Canvastavlor

Att klä dina väggar med konst är enkelt när det finns tusentals motiv och mängder av storlekar och former. Ännu enklare blir det när canvastavlan trycks efter dina mått på en duk som Läs merär snäll mot miljön. Allt du behöver göra innan du klickar hem din canvas är att hitta ditt favoritmotiv, välja storlek och bestämma dig för hur du vill att kanten på canvastavlan ska se ut.

Canvastavlor online

För att du ska hitta vad du letar efter har vi delat in alla våra motiv i olika kategorier; färger och rum. Du kan också sortera efter dina intressen och smak. När du hittat ditt favoritmotiv kan du snabbt beställa det hem till dig, var du än befinner dig. Du behöver inte logga in eller skapa något konto, utan väljer från vårt breda sortiment av canvastavlor och flyttar med ett klick ditt valda motiv till kassan. Efter lagd beställning trycker vi canvastavlan på en gång och skickar den färdigmonterad till dig inom 1–4 dagar.

Högsta kvalitet

Trycket håller högsta kvalitet och bleks inte av solljus. När vi skickar din färdigmonterade canvastavla levereras den i en wellpapplåda som består helt eller delvis av återvunnet material. För att läsa mer hur vi arbetar för att minimera vår miljöpåverkan, ladda ner vår miljöpolicy.

Canvastavlor, i allt från stort till smått

Kvadratiskt, avlång, stor eller liten? Du bestämmer. Vårt bästa tips för att hitta rätt storlek är att använda maskeringstejp, som inte lämnar några avtryck på väggen, och tejpa upp olika storlekar i den form du vill ha tills du har hittat rätt mått som passar på just din vägg. Tänk på att inte sätta tavlor för högt upp på väggen och att det går att mixa och matcha storlekar på en och samma vägg.

En tavelvägg med canvas

Ibland kan det vara svårt att bara välja ett motiv till en canvas, då går det lika bra att njuta av två, tre, fyra eller ännu fler motiv på väggen, samtidigt. Använd vattenpass och tumstock vid montering för att hänga dina canvastavlor på bästa sätt. Tänk också på att göra en skiss innan du börjar sätta upp dem på väggen. Lägg ut tavlorna på golvet om du har stor yta eller rita på papper. Ett tips är att tavlorna ska ha en rak linje någonstans, nertill eller upptill. På så sätt upplevs väggen mindre rörig och det blir lättare att mixa och matcha motiv.

Canvastavlor av olika designers

Vi vill att du ska hitta en canvas som du gillar. I vårt sortiment har vi canvastavlor från spännande designers, kreativa fotografer och illustratörer som skapat motiv för både vardagsrum, kök, sovrum, barnrum och hall. Tillsammans erbjuder de ett brett formspråk som passar alla olika stilar, personligheter och miljöer.

Stora canvastavlor

Med en stor canvas är det enkelt att förändra känslan i ett rum. Den kan ge färg till dina vita väggar och du kan få in blommor, strukturer eller varför inte ett klassiskt konstverk i ditt hem. Våra canvastavlor finns i upp till 100 centimeters höjd och bredd och levereras färdigmonterade – redo att sättas upp direkt!

Canvasgalleri

Rustika stenväggar, favoritsporten eller bilder på vårt solsystem. Roströda, havsblå och taxibilsgula. Grafiska, abstrakta eller varför inte en struktur? Vårt canvasgalleri rymmer tusentals handplockade motiv för dig att pryda dina väggar med.

Canvastavlor för barn

Vill du förändra känslan i ditt barns rum? Med våra barnmotiv på väggen känns barnrummet mysigt, lekfullt, gulligt, coolt eller andas barnets intresse. Upptäck karaktärer från favoritfilmen, gulliga djur som katter eller hästar, lekfulla cirkusmotiv eller drömlika skogar. Vi har också barnmotiv med färgglada dinosaurier, söta illustrationer från sagornas värld och handritade skogar i fina färger. Alla canvastavlor för barn är tillgängliga i mängder av olika storlekar. Vill du ge rummet ett ännu lekfullare intryck är vårt bästa tips att montera tavlan på ett annorlunda sätt, till exempel genom att tejpa i hörnen. Besök vårt magasin om du vill ha fler kreativa tips till barnens rum.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.