Gula canvastavlor

Solens färg. De flesta människor i dag ser gult som en fantastiskt positiv färg som sprider värme, glädje och lycka. Solens färg sägs generera de många positiva egenskaper vi uppleverLäs mer när vi omger oss med dess gyllene nyanser. Vi känner oss inspirerade, energiska, fantasifulla, intelligenta, lekfulla, livliga, vitala, idealistiska, spontana och stimulerade. Vissa säger att vår kommunikation och koncentration förbättras och att vår ämnesomsättning stimuleras. Men vad gult symboliserar kan vara högst motsägelsefullt. Det kan vara så positivt eller negativt att man älskar det eller till och med bokstavligen hatar det. På medeltiden hissade båtar gula varningsflaggor när de anlände från länder som härjats av pest och sjukdomar för att hindra dem från att spridas. Om gult överanvänds kan det vända människors känslor till det negativa. Gula nyanser kan orsaka illamående eller sjösjuka. Gult kan signalera varning, fara, sjukdom eller en förrädare.

Solig inredning med ett gult canvastryck

Gör ditt hem till en plats där solen alltid skiner - men med måtta. Hela gula väggar kan få människor att känna sig oroliga, överväldigade eller ur balans. Visuell stimulans är otroligt viktigt både för vuxna och barn. Gult är bäst som en accent i stildetaljer som kuddar, överkast och tryck. Gå in i ett rum och känn glädjen i dess utstrålande energi. Gult är spännande när det matchas med accentstänk av grönt och rosa, men du kan skapa den bästa balansen genom att accentuera neutrala grundfärger som grått och vitt. I vintagebutiker hittar vi ofta eftertraktade inredningsdetaljer från 1950-talet i en gul-grå-vit färgkombination. Photowall har något för alla med tusentals motiv och designers i canvasutskrifter Yellow passar perfekt till nästan alla utrymmen, särskilt barnrum. Överraska barnen med ett färgglatt mönster med deras favoritkaraktärer från filmer och böcker. Låt karaktärernas färgstarka personligheter dekorera dina väggar för gränslös glädje. Motiv i gula nyanser är bland annat citron och banan. Låt dig inspireras! Hitta det som passar din smak och stil. Vi har allt från klassisk konst och fantasifulla barnmönster till hisnande landskap och ljusa blommor. AM-kollektionen har vackra grafiska tryck. Om du söker perfektion är Going Geometric 4 något för dig. Är du ett fan av 90-talet? Då kommer du att älska Going Geometric. Våra originella canvasutskrifter lägger till vackra inredningsdetaljer i varje rum. Välj form och storlek på ditt canvasuttryck, så gör vi det på mått och trycker motivet på canvas i 100 % bomull.

Gul i inredningar

Många studier har visat att färger påverkar oss fysiologiskt och psykologiskt. Därför ska färger inte tas för givet när man inreder huset eller utrymmet. En av de färger som ofta används vid inredning av hem är färgen gul. Den anses vara en glad färg som helst bör läggas till i ditt hem. Det finns faktiskt många olika sätt att lägga till gult i dina rum. Oavsett om du målar dina väggar eller lägger till dekorativa föremål kommer gult verkligen att framkalla en känsla av värme och munterhet. Användningen av väggmålningar är ett av de underbara sätten att få din inredning att verka ljus och bekväm. Gula Canvas Prints väggmålningar är bland de som lätt kan sätta stämningen och atmosfären i ditt hem. Photowalls samling är fantastisk och kan verkligen hjälpa dig att uppgradera utseendet på din inredning. Lägg till väggmålningarna Yellow Canvas Prints i ett litet rum och du kommer att bli förvånad över att se att färgen lätt kan skapa ett visuellt större rum. Exempel på detta är walk-in closets, badrum och hallar. Frukostrummet eller någon del av huset där du brukar äta frukost och tillbringa tid på morgonen förtjänar också att ha väggmålningar i Yellow Canvas Prints. Att se dessa vyer när du äter kan få dig att le när du börjar dagen.
Produktinformation