Rum

Vi har kategoriserat våra dukutskrifter efter rum så att du lättare kan hitta det du söker. Här hittar du lekfulla utskrifter för barnrummet, inspirerande motiv för kontoret och canvaLäs mersutskrifter med kulinariska teman för köket.

Dekorera väggarna

Tomma väggar är inte att försumma. De ger oss en fantastisk möjlighet att få vilket rum som helst att se intressant och underbart ut. För vissa kan tomma väggar bara vara vanliga väggar, men tro oss om vi säger att de kan fungera som en duk där du kan visa upp några av dina mästerverk eller dekorera dem med olika väggdekorer och väggbeklädnader. Om du kollar olika inredningstidningar, böcker eller till och med webbplatser kommer du att bli förvånad över att det finns massor av idéer som kan göras på dina väggar. Vi börjar med väggmålningar. Dessa fantastiska väggbeklädnader blir trenden nuförtiden eftersom det finns många olika mönster tillgängliga för att få alla tråkiga och tråkiga väggar att se levande, livliga och fantastiska ut. Häftigt, eller hur! Du kommer säkert att älska hur dessa väggmålningar skapar något extraordinärt utöver det vanliga.

Rummen behöver den uppgradering de förtjänar

Våra hem kan anses vara en del av våra liv. Detta gäller även andra utrymmen, till exempel lägenheten och arbetsplatserna. Det är helt rätt att de får en liten uppgradering så att vistelsen i våra hem och utrymmen kan bli inspirerande och välkomnande. Vardagsrummet kan betraktas som ett av de viktiga rummen i ett hem. Det är där vi kan ha olika sociala aktiviteter, vila och koppla av. Att dekorera det med väggmålningar med vackra landskap och stadsbilder kan bidra till att göra vardagsrummet idealiskt för sådana aktiviteter. Kombinera designen med fantastiska färger så får du inte bara ett vanligt vardagsrum, utan ett drömrum. Barnens sovrum och lekrum kan också anses vara hemmets hjärta. Rummen där vi kan se våra små barn växa upp. Rummen där vi kan hjälpa dem att utveckla och förbättra sina talanger och färdigheter. Hur? Tja, vi vet alla att våra barn älskar att leva i en värld av tecknade filmer och sagor. Photowall har precis de rätta väggmålningarna som hjälper dem att finslipa sin kreativitet och fantasi. Karaktärerna som avbildas i väggmålningarna är ofta en del av våra barns vardag. De leker med dem, behandlar dem som vänner, skapar historier med dem och andra. Detta är också skälen till att vi tenderar att omge dem med leksaker med tecknade figurer och sagor. Ett annat livligt rum i huset är köket. Få det att se bra ut för matförvaring och beredning med hjälp av färgglada och överdådiga väggmålningar. Väggmålningar med mat och drycker kommer att hjälpa dig att bli inspirerad till att stanna längre i köket för att förbereda något speciellt för din familj och dina vänner. Du kan också njuta av att äta och umgås med dem i köket och berätta historier om hur en enkel väggmålning kan förändra synen på dina underbara rum. För hem med en egen minibiotek kan du lägga till väggmålningar med bilder från våra favoritfilmer. Dessa kan hjälpa dig att ta filmtittande till en helt ny nivå. Du kommer säkert att känna dig som om du befinner dig i en riktig biograf med dessa väggmålningar. Lycka till med inredningen!
Produktinformation