Kontoret

Om du har ett hemmakontor används det förmodligen mycket, men det är också ett rum som ofta glöms bort när det gäller inredning. Att skapa ett nytt utseende kräver inga stora förändriLäs merngar och behöver inte vara särskilt svårt. Det räcker med att lägga till några nya krukväxter och dukutskrifter, liksom att flytta runt möblerna.

Satsa på gallerilooken

För många människor är det sista de vill göra att lägga ner tid och energi på att styla sitt hemmakontor, men om du arbetar mycket hemifrån är det ett rum som bör inspirera dig samt vara en fristad för lugn och ro. I slutändan lönar det sig verkligen att ge ditt hemmakontor lite TLC. Och en vägg full av utskrifter kan göra hela skillnaden. Du behöver inte sätta ihop allt på en gång. Låt det ta form organiskt. Om du hittar ett canvasuttryck som du gillar kan du börja med att sätta upp det medan du letar efter fler tryck och affischer. Kontorsinredningen ska inte kännas för rörig eller ta för mycket fokus från arbetet. Därför är det värt att välja monokroma motiv och ha samma stil för ramarna. Fördelen med att arbeta hemifrån är att du är fri att välja exakt vad du vill ha på väggarna. Det innebär att du kan hänga upp barnens teckningar eller motiv som kanske inte riktigt passar in i resten av hemmet - det är du som tillbringar mest tid där, så välj det du verkligen tycker om. Du kanske till exempel vill ha canvasutskrifter av kända målningar, inramade minnen, familjefoton eller grafiska utskrifter. Eller så kan du ta in naturen inomhus med bladmotiv och tryck av skogar och gröna växter. Förutom att de är vackra är de trevliga att vila ögonen på när du tar en paus från arbetet.

Små förändringar

Om du behöver mer förvaringsutrymme på kontoret kan det vara tillfället att skapa en ny stil. Du kan uppdatera ditt skrivbord med arkivlådor, pennhållare och förvaringslådor eller till och med investera i ett nytt arkivskåp. Ett annat enkelt sätt att förändra ditt rum är att lägga till växter och bladverk. Ställ en stegpall bredvid skrivbordet som växtställning, eller sätt upp hyllor för förvaring och en och annan krukväxt. Du kan också sätta blommor på fönsterbrädan och skrivbordet för att skapa en underbar grön oas.

Dekorera väggarna på kontoret

Kontoret är en plats där det faktiskt speglar din personlighet samtidigt som du behåller din professionalism. Som sådan kan dekoration av väggarna på kontoret få utrymmet att kännas mer bekvämt för dig och dina medarbetare. Det hjälper också de anställda på kontoret att vara mer kreativa i det de gör. Det finns alltså många olika sätt att dekorera kontoret på som bidrar till produktiviteten och beteendet hos dess innehavare. Förutom de underbara väggmålningarna kan du också lägga till textur och differentiera utrymmet genom att spela ut dessa motiv mot varandra. Att till exempel lägga till en växt som matchar möbeldelarna samt väggmålningskonsten kan ha en effekt som stimulerar sinnet. Du kan också lägga till matchande ramar som kan dra uppmärksamheten bort från det staplade pappersarbetet och andra arbetsrelaterade föremål. Oavsett vilken utformning eller dekoration du vill ha för ditt kontor kommer de att bidra till att skapa stämning och atmosfär. Med lite kreativitet och fantasi kommer du också att få en unik och attraktiv kontorsinredning som kan locka till sig potentiella samarbetspartners för att hjälpa företaget att växa. Tänk på det.
Produktinformation
  • Visar 1-81 av 81 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.