Canvastavlor för kök

Att renovera köket innebär inte alltid att du måste skaffa nya möbler, köksskåp, golv och väggar. Du kan skapa ett helt nytt utseende bara genom att hänga upp nya canvasbilder, måla oLäs merm stolarna och lägga till några stylingdetaljer. Här är våra tips för att förvandla ditt kök till en mysig oas med några små justeringar.

Målar om köksskåp

Att uppdatera det du har i stället för att ersätta gammalt med nytt är bra för plånboken, bättre för miljön och kan bli ett roligt projekt för hela familjen. En snabb och enkel förändring är att måla om dina köksskåp. Välj din färg med omsorg eftersom den kommer att bestämma stilen och känslan i rummet. Det är inte allt - en färgförändring kan skapa en illusion av att rummet har en annan storlek. Måla skåpen i en ljusare ton och köket kommer att kännas större, medan en mörkare nyans skapar djup och en känsla av rymd. Att använda accenter som kontrasterar mot grundfärgen - bilder, belysning, kökshanddukar - kommer att accentuera intrycket ytterligare. Det bästa med dessa enkla förändringar är att du inte behöver vara rädd för att prova något nytt eftersom du alltid helt enkelt kan göra om det om du inte är nöjd med resultatet.

Lägg till canvasutskrifter i köket

Det finns några saker att tänka på när du väljer och hänger upp utskrifter i köket. Motiven du väljer måste vara något som hela familjen gillar, men de måste också passa till köket. Det är din personliga stil som spelar roll, men kom ihåg att ett kök inte bara är ett kök - välj därför canvasutskrifter som skapar en lugn atmosfär och ger inspiration till matlagning och läxläsning. Det kan vara allt från gröna krukväxter och rosa eller gula mönster till rustika tryck eller matmotiv. Om du har en stor vägg kan du hänga upp mer än ett tryck. Oavsett om du väljer bara två eller om du vill ha en hel vägg med tryck finns det några knep som verkligen hjälper - saker som kanske låter enkla, men som gör hela skillnaden så att din vägg inte känns rörig och dina tryck skapar ett lugnt intryck. Häng alla dina tryck i linje med varandra. Det kan vara längs den övre kanten, den nedre kanten eller i mitten av trycket. Om du har en hel vägg med utskrifter i ditt kök finns det gott om utrymme för att vara äventyrlig, men tumregeln är att alla ramar ska vara lika långt ifrån varandra. Innan du börjar hamra in spikar i väggen kan du experimentera genom att arrangera avtrycken på golvet eller börja med att hänga ett avtryck i mitten av väggen och gå vidare därifrån. En tavelskena ser fint ut om köksväggarna är tillräckligt stora. På så sätt slipper du sätta en massa hål i väggen och kan byta motiv när du vill.

Små detaljer gör skillnad

Måla två stolar i missanpassade färger eller köp nya blommor - ibland räcker det för att få ett rum att kännas som nytt. Du kan också byta ut kökshanddukar eller dukar - eller varför inte köpa nya dekorationer? Vårt bästa råd för att uppdatera utseendet på ditt kök är att inte vara rädd för att experimentera! Du kanske hittar nya saker som du gillar, och om du håller dig till mindre ändringar kan du alltid försöka igen.
Produktinformation
  • Visar 1-75 av 75 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.