Svartvita fototapeter

Det första lyckade fotografiet som någonsin togs och som har överlevt fram till idag togs 1826 av den franske uppfinnaren Joseph Nicéphore Niépce. Fotot heter "La cour du domaine du GLäs merras" (utsikten från fönstret i Le Gras) och visar utsikten från Josephs arbetsrum i staden Chalon-sur-Saône. Exponeringstiden var cirka åtta timmar, vilket gör belysningen i fotot lite speciell, eftersom solen hade bytt position under dessa åtta timmar. Mycket har hänt inom fotografering mellan åren 1826 och 2017, men något som inte har förändrats är vår fascination för svartvita bilder.

Svartvita väggmålningar för ett vackert, stilfullt och klassiskt utseende

. Enkelheten i att blanda svartvita färger när du inreder gör rummet både vackert och spännande. Det finns en regel som ofta följs inom inredning: Varje rum kan behöva någon form av svart färg, och det kan vi förstå. Svart färg är ett mycket enkelt sätt att skapa en koppling mellan färgerna i ett rum, vilket gör att du kan använda färger som normalt sett inte nödvändigtvis skulle fungera tillsammans i ett mindre utrymme. Den svarta färgen både kontrasterar mot och skapar harmoni mellan olika färger på samma gång. Även om det är otroligt vackert att styla ett rum i enbart svart och vitt kan det vara avskräckande för vissa. Ett utmärkt sätt att få in så mycket svart och vitt som möjligt i rummet utan att riskera att det blir för stelt och instängt är att blanda detta med andra färger som är djärvare och mer reflekterande. En svartvit vägg och möbler i svartvita färger får ett otroligt lyft om du blandar in färger som rosa, gult, rött och trendigt lila via kuddar, mattor, gardiner och andra tyger. När den vackra svartvita väggen och de djärva färgerna accentuerar och kompletterar varandra får ditt rum en alldeles egen personlighet som det är svårt att inte älska. Tapeter som Stockholm Skyline Black och Weaving Wood Grey är perfekta att använda som bas för att styla vardagsrummet, och Ball Through Wall är ett utmärkt val för ett tonårsrum.

Färgkombinationen som skapar utrymme

Oavsett den faktiska storleken på det rum du inreder kommer det alltid att kännas och uppfattas som större när du kombinerar dessa två färger som primärfärg i rummet. Ett stort vardagsrum kommer att bli ännu större, en hall kommer att kännas välkomnande och hörnet av ett litet sovrum kommer att förstoras och väckas till liv på ett sätt som du aldrig trodde var möjligt. Om väggen bakom sängen har en mörkare nyans av svart och vitt, till exempel väggmålningen Pine Trunk bw wall mural, kommer den att se fantastisk ut med måttligt mörka träbetsade sängstommar eller nattduksbord. Om väggen bakom sängen är stylad i en ljusare svartvit nyans med en knall av färg, som väggmålningen Julia Butterfly, kommer en rökgrå sängstomme eller nattduksbord att matcha väggmålningen på ett personligt plan. I en hall kanske du vill mötas av mycket tydliga mjuka och varma färger för ett omfamnande mottagande. Om du däremot vill ha ett öppnande och upplyftande välkomnande när du kliver in genom dörren till ditt hem är svart, vitt och grått utmärkta färger. Ett ljust golv i kombination med tapeten Cuckoo's Nest lyfter rummet på ett fint sätt, medan ett något mörkare golv i kombination med de svarta färgerna i väggmålningen Norra Järnvägsgatan in Mono ger ett lugnare välkomnande.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.