Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

Vintergatan galax - lång exponering - Canvastavla - Vardagsrum

322

motiv

Svart canvas

Färgen svart kan förknippas med mycket, styrka, rädsla, elegans, sofistikerad. Just svart är egentligen avsaknaden av övriga färger. Att välja en canvastavla i svart brukar vara ett eLäs mernkelt val eftersom det finns ett stort utbud av svarta canvastavlor.

Svart canvastavla när man inreder

Innan du köper en svart canvastavla så behöver du planera lite. Svart är en kontrastfärg och kan om det blir för mycket av den bli dominant. Svart med olika nyanser av grått är en populär kombination som klär många människors hem. En svart canvas brukar få en tidlös stämpel på väggen och nästan alltid vara modern. Svarta motiv i en canvas kan ha en avstressad effekt för den som tittar. Tonårsrum brukar antingen ha livliga färger med enfärgade väggar och riktiga färgraketer i form av canvastavlor eller posters, eller strikta motiv i svart i form av canvas eller posters. En svart canvastavla är enklare för hjärnan att fånga upp vad den kommunicerar, just att det vi inte behöver lägga stort omedvetet fokus på vad varje enskild färg betyder. Beroende på hur övriga rummet är utformat, så är det viktigt att förstå storleken och hur motivet kommer inverka på rummet och dess besökare. Oftast gör sig svarta canvas bäst i större format så en vägg med mycket utrymme är att rekommendera. Vill du att besökaren ska dra extra mycket uppmärksamhet till canvasen så lägg den i kombination med en detalj i en stark eller utmärkande färg.

Röda väggar och svart canvas

Om du vill ha en modern och trendig kombination så är en röd fondvägg med en svart canvas ett bra val. Här behöver inte det svarta vara helt dominant i canvasen utan lite vitt i den svarta canvasen ger extra effekt på väggen.

Photowalls utbud av svarta canvas

Vi på Photowall vet hur effektivt en svart canvas på väggen kan vara, och därför har vi ett stort utbud av svarta canvastavlor. Det ger elegans och en tidlös upplevelse utan att tappa den moderna touchen. Så vi rekommenderar varmt att man köper en canvas i svart.

Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.