Bruna fototapeter

Utvald av de gamla grekerna och Leonardo Da Vinci. Mät upp rött, svart och gult - eller rött, gult och blått - i en skål och rör om. Vad får du fram? Färgerna kombineras för att skapaLäs mer en ny färg - brun. Denna lugna färg har varit ett älskat val i tiotusen år. Pigmentet umbra användes först på grund av dess höga innehåll av järnoxid och manganoxid. Senare framställde de gamla grekerna ett rödbrunt pigment från en bläckfiskart. Leonardo Da Vinci och Rafael använde pigmentet i sin konst under renässansen, och det används fortfarande av konstnärer idag.

En brun väggmålning påverkar oss

Stabilitet, lugn, ärlighet, värme, elegans och säkerhet är några av de många egenskaper som färgen brun symboliserar. På Photowall tror vi att de flesta kan hålla med om att vi alla behöver några av dessa kvaliteter i våra liv, och det är bara naturligt och logiskt att låta färgen brun föra in dessa kvaliteter i våra hem med en snygg väggmålning. Brun som färg är varken dramatisk eller högljudd. Den behöver inte stå i rampljuset. Det är en färg som utgör en vacker bakgrund eftersom den alltid finns runt omkring oss. När dess säsong, hösten, sakta slår sig ner i slutet av året blir vi aldrig överraskade eller överraskade. Färgen är stabil. Den lugnar våra ögon och vår sinnesro. Oavsett hur intensiv eller dominerande färgen är tar den aldrig över helt och hållet. Det är en förlåtande färg, en varm färg som alltid kramar dig som en god vän, oavsett humör.

Styling med en brun väggmålning

Oavsett om du föredrar lättheten i en lantlig stil, tryggheten i en modern och tidlös look eller nonchalansen i en bohemisk inredning, kommer du alltid att hitta den bruna färgen i en nyans som passar dig. Belysningen i det utrymme du vill förvandla avgör hur de bruna nyanserna kommer att uppfattas. Kalla, gråtonade nyanser kan fortfarande kännas mysiga och varma, vilket gör färgen lätt att arbeta med och runt omkring. Andra bruna nyanser kan vara kompakta, djärva och på gränsen till gyllene. Karamellbrun är en favorit hos många, vilket är logiskt. Den är tillräckligt mörk för att göra intryck, men inte så mörk att rummet känns trist eller oroligt. Karamellbrun är absolut bäst i ett utrymme som omges av mörkröda, ljusgröna och orange detaljer. Retro Circles är en av våra väggmålningar som perfekt uttrycker den karamellbruna färgen. Spice Patches I - en ännu mer mångsidig brun väggmålning, med ett oändligt antal nyanser och nyanser på spel - är en annan riktig favorit här på Photowall. Överväg en brun väggmålning om du vill att ett utrymme ska utstråla värme och stabilitet, eller skapa en fast grund för den resterande inredningen. Bruns mångsidighet är en av dess absolut största styrkor. Det innebär att du kan använda det var som helst i ditt hem. Överallt från det populära vardagsrummet och det stimulerande hemmakontoret till den diskret dolda walk-in-closet. Vi tycker att brunt är en fantastisk färg.
Produktinformation