Brun canvas

Styrka och stabilitet med bruna canvasmönster. Varma, bruna jordfärger ger styrka och stabilitet. Det är kanske därför vi känner oss närmare naturen och tycker att det är lättare att Läs mervarva ner efter en hektisk dag om vi omger oss med lugnande jordfärger. Färgen brun sägs ha många positiva egenskaper - pålitlighet, produktivitet, uthållighet, enkelhet, vänskap, styrka och fertilitet. Ändå har brun färg under många år varit en underskattad färg. Den ansågs tråkig och ordinär, trots de många vackra nyanserna från varmt till kallt och från ljust till mörkt.

Inred med årets trendfärg - ett brunt canvastryck

Inget stimulerar fantasin mer än vackert suggestiva färger och mönster. Skapa ett välkomnande hem genom att använda jordfärger. Det är lättare än du tror att vara kreativ med årets trendfärg. Om ditt hem redan innehåller bruna nyanser kan du använda dem som grundfärg och lägga till kompletterande färger som puderrosa och ljusa turkosa. Eller så kan du lägga till blixtar av modefärger med hjälp av detaljer som en tavla, en matta eller några överkast. Mässing och koppar passar utmärkt ihop med bruna toner. Gräv fram mormors mässingsljusstakar, sätt upp de gamla förgyllda bildramarna på väggarna eller leta efter något liknande på din lokala loppmarknad. Lägg till textilier med olika finish, som satin eller sammet, och var generös med kuddar i en blandning av former och färger för att förstärka kontrasterna. Bruna färger av alla slag fungerar bra i ett sovrum eftersom de utstrålar värme, lugn och stabilitet. Mörk kakaobruna sammetsgardiner blockerar ljuset effektivt, och en inbjudande säng med ljusbruna linnelakanterna lovar en god natts sömn.

Jordtoner

Människor har tillverkat naturliga pigment från jorden sedan förhistorisk tid. Dessa lerpigment, som färgas av järnoxid eller hydroxid, kallas jordfärger. Vissa har namn som umbra, terrakotta och ockra, efter sina nyanser av rött, brunt eller gult. På nittiotalet brukade man säga att "brunt är fult". Kanske tänkte de på sjuttiotalets tapeter och inredning - de där bakgrunderna på familjefoton, fulla av stora, blommiga brun-gula tapeter. I dag är dock allt detta glömt, och rika bruna cognac- och chokladtoner är högsta mode.

Photowalls breda utbud av inspirerande bruna canvasutskrifter

Våra originella canvasutskrifter är vackra dekorativa detaljer som fungerar bra i alla rum. Du kan själv välja form och storlek på ditt canvasuttryck. Vi gör utskriften enligt dina specifikationer, med bilden tryckt på 100 % bomullscanvas. Brun passar till alla rum i ditt hem och omfamnar hela familjen i sin värme. Den är pålitlig, tröstande och lugnande. Vi har allt från klassiska konstverk och inspirerande abstrakta mönster till svepande landskap för alla smaker. Oavsett om du älskar minimalistisk, modernistisk eller klassisk konst har vi rätt canvasutskrifter för dig. Välj bland John Bauers stämningsfulla, mystiska skogar, eller varför inte en av Jazzberry Blue's fantastiska grafiska stadskartor. Om du älskar gamla läderbundna böcker och tycker att överfulla bokhyllor är det vackraste som finns, har vi det perfekta canvastrycket för dig: Bokhylla - Svart - Brun Lång. Föreställ dig skymningens läckra sepia-toner i en underbar, stiliserad björkskog - kanske kommer den fantastiska Birch Grove Night Sepia snart att pryda din vardagsrumsvägg.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.