Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Old Vintage World Karta - Canvastavla - Kök

538

motiv

Brun canvas

Bruna, varma, jordnära toner inger lugn och trygghet. Kanske är det så att vi känner närheten till naturen och lättare varvar ned efter en dag på språng när vi omger oss med just dessLäs mera stabila jordiga kulörer. Färgen sägs ha många positiva egenskaper och står bland annat för tillförlitlighet, uthållighet, enkelhet, vänskap, styrka, fertilitet och produktivitet. Trots alla dessa fantastiska egenskaper har brunt länge varit en underskattad färg. Den bruna färgen har setts som tråkig och alldaglig, trots sina många vackra nyanser från varmt till kallt och från ljust till mörkt.

Inred med årets färgtrend tillsammans med brun canvas

Inget stimulerar fantasin mer än vackra stämningsfulla färger och mönster. Skapa ett välkomnande hem med jordnära toner. Att vara kreativ och inreda med årets färgtrend är lättare än du tror. Om ditt hem redan går i brunt kan du använda det som en basfärg och addera kompletterande färger som puder-rosa och kraftfullt turkos. Vill du bara känna lite lätt på färgtrenden kan du addera inredningsdetaljer som en tavla, matta eller några plädar. Mässing och koppar till bruna toner är pricken över i:et. Fram med mormors gamla mässingsljusstakar och upp med de gamla guldramarna eller fynda något liknande på en loppis. Mixa gärna textilier med olika struktur som till exempel sammet och satintyg och var generös med prydnadskuddar i varierande färg och form för att förstärka kontrasterna. Bruna toner passar utmärkt till sovrummet då de utstrålar värme, lugn och trygghet. Mörkt chokladbruna sammetsgardiner som effektivt mörklägger och sängen bäddad med ljust brunbeiga linnelakan som omfamnar och bjuder in till en god natts sömn.

När man talar om jordnära toner

Sedan urminnes tider har man utvunnit naturliga pigment från vår jord. Dessa pigment består av lerarter färgade av järnoxid eller järnhydroxid och kallas jordfärger. Oftast talar man om umbra, terra och ockra som ger röda, bruna och gula toner. ”Brunt är fult” sa man på 90-talet. Kanske tänkte många tillbaka i vånda när inredning och mode från 70-talet kom på tapeten. Familjealbumet visades och de storblommiga brun-gula tapeterna framträder i bakgrunden. Idag är brunt en av vårens hetaste trendfärger i fylliga cognac och chokladtoner och våndan är ett minne blott. ”Fyra nyanser av brunt” är en svensk film från 2004 skapad av Killinggänget. Filmen är en svart komedi och är uppdelad på 4 fristående delar med titlarna: Landins, En dålig idé, Min sista vilja och Pappas lilla tjockis. När någon nämner Killinggänget far tankarna snabbt till ironi-fylld humor skapad av 60-talister och med den vetskapen får “Fyra nyanser av brunt” en väldigt beskrivande titel där brunt åter får symbolisera det tråkiga, vanliga, tragiska och vardagliga.

Låt dig inspireras av Photowalls breda sortiment med bruna canvasmotiv

Våra originella canvastavlor ger dig vackra inredningsdetaljer som passar i alla rum. Du kan själv välja form och storlek på din canvastavla, vi måttanpassar efter dina önskemål och trycker motivet på canvas av 100 procent bomull. Brunt passar perfekt i vilket rum som helst och sluter in hela familjen i värme. Det är pålitligt, säkert och tryggt. Låt dig inspireras och välj efter smak och stil, hos oss hittar du allt från klassiska konstverk och abstrakta mönster till hissnande landskap. Oavsett om du älskar minimalistisk, modern eller klassisk konst har vi tavlan för dig. Välj bland stämningsfulla mytiska motiv från John Bauers skogar eller varför inte en grafisk City Map i perfektion från Jazzberry Blue. Tycker du att läderinbunden litteratur från förr och bokhyllor fyllda med dessa är bland det vackraste som finns har vi canvastavlan för dig ”Bookshelf - Black - Brown Long”. Föreställ dig skymning och en vackert stiliserad björkskog i läcker sepiaton “Birtch Grove Night Sepia”, kanske är det just detta fantastiska motiv som kommer att pryda din vardagsrumsvägg inom en snar framtid.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.