapeter är en livlig och glad färg. Många människor ser rosa som den mest feminina och romantiska färgen ... vilket kanske var sant en gång i tiden, men rosa är också en färg somLäs mer ger energi och uppfriskar. Det är en intressant färg att experimentera med eftersom resultaten ofta blir överraskande bra. Rosa är den färg man får när man blandar rött och vitt. Den minskar inte bara en del av den röda energin utan förvandlar den till en mjuk och behaglig nyans. Färgen symboliserar ungdomlighet, romantik, lycka och hopp.

Gör det smarta valet och stilen med rosa tapeter

Rosa är perfekt för många platser i ditt hem där du vill ha en behaglig stämning. Några av de mest populära platserna för rosa tapeter är sovrummet och badrummet. Ibland hittar du rosa tapeter på en accentvägg i vardagsrummet. Den är lätt att arbeta med eftersom du kan variera dess styrka för att få fram så många olika nyanser. Tapeter i lite dämpade rosa nyanser kan få ett rum att kännas mycket rymligare. Det är ett bra val att använda en ljus nyans av rosa till ett vardagsrum eller till och med bara en accentvägg, eftersom det är ett rum där du tillbringar mycket tid. Det hjälper säkert att rosa skapar en trevlig och harmonisk stämning. Lila är en av de färger som passar bra till rosa tapeter, vilket inte är förvånande med tanke på hur nära de ligger på färgskalan. Folk brukar dock bli förvånade över hur väl olika nyanser av grått och svart passar till rosa tapeter.

Rosa tapeter är helt i ropet

Rosa håller verkligen på att komma till sin rätt som färg, kanske för att den kan skapa små tillflyktsorter av stabilitet och komfort i en annars turbulent värld. Rosa tapeter med olika motiv och texturer pryder nu många kändisars hem, och denna trend kommer att hålla i sig och växa sig starkare. En faktor som bidrar till detta är att rosa håller på att bli en mer könsneutral färg runt om i världen. Män har burit rosa skjortor under en tid, men rosa fångar nu även de manliga designentusiasternas intresse.

Rosa tapeter från Photowall är det rätta valet

. Vi hoppas att du har haft roligt att läsa om rosa tapeter och lärt dig hur de kan skapa en trevlig atmosfär i ett rum. Att använda rosa tapeter för en accentvägg stjäl inte för mycket fokus och kan verkligen ge rummet ett lyft. På Photowall gillar vi rosa tapeter eftersom färgen fungerar så bra i alla rum.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.