Glittrande regnbåge - Tapet - Barnrum

793

motiv

Flerfärgade fototapeter

En del människor i Sverige tycker att årets alla olika och unika säsonger som vi möts av är frustrerande, på grund av de många omställningar som de kräver från oss. Vi ska byta kläderLäs mer, vi ska acklimatisera oss till nya temperaturer som ibland kan skifta väldigt mycket enbart från natt till natt och vi ska helt enkelt vänja oss vid att många av de saker som vi har möjligheten att göra på sommaren är saker vi inte längre kan göra på vintern, och vice versa. Vi på Photowall förstår att man ibland kan tycka det känns jobbigt och självfallet kan även vi känna så till en viss del, men tänk på allt det fantastiska som kommer med de olika säsongerna. Nya sätt att umgås med varandra på, nya dofter, möjligheterna att ombona sitt hem flera gånger per år om man så önskar och framförallt – alla fantastiska färger vi möts av. När sommaren är över och vi rör oss mot hösten slås vi av alla vackra brunröda löv på träden. Vi vuxna ges plötsligt möjligheten att vandra omkring i ett rödbrunt bladhav mjukt som det puffigaste molnet på himlen och barn får möjligheten att göra vackra bokmärken i skolan.

Variera med flerfärgad fototapet

I stunden känner vi att hösten är den vackraste av årstider och vi kan vid tillfället inte ens drömma om att komma på en årstid som är vackrare. Tillslut kommer vintern och trots bristen av solljus rör oss vi hela tiden omkring i något av det ljusaste och vitaste som finns – snö. Vi slås gång på gång över hur vacker den är och helt plötsligt är vintern vår absoluta favoritårstid. Efter det kommer vi till våren när allt i vår natur föds på nytt och tillslut landar vi mitt i den grönskande sommaren med vackra solnedgångar, gröna ängar och blåa svenska sjöar. Alla de underbart ljuvliga känslor vi faktiskt känner för våra fantastiska årstider hade varit helt omöjliga om det inte vore för alla dess olika färger och stämningar. Något som vi på Photowall vill ta in i hemmet, kanske för att spegla den årstid du befinner dig i eller för att vara kvar i den du gillar. Nedan följer några exempel på hur du kan tänka. Tre av våra många flerfärgade fototapeter som genom färg fångar våra svenska årstider på ett magiskt och kreativt sätt. ”Pop Art Confetti” visar upp färger och deras flera olika nyanser och toner, den passar alla årstider men visar med sina många färgar övergången från sommar till höst. En annan fototapet är ”Tree of four seasons” – ett träd vars ståtliga krona speglar våra fyra årstider. Det finns också en fototapet som passar utmärkt som fondvägg i vardagsrummet och det är ”Seasons” – som med sina prunkande färger visar upp vårsommarens virilitet och ungdomliga skönhet.

Mörka och dova toner skapar lugn när du vill använda många färger

Många olika starka färger i ett och samma rum tenderar att skära sig, vilket i sin tur kan trötta ut dina ögon. Ett bra sätt att få alla världens olika färger att fungera tillsammans är genom att primärt blanda olika lite dovare och mörkare toner med varandra för att sedan göra små diskreta, men ändå tydliga instick av starka och självsäkra färger. Titta efter vår fototapet ”Quilt pattern” så kommer du att förstå precis vad vi menar. Våga släpp loss din kreativitet genom att inreda med flerfärgad tapet!
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.