Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

Canvastavlor för kök

34

motiv

Canvastavlor för kök

Ett nytt kök behöver inte alltid innebära nya möbler, köksluckor, golv och väggar. Ibland räcker det med att hänga upp nya canvastavlor, måla om stolarna och addera lite inredningsdetLäs meraljer för att få en helt ny känsla. Här hittar du tipsen på hur du kan förvandla köket till en mysig oas med några små förändringar.

Måla om köksluckor

Att uppdatera det befintliga istället för att byta ut till nytt är bra för plånboken, bättre för miljön och kan bli ett roligt projekt för hela familjen. En enkel och snabb förändring i köket är att måla om köksluckorna. Välj färg med omsorg då den tillsammans med övrig inredning sätter stilen och känslan i rummet. Inte nog med det, en färg kan också skapa en illusion om att rummets storlek förändrats. En ljusare ton på luckorna får rummet att upplevas lite större och en mörkare nyans används för att skapa ett djup och en känsla av rymd. Addera kontraster till rummets grundfärg i form av tavlor, kökshanddukar eller ljuskällor för att förstärka känslan ytterligare. Det bästa med denna enkla förändring i köket är att du vågar ta ut svängarna. För blir du inte nöjd kan du alltid göra om.

Addera canvastavlor till köket

Det är några saker att tänka på när du väljer ut och hänger upp tavlor i köket. När du väljer motiv ska det förutom att vara något som hela familjen gillar också passa i ett kök. Utgå från den personliga stilen men tänk på att ett kök inte bara är ett kök – välj därför canvastavlor som både kan skapa ett lugn och bädda för matlagnings- och läxläsningsinspiration. Det kan vara allt från gröna växter, rosa och gula mönster till rustika strukturtavlor eller matmotiv. Har du en stor vägg har du också möjlighet att hänga upp mer än en tavla. Oavsett om du väljer två eller om du vill skapa en hel tavelvägg är det några saker som är viktiga att tänka på, saker som kan låta enkla för många, men som gör hela skillnaden så att väggen inte ska upplevas stökig och för att tavlorna ska ge ett rofyllt intryck. Häng upp tavlorna i en linje till varandra, det kan vara i överkant, nederkant eller längst tavlans mitt. En tavelvägg i köket låter dig ta ut svängarna, men ha som tumregel att sätta ramarna på samma avstånd från varandra. Innan du börjar spika i väggen, prova dig fram genom att lägga ut kökstavlorna på golvet eller börja med att sätta upp en tavla i mitten som du utgår från när du hänger upp resten. Har du plats på väggen är det fint med tavellister i ett kök. På så sätt slipper du en massa hål i väggen och kan byta ut motiven när andan faller på

Gör skillnad med små detaljer

Måla två stolar i udda färger eller köp nya blommor, ibland räcker det för att ett rum ska kännas som nytt. I ett kök kan du också byta kökshanddukar, bordsduk eller varför inte köpa nya prydnadsföremål. Vårt bästa tips för att ändra känslan i köket är att våga testa! Du kanske hittar nya saker du tycker om, och om du håller dig till små förändringar kan du alltid prova igen.
Produktinformation
Visa 34 motiv
Sortera:

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.