Canvastavlor till babyrummet

Tips för att välja konst till barnkammaren: Kärlek bor i barnkammaren. Den finns i en mammas ögon när hon vaggar sitt barn till sömns, och den finns i en pappas mjuka beröring när hanLäs mer försiktigt sveper sitt spädbarn. Denna oändliga kärlek bör återspeglas i ditt barns rum. När du förbereder ditt barns kokong får du här några tips om hur du väljer rätt konstverk till barnkammaren.

Identifiera din stil

Ta en objektiv titt på ditt hem. Är ditt hem överskådligt och modernt med en modern uppdaterad känsla? Eller är du mer traditionell med ett hus som har en välbevarad atmosfär, med minnessaker som har gått i arv från generation till generation? Kanske är du en cocktail av dessa två stilar och blandar och matchar element av både det moderna och det traditionella i ditt vardagsrum. Modernt: Leta efter canvastavlor med djärva ränder, geometriska mönster och former. Välj ett tryck som inte introducerar för många färger i rummet så att det behåller sin rena, överskådliga känsla. Traditionell: Målningar går hand i hand med traditionell inredning. De kompletterar varandra som en ram och en bild. Var inte rädd för att välja tryck som handlar om en fiktiv karaktär i en barnaga, eller välj ett konstverk som är rikt på tonalitet och färger. Stugstil: En barnkammare i cottage-stil placerar omsorgsfullt det bästa av både den moderna och den traditionella världen tillsammans. Ett roligt sätt att kombinera traditionella målningar med moderna dukutskrifter är att införa linjeteckningar, vilket är enkelt nog för minimalistiska modernister och tillräckligt intressant för fransk lantlig inredning.

Tänk på rummets arkitektur

Analysera rummets grundstruktur. Titta på taket, fönstren, väggarna och golvet. Alla dessa element spelar en avgörande roll när du väljer rätt canvasutskrifter till ditt barnrum. Ljus: Har rummet tillräckligt med naturligt ljus? Finns det stora fönster i rummet? Om det inte finns tillräckligt med naturligt ljus i rummet kan ett ljust och luftigt canvastryck vara ett bättre val. Tak: Många gamla hus har vackert högt i tak. När det gäller skalan kan tyvärr möbler i babystorlek se olämpliga ut och verka för små. Genom att välja högre, större canvasutskrifter som fyller upp en vägg dras ögat uppåt och ger illusionen att taket och möblerna står i proportion till varandra. Tegelväggar och kakelplattor: Geometriska tryck kan vara visuellt förvirrande när de placeras på tegelväggar eller en kaklad yta.

Den större bilden är viktig

Sätt scenen genom att rikta uppmärksamheten mot ett specifikt område, t.ex. spjälsängen, och förstärk området genom att använda ett canvasuttryck. Genom att ställa in scenen kan du sedan förstärka ditt valda tema genom att använda ditt tryck som inspiration för resten av rummet. Om barnkammaren är viloplatsen för en sagoprinsessa kan du pryda hennes väggar med en målning av mystiska älvor där det finns gott om alver och älvstoft, eller ännu hellre låsa in henne i ett säkert torn där inget ont någonsin kan hända henne. Och om ditt barnrum är hem för en framtida Christopher Columbus eller Ferdinand Magellan, kan du täcka väggen med ett tryck med sjöfartstema. Kanske föredrar din barnunge att kolla in utsikten från en trädkoja eftersom det finns tillräckligt med tid att oroa sig för att bli vuxen...

Mixa och matcha

Har du någonsin hört att man inte kan blanda mönster och tryck? Jo, det kan du visst. Genom att noggrant samordna olika mönster skapar du texturer och djup i ditt barnrum som ofta bara syns i professionellt utformade utrymmen. Nyckeln till en lyckad samordning av en rad olika mönster är att hålla sig inom samma färgpalett så att du inte överväldigar rummet.

Inspiration för baby

Att inreda ett barnrum för ett spädbarn kan vara så roligt. Det finns så många mönster och tryck att välja mellan att du lätt kan byta tema varje månad. Det är dock viktigt att komma ihåg att vissa bebisar kan längta efter stabilitet och kan finna trygghet i en miljö där åtminstone några av tavlorna förblir desamma. Därför är det viktigt att komma ihåg att en tavla med babytema kan verka söt nu, men ger den utrymme för barnet att växa med tavlan? Välj konst som väcker barnets intresse och stimulerar dess fantasi. Populära canvastavlor för bebisar är t.ex: Natur: Bebisar älskar att göra kopplingar till vad de ser i världen runt omkring dem. Om du bor nära en skog kan du förvandla väggen med ett canvastryck av skogen. På samma sätt kan du hänga upp ett canvasuttryck av en orca eller en havsträdgård full av delfiner om du har turen att bo nära havet. Djur: Barn har en naturlig förkärlek till djur. Välj deras favoritdjur och sätt upp det i en ram ovanför deras säng. Barnvisor: Introducera dem till ordets magiska och roliga värld med bilder från en tidlös barnvisa. Kartor: Om du älskar att resa kan du främja deras kärlek till världen med en djur- eller dinosauriekarta.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor