Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Lunch på toppen av en skyskrapa - Canvastavla - Vardagsrum

82

motiv

Kontoret

Ett kontor hemma kan för många vara ett rum de spenderar ganska mycket tid i. Och det kan också vara ett rum som ofta glöms bort när det kommer till inredning. Men det behöver varken Läs merstora förändringar eller vara speciellt svårt att skapa en ny känsla i rummet. Det kan räcka med nya växter, canvastavlor eller varför inte bara möblera om.

En tavla, eller kanske en hel tavelvägg

Det kan för många kännas tråkigt att lägga energi och tankeverksamhet på hur man på bästa sätt inreder ett kontor. Men om du arbetar mycket hemifrån är det ett rum som ska ge både inspiration och lugn och ro. Därför kan det i slutändan vara värt att lägga lite extra kärlek på kontoret. Och en tavelvägg kan göra stor skillnad. Den behöver inte heller bli klar på en gång, utan kan växa fram i lugn och ro. Hittar du en canvastavla som du gillar kan du börja sätta upp den och samtidigt leta vidare efter fler tavlor och posters. I ett kontor får inredningen inte upplevas för rörig eller ta för mycket fokus från arbetet, därför är det bra att välja motiv i en monokrom färgskala och hålla tavlornas olika ramar i samma stil. Fördelen med att jobba hemifrån är också att du får välja helt själv vad du ska ha på väggen. Det innebär att du kan hänga upp teckningar från barnen eller motiv som kanske inte riktigt passar in i resten av hemmet då det ändå mest är du som spenderar tid där. Utgå från vad du gillar - kanske vill du ha canvastavlor i form av målningar, inramade minnen, familjebilder eller grafiska tryck. Eller om du vill plocka in naturen på väggen med blad som motiv och tavlor med skogar och gröna växter, förutom att det är fint så är det också skönt att vila ögat på när du tar en paus i arbetet.

Förändra med små medel

Om du behöver mer förvaring i kontoret är det ett enkelt sätt att skapa en ny stil. Du kan uppdatera skrivbordet med tidskriftssamlare, pennfack och förvaringslådor. Eller till och med investera i en ny hurts. Ett annat enkelt sätt till förändring är växter och blad. Placera en trappstol bredvid skrivbordet och fyll med växter eller sätt upp hyllor för förvaring och blanda in gröna blad. Du kan också ställa blommor på fönsterblecket och skrivbordet för att få en härlig grön oas.
Produktinformation
  • Visar 1-82 av 82 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.