Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.
Just nu har vi en ökad leveranstid med upp till 5 arbetsdagar.

För evigt - Canvastavla - Sovrum

563

motiv

Vita canvastavlor

Det blanka och tomma i vitheten i ett rum är inspirerade och får våra tankar att rusa av positivitet och entusiasm. Det finns ingen färg som är så städad, neutral, öppen, inspirerandeLäs mer och ren som färgen vit. Vita objekt och rum får oss att vilja kliva över hinder och det får oss att vilja rensa bort allt brus omkring oss – det hjälper oss att plocka fram viljan att fina ro, lugn och utrymme för att fundera och fantisera över saker och ting i vår omgivning. Flera av de saker och idéer som vi människor själva skapat, och även saker naturen själv tagit fram, som vi också associerar med någonting positivt är vita. Det vita trästaketet som löper runt den gröna tomten i den idylliska villastaden, vackra snäckor och den vita klänningen bruden traditionellt är iklädd under en av hon och hennes partners största och vackraste dagar i livet.

Det är enkelt att öppna upp ett rum med en vit canvas

I vår tids värld blir det vanligare och vanligare att människorna rör sig in mot storstäderna för att bosätta sig och skapa en karriär där, och visst finns det många fantastiska fördelar med att bo i en storstad. Pulsen från gatorna, den otroliga rörligheten och alla spännande intryck och händelser som sker runt omkring en och sporrar ens kreativa tänkande. Alla dessa fantastiska intryck vi nås av dagligen gör att vi behöver en lugn plats, en fristad, där vi kan vila upp våra hjärnor och sinnen, och den platsen blir ofta vårt egna hem. Att efter en lång vecka ta helg, kura upp sig i soffan under en pläd lika vacker som den är mjuk och bara andas är någonting av det bästa som finns. Tack vare storstädernas puls, popularitet och allt de har att erbjuda blir våra hem också till storleken mindre och utmaningen att få hemmets alla rum att kännas stora och luftiga blir större. Att inreda och klä ett hem med ljusa färger är ett fantastiskt sätt att öppna upp ett rum som annars skulle kunna kännas väldigt kompakt. Den självklara lösningen skulle därför kunna vara att inreda sitt hem helt i vitt, för det är ju både snyggt, trendigt och dessutom ljust, eller hur? Oavsett hur logiskt ett kritvitt rum nu än låter behöver det nödvändigtvis inte alltid vara den absolut bästa vägen att gå. Ett alldeles för ljust rum med ljus inredning kan få inredningen i rummet att upplevas som att den svävar, vilket gör att våra ögon tvingas anstränga sig mer än i ett mörkt rum. Beroende på vilket rum man drömmer om att förvandla till sin alldeles egna fristad och himmelrike är det därför smart om man blandar ljusa och mörka färger i ett och samma rum. Att på en mörk vägg hänga en canvastavla med ett ljust och luftigt motiv som ”Cloudscape” hjälper ditt rum att få extra liv och skapar känslan av extra utrymme. Ett lugnt canvasmotiv som ”Snow Drop” ger dig ett öppnande lugn och motivets blanka yta ger dig möjlighet att fantisera fram och utveckla det inspirerande motivet ytterligare.

En vit canvastavla för varje intresse

Här på Photowall erbjuder vi över 200 olika vita motiv på canvas. Tack vare vårt sortiments otroliga bredd är vi säkra på att alla kan hitta en vit canvas här som faller just den personen i smaken. Den grönklädda snowboardåkaren som droppar ner från en kritvit och pudrigt driva i canvasmotivet ”Snowboarder at jump” kan vara perfekt för snowboardfantasten eller tonåringen som funnit ett nytt intresse och livskall. Om du söker ett lugnare motiv kan de vackert vita orkidéerna i motivet ”White Orchid Stem – Purple” vara precis det du är på jakt efter. Vi skulle kunna sitta här och ge dig upplyftande och inspirerande tips i all oändlighet, vi på Photowall rekommenderar dig varmt att bläddra runt här bland våra fantastiska canvastavlor och hitta något som passar just precis dig!

Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.