Vita canvastavlor

Den rena renheten i den vita färgen är en riktig inspirationskälla som framkallar positivitet och entusiasm. Det finns ingen annan färg som är så ordnad, neutral, öppen, stimulerande Läs meroch ren. Vita föremål och vita rum får oss att vilja sopa undan hinder och göra oss av med alla distraktioner runt omkring oss - vitt hjälper oss att hitta lugn, ro och utrymme för att tänka kreativt om oss själva och om saker och ting runt omkring oss. Vitt har många positiva associationer till föremål och idéer och till saker som finns i naturen. Det vita staketet runt en grön trädgård i det idylliska huset i våra drömmar; vackra snäckor; en vit klänning som bärs på den viktigaste och vackraste dagen i ett nygift pars liv.

Öppna upp ditt rum med vita canvasbilder

Numera är det vanligt att människor hittar arbete och bosätter sig i stora städer, och det finns många fördelar med att leva så. Pulsen på gatorna, det otroliga tempot i livet, den enorma variationen av intryck och händelser runt omkring dig - allt detta stimulerar kreativiteten. Effekten av alla dessa fantastiska influenser, varje dag, kan få oss att vilja ta sin tillflykt till en lugn och tyst plats där vi kan vila våra sinnen, och den platsen är ofta hemmet. Efter en lång vecka på jobbet finns det få saker som slår en avkopplande helg, där man sitter i soffan under en härlig mysig filt. Storstadens dragningskraft och allt den har att erbjuda innebär också att hemmet ofta är ganska kompakt, och det kan vara en utmaning att få det att verka rymligt och luftigt. Att använda ljusa färger för att inreda ditt hem är ett utmärkt sätt att utnyttja det utrymme du har och få det att kännas mindre begränsat. Men borde du då inte bara dekorera ditt hem vitt, om vitt alltid känns elegant, trendigt och rymligt? Tja, även om ett helt vitt rum kan låta som svaret är det inte nödvändigtvis alltid den bästa lösningen. Ett för ljust rum med många ljusa möbler kan upplevas som flytande eller diffust, vilket faktiskt får våra ögon att arbeta hårdare än de skulle göra i ett mörkare rum. Detaljerna beror på själva rummet du planerar som din fridfulla fristad, men det kan vara värt att använda en blandning av ljusa och mörka färger i samma rum. Ett canvastryck som Cloudscape med sitt lätta och luftiga motiv ger lugn åt en mörk vägg, skapar en känsla av rymd och ger ditt rum en injektion av liv. Ett lugnt canvastryck som Snow Drop skapar ett välkomnande lugn, och inspirationen från motivets glänsande yta kommer att sporra din fantasi att flöda.

Ett vitt canvastryck för alla smaker

På Photowall erbjuder vi över 200 olika motiv för vita canvasutskrifter. Tack vare vårt otroliga utbud är vi säkra på att vi har vita canvasutskrifter som passar alla individuella smaker. Den grönklädda snowboardåkaren som går ner från en kritvit, pudersnöig bergsbrant i Snowboarder at Jump skulle vara perfekt för ett snowboardfantast eller en tonåring som just har upptäckt en ny livsstil. Om du är ute efter ett lugnare motiv kan de vita orkidéerna i White Orchid Stem - Purple vara precis vad du söker. På Photowall har vi hur många underbara, inspirerande tapeter och väggmålningar som helst, men vi rekommenderar också varmt att du bläddrar igenom vårt urval av fantastiska canvasutskrifter och hittar exakt det som passar dig.v
Produktinformation