Skimmer - Tapet - Hall

257

motiv

Grå tapeter

Det finns något skandinaviskt och minimalistiskt över färgen och den passar tillsammans med en stor variation av möbler och annan inredning. Vårt utbud av grå tapeter är där emot inteLäs mer minimalistiskt. Här finns mycket att välja på. Du kommer att få helt olika känsla i rummet beroende på vilket mönster du väljer. Fundera därför över vilken stil som känns bäst för dig. Har du redan bestämt dig för att du vill ha en grå ton på väggen är det dags att fundera över vilket uttryck du vill att dina väggar ska ha. Du kan till exempel gå mot en mer naturnära stil med mönster som påminner om grå granit, eller så kan du välja ett motiv som andas modern konst. Det viktigaste är att du hittar något som matchar din stil.

Grått på tapeten igen

2016 blev färgen grå en av dom största trendfärgerna. Man började inreda sina hem med alla nyanser från vitgrå till nästan svart. Den allra ljusaste färgen på skalan kallas arkitektvit och började ersätta den klassiska Stockholmsvita som annars innehåller lite gult. Det ger en modernare känsla. Grå är en perfekt färg att inreda med då den är neutral och kan variera i många mörka och ljusa nyanser. Färgen grå har blivit så populär att man också börjat ta fram varianter på den, som den superpopulära färgen Greige - en blandning av grå och beige.

Tänk på färgdetaljerna när du har en grå tapet

Grått är ju verkligen en neutral en färg, om man nu vill kalla det för färg. Det låter vi vara osagt. Hur som helst, det är viktigt att tänka på vilka färger man balanserar upp de gråa väggarna tillsammans för att få ut maximalt av den neutrala färgen.

5 tapetstilar med grå mönster

Vårt utbud av grå tapeter tar en stund att ta sig igenom, så här är en snabb inblick. Låt dig inspireras och titta igenom sortimentet.

Columns - Steel

Om du uppskattar de gråa skandinaviska tonerna, men tycker att det ibland kan bli lite väl minimalistiskt och avskalat? Då är den här tapen för dig. Skandinavisk stil blandas med ett lekfullt mönster. Den här tapeten visar att man inte måste ha starka färger för att en vägg ska kännas pigg och levande.

Hexagon - Grey

Väldigt stilrent och snygg med hexagoner i olika färgnyanser mellan grå, vit och beige. Designen ser till en början enkel ut, men går man närmare ser man att sexkanterna har ett mönster i sig. Det ger struktur och reflekterar ljuset på ett mjukare sätt än om de hade varit helfärgade.

Birch - Snow

Tapeten Birch-snow har en modern färg, den ligger i gränslandet mellan grå och beige. Mönstret är en silhuett av snötyngda björkgrenar. På väggen blir den en subtil påminnelse om de där fantastiska vinterdagarna man kan längta tid.

Dandelions - Grey

Är ytterligare en grå tapet med naturmönster. Långa vita blomväxter som sträcker sig från golvet nästan hela vägen upp till taket.

Cloudspotting-grey

Är en riktigt rolig tapet som passar för barnrummet eller den med ett lekfullt sinne. Bland de vita molnen mot den grå bakgrunden gömmer sig moln som har former av djur, bilar och andra figurer. Låt blicken vandra i väg och fantasin ta över. Barn älskar den här tapeten. Det här var bara ett litet urval av tapeter. Ta dig tid och scrolla igenom vårt sortiment så kommer du säkert att hitta något som passar dig perfekt.

Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.