Grå tapeter

Färgen har något skandinaviskt och minimalistiskt över sig och passar bra ihop med många olika möbler och annan inredning. Men vårt utbud av grå tapeter är inte minimalistiskt. Det fiLäs mernns massor att välja mellan. Ditt rum kommer att få ett helt annat utseende och känsla beroende på vilket mönster du väljer. Så fundera lite på vilken stil som passar dig bäst. Om du redan har bestämt dig för en grå ton är det dags att tänka på vad du vill att dina väggar ska uttrycka. Du kan till exempel närma dig naturen med mönster som påminner om grå granit, eller så kan du välja ett motiv som andas modern konst. Det viktigaste är att hitta något som matchar din stil.

Grått gör comeback

Under 2016 blev grått en av de största trendfärgerna. Folk började styla sina hem med nyanser som sträcker sig från askgrått till kolgrått. Den ljusaste färgen på skalan kallas Architectural White och började ersätta den klassiska Stockholm White, som annars innehåller en touch av gult. Architectural White har en mer modern känsla. Grått är en perfekt färg att styla med eftersom den är neutral och fungerar bra i många mörka och ljusa nyanser. Färgen grå har blivit så populär att folk har börjat göra variationer av den, till exempel den ultrapopulära greige - en färg mellan grått och beige.

Tänk på färgdetaljer när du har grå tapeter

Grått är en lika neutral färg som någonsin tidigare, om man nu kan kalla det en färg överhuvudtaget - men det ska vi inte gå in på. Hur som helst är det viktigt att tänka lite på vilka färger som kommer att balansera de grå väggarna för att få ut det mesta av denna neutrala färg.

5 tapetstilar med gråa mönster

Det tar lite tid att gå igenom vårt utbud av grå tapeter, så här är en snabb smygtitt för att inspirera dig att bläddra igenom hela vårt sortiment. PELARE - STÅL Gillar du grå skandinaviska nyanser, men tycker att de ibland kan vara lite för minimalistiska och lågmälda? Då är det här tapeten för dig. Skandinavisk stil blandas med ett lekfullt mönster. Den här tapeten visar att du inte behöver starka färger för att få en vägg att kännas levande och levande. HEXAGON - GRÅTT Väldigt snygg, med hexagoner i olika nyanser mellan grått, vitt och beige. Designen ser först enkel ut, men om du tittar närmare ser du att själva hexagonerna är mönstrade. Detta ger struktur och reflekterar ljuset på ett mjukare sätt än om de var enfärgade. BIRCH - SNOW Birch - snow har en modern färg någonstans mellan grått och beige. Mönstret är en siluett av snötäckta björkgrenar. Det fungerar som en subtil påminnelse på din vägg om de underbara vinterdagar du saknar. MASKROSOR - GRÅ Det här är en annan grå tapet med ett mönster inspirerat av naturen. Höga vita blommande växter når från golvet nästan upp till taket. CLOUDSPOTTING - GRÅ En lekfull tapet perfekt för ett barnrum eller för personer som är unga i hjärtat. Moln formade som djur, bilar och andra figurer gömmer sig bland fluffiga vita moln på en grå bakgrund. Låt ögonen vandra iväg och fantasin ta över. Barn älskar den här tapeten. Detta är bara ett litet urval av våra tapeter. Ta dig tid att bläddra igenom hela vårt sortiment så hittar du garanterat den perfekta tapeten för dig.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5–8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.