Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Min växthus akvarell 3 - Canvastavla - Vardagsrum

74

motiv

Canvastavlor för vardagsrum

Det kan för många kännas som ett stort och kostsamt projekt att göra om i vardagsrummet. Men ibland räcker det att byta ut mattan, sätt upp nya canvastavlor eller addera några soffkudLäs merdar för att skapa en ny atmosfär. Här har vi samlat våra bästa tips på hur du snabbt och enkelt förändrar känslan i vardagsrummet.

Personliga tavlor på väggen

Att byta ut tavlorna på väggen är ett snabbt och enkelt sätt skapa en helt ny känsla i vardagsrummet. Allt du behöver tänka på är att välja väggkonst som du gillar! Lita på din magkänsla men som en liten hållpunkt kan du tänka att det som sitter på väggen också ska hålla ihop med resten av hemmet.

Häng upp canvastavlor – enkelt

För att slippa en massa onödiga hål i väggen har vi samlat några saker att ha i åtanke innan du börjar montera dina canvastavlor på väggen: Ha alltid ett vattenpass och en måttstock nära tillhands så att tavlorna får det avstånd du är ute efter och att resultatet inte blir snett och vint. Vill du sätta upp fler än en canvastavla. Utgå från väggens storlek och form. På en bred vägg gör sig tavlorna bäst om de sitter i en vågrät linje och på en smal vägg visar tavlorna sig från sin bästa sida om de hänger lodrätt, och det blir ännu lite bättre om den större av dem hänger ovanför de mindre. Det finns några råd kring hur du ska tänka när du skapar en tavelvägg, till exempel att du kan hänga upp tavlorna enligt gyllene snittet eller att tavlorna ska följa en linje. Men, om du vågar kan du gå helt utanför alla råd och sätta tavlorna lite hur du vill - blanda storlekar, ramar och motiv och sätt upp dem som du vill. Men visualisera gärna väggen innan, antingen genom att skapa en mood-board eller genom att lägga ut tavlorna på golvet och flytta runt tills du blir nöjd.

Gör skillnad med små detaljer

Ibland kan det räcka med att göra några små förändringar i vardagsrummet för att få en helt ny känsla. Det är både bra för plånboken och det betyder att du inte behöver hitta alla produkter på en och samma gång. Men kom ihåg vilken färgskala och stil du vill att rummet ska ha så får du rätt känsla när du byter matta, gardin, inredningsdetaljer eller fönsterlampa.
Produktinformation
  • Visar 1-74 av 74 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.