Lila canvastavlor

Lila är en magisk färg med den stimulerande kraften hos rött och den lugnande essensen hos blått. Färgen har tagit sig in i många trendmedvetna och stilfulla hushåll i Sverige och runLäs mert om i världen, och det är nog bara början. Om lila är en av dina favoritfärger har du mycket att se fram emot den närmaste framtiden.

Mystiskt och kreativt

Färgen lila kan vara undvikande. Kombinationen av två vanliga färger - blått och rött - gör den igenkännbar och bekant samtidigt som den känns fantastiskt fräsch och ny. Det innebär att lila ofta uppfattas som mystiskt, spännande och i vissa fall till och med magiskt och kungligt. Den unika kombinationen av blått och rött ger lila egenskaper som påverkar vårt humör på flera olika sätt. Förutom att den höjer vårt humör lugnar den också våra nerver och lugnar dem. Färgen lila sägs vara älskad av människor med stor förmåga till kreativitet och tankeverksamhet eftersom den lugnar själen samtidigt som den stimulerar kreativitet och innovation. Leonardo da Vinci trodde till exempel att den meditativa förmågan ökade tiofalt i ett rum med lila fönster.

En lila fläck på en duk lyser upp ett helt rum

. Det är möjligt att känna sig uttråkad och oinspirerad även i det vackraste och mest fantastiska hemmet. När man väl har vant sig vid omgivningen kanske den inte längre är stimulerande. Efter en omfattande ombyggnad av hemmet kanske du inte känner dig särskilt inspirerad av tanken på att behöva göra ytterligare förändringar. Oroa dig inte: det behövs inte. Ett stänk av starka, spektakulära färger gör en enorm skillnad! Ett utmärkt sätt att uppnå detta är att använda canvasutskrifter i en rad olika mönster och underbara färger. Lila är en av de färger som verkligen får ett utrymme att poppa upp, vilket gör att det är en utmärkt färg för detta. Här på Photowall har vi en rad olika motiv i canvasutskrifter som passar de flesta personligheter och intressen. Är det inte fantastiskt? Om du föredrar blommor gör vårt motiv Purple Pansies canvasmotiv med sina gröna stjälkar och lila kronblad mot en vitgrå bakgrund verkligen en stor skillnad i ett litet utrymme som behöver något speciellt. Det abstrakta canvasmotivet Glass Bounce - Pink kan liva upp vilket rum som helst, oavsett om det är stort eller litet, med sina kaotiska men vackra, glödande färger. Lila är verkligen den magiska färgen som kan göra underverk i alla typer av hem. Du kommer garanterat att hitta ett motiv här bland våra lila mönster för canvastryck som hjälper dig att hitta din inre frid.
Produktinformation