Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Mandala Delight - Gul Grå - Canvastavla - Kök

188

motiv

Gula canvastavlor

Idag uppfattar de flesta gul som en otroligt positiv färg som skapar värme, glädje och lycka. Solens färg sägs vara källan till de många positiva egenskaper vi upplever när vi omger oLäs merss med dess gyllene toner. Andra positiva egenskaper är inspirerande, energisk, uppfinningsrik, intelligent, lekfull, livlig, vital, idealist, spontan och stimulerande. Vissa menar att kommunikation och koncentration kan stärkas och att även ämnesomsättningen kan ökas. Som symbolfärg är gult den mest motsägelsefulla färgen med både positiv och negativ innebörd, fest eller bokstavligen pest. På medeltiden hissade båtar gul varningsflagg när de anlände från länder där pesten och annan smitta härjade för att isolera eventuell spridning av dåtidens dödliga sjukdomar. När gult används för mycket anser vissa att det snabbt kan övergå till en negativ känsla. Gulaktiga toner kan ge upphov till illamående och sjösjuka. Andra negativa egenskaper beskrivs som: varning, fara, sjuk och förrädare.

Inred med solens färg med en gul canvastavla

Gör ditt hem till en plats där solen alltid skiner men gör det med måtta, att måla hela väggar gula kan ge ett oroligt och överväldigande intryck som skapar obalans. Visuell stimulans är otroligt viktig både för vuxna och barn, gult kommer till sin rätt när man använder den som accentfärg på inredningsdetaljer som kuddar, plädar och tavlor. Stig in i rummet och känn glädje när rummet strålar av energi. Gult kan med fördel matchas med andra färgstarka element som grönt och rosa men för att uppnå balans bör den användas som accent till en neutral basfärg som vitt eller grått. I vintagebutiker finner vi ofta eftertraktad inredning från 50-talet i färgkombinationen gult, grått och vitt.

Photowall har något för alla, välj mellan tusentals motiv och designers bland våra canvastavlor

Gult passar perfekt i de flesta rum men kanske bäst i barnrummet. Överraska barnen med ett färgstarkt motiv från de populära Brokiga-böckerna av Carin och Stina Wirsén. Låt figurernas färgglada personligheter pryda dina väggar och lyckan är total. Motiv som går i gula toner är “Lemon”, “Banana” och “Under Balkongen Mitt i Kalsongen”. Låt dig inspireras och välj efter smak och stil, vi har allt från klassiska konstverk och fantasifulla barnmönster till hissnande landskap och färgstarka blommor. “AM Collection” har vackra grafiska mönster och om det är perfektion du söker är “Going Geometric 4” något för dig. Är du ett stort fan av 90-talet har vi motivet för dig “Going Geometric“. Våra originella canvastavlor ger dig vackra inredningsdetaljer som passar i alla rum. Du kan själv välja form och storlek på din canvastavla, vi måttanpassar efter dina önskemål och trycker motivet på canvas av 100 procent bomull.

Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.