Fototapet

En mönstrad fototapet till hallen, en strukturtapet till vardagsrummet eller ett färgsprakande motiv till barnrummet. Med fototapeter från oss kan du förändra känslan i varje rum. AllLäs mera våra handplockade fototapeter finns i ett brett spektrum, allt från organiserade bokhyllor och grafiska rymdmotiv till magiska skogar och storslagna stadsvyer. Vi trycker ditt favoritmotiv efter beställning och skickar till dig inom 1–4 dagar. Alltid med fri frakt. Tapetlim ingår.

Fototapeter online

Vi tycker att det ska gå snabbt och lätt att handla hos oss. Det har ingen betydelse när du vill besöka vår shop. Vi har öppet 24 timmar om dygnet och du kan beställa din fototapet direkt från soffan. För att du ska hitta det du är ute efter har vi delat in våra motiv efter rum, färg och tema. Vi trycker allt på beställning och behöver då inte ha något lager, vilket innebär att ditt favoritmotiv inte kan ta slut.

Beställ fototapet - enkelt och tryggt

När du beställer från vår shop slipper du långa köer och trånga butiker. Du klickar enkelt din fototapet till kassan, utan något medlemskap. I kassan väljer du vilket betalsätt du föredrar. Vill du läsa mer om hur du handlar säkert från oss - besök vår beställning- och betalsättsida. Du är också alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

Tapetsera en fotovägg

Kreativt och personligt. Med våra fototapeter kan du enkelt skapa en fotovägg för att förändra atmosfären i ett rum. Du kan tapetsera en fotovägg utifrån ditt intresse, vilken känsla du vill skapa i rummet eller vad du vill uppleva. Vi trycker ditt favoritmotiv efter dina mått och skickar fototapeten i numrerade våder i den ordning du ska montera dem på väggen. För att få mer monteringstips - ladda ner vår monteringsanvisning.

Fototapetsgalleri

Klä dina väggar med ditt favoritmotiv i stort format. Klassiska skogar och stränder, sagolika barnmotiv från populära filmer, välkända personer från populärkulturen och magnifika byggnader. Här hittar du motiv i smutsrosa, havsblå, limegrönt och denim. Städer, broar, stugor och vägar. Eller varför inte fototapeter med fotboll, skidor, surfing eller cykling. I vår shop finns tusentals motiv, för alla.

Oändliga möjligheter med en fototapet

När det kommer till fototapeter blir det enkelt att omvandla en vit vägg till unik väggkonst. Du kan tapetsera hisnande fotografier på stora ytor för att göra rummet mer ombonat. Eller klä in väggar i små trånga ytor med motiv i ljusa färger för att skapa mer rymd. Med våra fototapeter väljer du själv precis vilka mått de ska vara i och hittar du ett motiv du gillar men som inte riktigt passar så kan våra bildredigerare hjälpa dig att anpassa bilden på bästa sätt. Överblivna motiv kan användas som pyssel till barnkalaset, påskdekorationen eller varför inte födelsedagsfesten. Ta en titt i vårt magasin för att få tips och idéer hur du kan skapa pyssel för alla tillfällen.

Fototapeter till olika rum och stilar

På Photowall vill vi att du med en fototapet ska kunna skapa ditt personliga rum, oavsett om du beskriver din stil som minimalistisk, färgsprakande, rustik eller lantlig. En fototapet, vilket motiv du än väljer, ska bidra till en harmonisk atmosfär, ge inspiration, väcka leklust och glädje, i alla rum; barnrum, vardagsrum, hall och kök. Förutom rum i hemmet passar våra fototapeter på väggar i kontor, butiker, showrooms och en massa andra offentliga miljöer. Kontakta oss om du vill ha tips eller hjälp hur du kan anpassa ditt favoritmotiv på bästa sätt.

Enkelt att tapetsera

Visste du att det är enkelt att sätta upp en fototapet från oss? Allt du behöver göra innan du beställer ditt motiv är att mäta väggen, både på bredden och på höjden. När du ska sätta upp din tapet limmar du direkt på väggen och monterar de numrerade våderna kant i kant. Pulverlim och en monteringsanvisning följer med i paketet och vi rekommenderar att du tar en titt på vår monteringsvideo innan du sätter igång.

Standard eller premiummaterial?

Vi har två olika fototapetmaterial – standard och premium. Båda materialen trycks på ett formstabilt och slitstarkt non woven-material. Det som skiljer dem åt är att premium har ett extra lager som gör att den är skraptålig, reflexfri och möjlig att torka av med rengöringsmedel.

Tapetsera med stil

Att klä dina väggar med stil betyder inte att du måste följa den senaste trenden eller att du måste välja något som egentligen inte är din smak. Tvärtom. Att tapetsera med stil betyder att du ska hitta din stil och välja den fototapet du gillar. Att du med en fototapet kan visa vem du är och sätta din personlighet på väggen. Hitta ditt favoritmotiv nedan, oavsett vad det är.
Produktinformation