Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

Maki - Tapet - Vardagsrum

285

motiv

Rosa tapeter

Rosa ses hos många som en pigg och uppfriskande färg. En färg som är intressant att experimentera med eftersom resultaten blir ofta överraskande bra i ett rum. Rosa är färgen som man Läs merfår när man blandar rött och vitt. Den inte bara dämpar energin i rött utan omvandlar den till en mjuk och behaglig nyans. Symboliken i färgen är att ungdomlighet, romans, lycka och hopp.

Inred med rosa tapet och gör ett smart val

Rosa passar på så många platser i huset där man vill uppnå en behaglig känsla. Några av de populäraste platserna för en rosa tapet är i sovrummet och på toaletten. Ibland hittar man en rosa tapet på en fondvägg i vardagsrummet. Det är en enkel färg inreda med eftersom man kan nyansera den i styrka på många olika sätt för att passa in. En tapet i rosa som har en liten dämpad nyans kan ge mycket större rymdkänsla åt ett rum. Att prova att inreda ett vardagsrum med en lätt nyans av rosa, eller en fondtapet är ett smart val eftersom vardagsrummet är ett rum som man ägnar mycket tid i. Det är även smart eftersom det ger en behaglig och välbalanserad harmonisk känsla. Några färger som går bra ihop med en rosa tapet är lila vilket inte är svårt att förstå då de ligger nära i färgskalan. Däremot så brukar folk bli förvånade hur väl grått och svart i olika nyanser går ihop med den.

En av de hetaste trenderna är rosa tapet

Rosa har ett riktigt lyft som färg i världen, kanske för att det det ger en stabil och behaglig miljö i rummet när vi har en omvärld i oro. Rosa tapeter med olika motiv och strukturer pryder just nu många kändisars rum och trenden kommer hålla i sig och växa sig starkare. En annan aspekt är hur färgen håller på att förvandlas till en mer könsneutral färg runtom i världen. Män har burit rosa skjortor under en längre tid men nu flyttar rosa in hos designintresserade män.

En rosa tapet hos Photowall är ett smart val

Hoppas ni har lärt er mycket om rosa som tapet eftersom det ger en behaglig upplevelse i ett rum. Rosa tapet som fondtapet stjäl inte mycket fokus utan kan verkligen lyfta rummets volym till en ny nivå. Vi på Photowall gillar rosa som tapet för att färgen fungerar bra i alla rum i hemmet.

Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.