Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Marlon Brando i gudfadern - Canvastavla - Vardagsrum

1936

motiv

Svart och vit canvas

I många hem så väljer man inte färgstarka väggar, utan många föredrar av olika anledningar, att ha olika nyanser av vitt i sitt hem. Det är ett bra utgångsläge för att lägga in lite mLäs merörkare inslag i inredningen t.ex. en svart och vit canvas. Det är inte speciellt svårt att inreda med svart och vitt som basfärger, men det krävs ändå lite planering och förståelse för att det ska bli ett riktigt bra resultat.

Svart och vit canvas är ett kontrastobjekt i inredning

När man använder svart och vitt för att inreda, så kanske man inte tänker på att det är riktiga kontrastfärger. Den vetskapen går att applicera på ett smart sätt och få rummet att kännas ännu mer behagligt och varmt. Oftast när man inreder med svart och vitt, så uppnår man en elegant och klassisk stil som alltid är modern och tidlös. Ett populärt val är att använda sig av antingen nyanser av svart eller vitt som en fondtapet eller så målar man en fondvägg. På fondväggen så passar det extra bra med stilrena svartvita canvastavlor. De svartvita canvastavlorna är riktiga ögonmagneter om de hängs upp i rätt sammanhang. Om du har en svart fondtapet, så kan du skapa bra kontrast på din vägg genom att addera en svartvit canvas som dominerar i vita färger. På en vit vägg så skapar du samma effekt genom att hänga upp en svartvit canvas där den svarta färgen dominerar. Ett annat sätt, som kan te sig lite udda men är oerhört iögonfallande och ger ditt rum en kraftfull effekt, är att skapa avskiljer på en vägg via en rad av svarta och vita canvastavlor. Du kan enkelt göra det genom att hänga upp tavlorna i olika storlekar på en rad, och hänga de vertikalt. Kanske kan ett antal små canvastavlor pryda hela din vägg, eller varför inte blanda olika storlekar på tavlorna – bara fantasin sätter gränser.

Den tidlösa canvastavlan i svartvitt

Det finns mycket färgsymbolik med svart och vit, men det som är gemensamt är att vi människor uppfattar just den här kombinationen som tidlös när vi tittar på en canvastavla. Svartvita bilder på canvastryck är moderna och stilrena. Gärna motiv som inte är alltför tekniskt korrekta, bilder som är lite suddiga passar utmärkt. Svartvita canvas med fototryck ger en effekt som få färgtavlor eller canvas kan ge. Det är inte det tidlösa, utan djupet i en svart och vit canvas som ger en unik effekt. Du kan enkelt uppnå en sofistikerad och stilren inredning med hjälp av svartvita canvastavlor.

Photowalls utbud av svartvita canvas

Efterfrågan på svartvita canvas är stor och svartvita canvas är alltid populära. Därför erbjuder vi ett stort sortiment, med ett utbud som passar de flesta smakerna. Variationerna är oändliga. Och de flesta rummen i ett hus passar väl att inreda med svartvita canvastavlor.

Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.