Färger

Det är lätt att hitta väggmålningar i din favoritfärg i vårt stora sortiment. För din bekvämlighet har vi även sorterat dem i olika grupper, så att du har en betydande överblick och mLäs meröjlighet att välja en färg i enlighet med dina personliga önskemål och specifikationer. Dessutom kan alla dessa föremål och delar ändras för att passa den övergripande stämning du försöker skapa med färgerna väggmålningar i ditt hem, kontor eller något annat personligt område.

Valet är ditt

Att ha samlat så många kategorier och nivåer och sortera dem motsvarande deras olika nyanser ger dig möjlighet att bläddra igenom dem på ett enkelt och fördelaktigt sätt. Urvalet av väggmålningar i färger är så stort att du faktiskt är bortskämd med valmöjligheter. Var inte rädd för att experimentera med de olika nyanserna och pigmenten. Att dekorera är en rolig aktivitet om du har dessa många alternativ att välja mellan.

Primärfärger för väggmålningar

Primärfärger kallas också för grundfärger eftersom de inte kan återskapas genom att blanda andra färger, vilket gör dem till byggstenar för alla andra färger. I synnerhet är dessa färger blått, rött och gult. Eftersom dessa är grundläggande för människans syn är det säkert att anta att de måste passa det dominerande temat i ditt rum.

Blåare än blått

De flesta av oss förknippar naturligt färgen blått med kyla och lugn. Därför är det vettigt att använda väggmålningar i blå färger i vardagsrummet och sovrummet, kanske till och med i barnkammaren. Med motiv i denna nyans som sträcker sig från yttre rymden till skogar och berg, för att bara nämna några, har du alla möjligheter att ge ditt rum balans och karaktär. Bara för att blått utstrålar kyla betyder det inte att dessa färger väggmålningar inte kan användas som uttalanden också.

Färger väggmålningar i rött

Rött korrelerar ofta med passion och hjärtefrågor, vilket förmodligen är en följd av evolutionen eftersom det också är färgen på det som i huvudsak är våra kroppars bränsle, nämligen blodet. Röda väggmålningar är populära, särskilt i en modern inredning, men även i en mer rustik stil där vi har mer dämpade röda nyanser tillgängliga. Trots detta kan du också begära justeringar av den ton av rött som du önskar, oavsett om det är för ditt kontor, din bostad eller andra personliga områden.

Det var allt gult

Ett stänk av färg gör underverk i ett rum. Gula väggmålningar är ett av de mer populära temana, särskilt för unga familjer eftersom det förmedlar en ny början, precis som en vacker soluppgång, som vi naturligtvis har gott om i vårt utbud av högkvalitativa dukar. Friskheten i den här specifika färgen fungerar i praktiskt taget alla typer av rum.

Sekundära färger väggmålningar

Logiskt sett skapas sekundära färger genom att två primära färger blandas lika mycket. Till exempel, gult och rött uppgår till orange, rött och blått till lila och blått och gult till grönt. Orange står i likhet med gult för energi och inspiration, vilket kan vara perfekt för ett litet barn, eftersom det stimulerar dess törst efter lärande. Exempel på väggmålningar med lila färger sträcker sig från den naturliga skönheten hos en arktisk natthimmel till den fantastiska charmen hos en mytisk varelse. Även om man omedelbart tänker på skogar och träd när man tänker på färgen grön, omfattar våra väggmålningar med gröna färger även scener från rymden, stadslandskap samt abstrakta målningar och unika tolkningar av mönster och organiska utställningar.

Svart och vitt

Älskar vi inte alla det klassiska utseendet på svart och vitt? Det utstrålar helt enkelt sofistikering, stil och karisma. Det är inte konstigt att nästan alla våra urval innehåller väggmålningar i svarta och vita färger. Mångfalden är titanisk och täcker alla typer av aspekter och bildstilar, inklusive men inte begränsat till högdetaljfotografi, intensiva porträtt, djupt konstnärliga tolkningar och mycket mer. Individualismen hos väggmålningar med svarta och vita färger är fenomenal och lyfter vilket rum som helst till en helt ny nivå av intrig och stamtavla.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.