Canvastavlor för vardagsrum

Att göra om sitt vardagsrum kan tyckas vara ett stort projekt, och dessutom dyrt. Men ibland räcker det med att byta en matta, sätta upp nya canvastavlor eller lägga till några kuddarLäs mer för att skapa en ny känsla. Här är våra bästa snabba och enkla tips för att ge ditt vardagsrum en ny look.

Personliga utskrifter på väggen

Att byta ut bilderna är ett snabbt och enkelt sätt att ge ditt vardagsrum en helt ny känsla. Allt du behöver göra är att välja några väggkonstverk som du älskar. Lita på din instinkt, men det är värt att se till att det du hänger på väggarna passar in i resten av ditt hem.

Tavlor på duk

Innan du börjar hänga upp canvasutskrifter har vi sammanställt några förslag så att du kan undvika att borra onödiga hål i dina väggar. Ha alltid ett måttband och ett vattenpass till hands för att se till att du har dina utskrifter på rätt avstånd från varandra och att du har hängt dem rakt. Ska du hänga upp mer än ett canvasuttryck? Använd väggens storlek och form som utgångspunkt. På en bred vägg placeras utskrifterna bäst i en horisontell linje, medan de på en smal vägg ser bäst ut vertikalt, särskilt om större utskrifter hängs upp över mindre utskrifter. Om du väljer en gallerivägglayout kan du försöka hänga upp utskrifterna enligt det gyllene snittet eller längs en linje. Men om du vågar kan du strunta i alla råd och bara hänga upp tryck på måfå - blanda storlekar, ramar och motiv och sätt upp dem hur du vill. Även då är det en bra idé att först visualisera väggen, antingen genom att skapa en moodboard eller genom att först ställa ut trycken på golvet och flytta runt dem tills du är nöjd.

Detaljerna gör skillnaden

Ibland räcker det med några små förändringar i vardagsrummet för att skapa ett helt nytt utseende. Det är skonsammare för din plånbok och innebär att du inte behöver hitta allt på en gång. Men kom ihåg vilken färgskala och stil du vill ha i rummet så att du får den effekt du vill ha när du byter ut mattor, gardiner, lampor och andra detaljer.
Produktinformation