Alla artiklar
Vik dekorativa julstjärnor av tapet

Vik dekorativa julstjärnor av tapet

Julstjärnan är ett roligt och fint jul-DIY som sätter stämningen direkt. Att den dessutom går att variera i form och storlek gör den aktuell år efter år. I den här artikeln visar vi hur du kan göra glittriga dekorativa stjärnor att pryda paketen, dekorera ett dukat bord eller hänga i julgranen för att nämna några exempel.

Läs mer
SUMMER HOUSE X MARTI MARAIS

SUMMER HOUSE X MARTI MARAIS

En stormig kärlekshistoria med havet i fokus. Så rogivande och fridfullt, samtidigt så otroligt kraftfullt. Många känner en stark dragningskraft till havet – så också konstnären Marti Marais och designstudion Summer House. Tillsammans har de skapat en helt ny och unik kollektion, med kärleken till havet som utgångspunkt.

Läs mer
Höstens trender 2021

Höstens trender 2021

Så här i sensommartider är vi många som ser fram emot att mysa till det lite extra inomhus igen. Vi gör oss helt enkelt redo för en ny säsong. Hösten närmar sig med stormsteg, så ladda nu upp med ditt favoritte, en skön filt och tända ljus så bjuder vi på maxad inspiration i form av höstens trender. Eller vad sägs om murrigt och ombonat, mjuka linjer och vilsamma toner? Dessutom glada nyheter för dig som älskar 90-talet; fulsnygga fruktmönster och klara färger är helt rätt. Häng med oss på en tur genom de fyra hetaste trenderna i höst!

Läs mer
Förläng sommaren

Förläng sommaren

Soliga dagar och varma kvällar vill vi väl alla ha mer av? Den långa vintern är sen länge glömd, och istället för att tänka på den intågande hösten njuter vi av sensommaren och fortsatt umgänge, utflykter och kanske ett och annat svalkande dopp i hav och sjöar. Svensk sommar när den är som bäst helt enkelt! Och det är just precis nu vi skapar minnena vi sen vill bära med oss. Länge. Glöm inte att föreviga dem – genom fototapeter, tavlor och posters kan de ljusa upp och ge värme långt in på hösten.

Läs mer
Gör en plisserad lampskärm till barnrummet

Gör en plisserad lampskärm till barnrummet

Det är enkelt att göra en personlig lampskärm. Med en bit vacker tapet och en gammal lampskärm från loppis är du i hamn. Matcha tapeten du har på väggen eller välj ut ett favoritmotiv. Möjligheterna är många.

Läs mer
Ekovänliga och hållbara blommor

Ekovänliga och hållbara blommor

Den ordinära fredagsbuketten med en bunt färska blommor har under det senaste året bytts ut till ett mer ekovänligt och hållbart alternativ nämligen: torkade växter. Denna trend sågs redan mycket under 70- och 80-talet och syns numera ofta på sociala medier och i var och vartannat hem. Torkade växter håller länge och tar bort behovet att investera i en ny bukett varje vecka.

Läs mer
Staycation - Inred ditt hem som ett lyxigt hotellrum

Staycation - Inred ditt hem som ett lyxigt hotellrum

Sommaren är runt hörnet och semestertider är på intåg. Eftersom resandet fortfarande är aningens restriktivt tänkte vi ge dig några tips på hur du skapar din egen drömoas i ditt hem. Vi har samlat sex populära destinationer med enkla inredningstips på hur du kan skapa den där underbara semesterkänslan direkt i ditt hem utan att behöva resa halva jorden runt.

Läs mer
Sommarens tapettrender 2021

Sommarens tapettrender 2021

Träden har fått knoppar och det är inte länge tills naturen står i full blom och sommarens ljuvliga dagar är här. Vilka motiv, mönster och färger kan vi förvänta oss att se denna sommar? I denna artikel har vi samlat tre olika trender vi tror kommer synas under den ljusaste årstiden.

Läs mer
Snygga till hemmakontoret med två enkla DIY

Snygga till hemmakontoret med två enkla DIY

Just nu är det många av oss som jobbar hemifrån. Oavsett om du har ett eget arbetsrum eller bara har inrett ett litet hörn i ditt hem så förtjänar ju hemmakontoret att snyggas till! Med de här två enkla fixen kommer ditt hemmakontor garanterat kännas mer ombonat.

Läs mer
Inredningstrender 2021 - 4 stora trender för det nya året

Inredningstrender 2021 - 4 stora trender för det nya året

Vi är mitt i en pandemi och förändringens vind blåser ständigt. Vi vet knappt vad som händer nästa vecka, eller för den delen, vad som händer imorgon. Vi tänker om och anpassar oss. Men låt oss ta en kik på vart trenderna ändå är på väg under 2021.

Läs mer
Följ med på safari i Östersjön

Följ med på safari i Östersjön

Kom igång hemma med nya motiv från Summer House x Aureum. Designsamarbetet hämtar inspiration i det Sydafrikanska landskapet, och i nya tapetkollektionen Safari kryddas de mustiga mönsterna med Östersjöns blå sälta. Läs vidare för att ta del av designernas tankar bakom varje motiv.

Läs mer
Klä in dina väggar med din personlighet

Klä in dina väggar med din personlighet

För att ge ett rum rätt karaktär som passar just din personlighet så är en smidig, snabb och effektiv lösning att hänga upp saker på väggarna. Det kan vara foton, konst eller posters. Variation är livets krydda och när det kommer till att klä dina väggar så finns det massor med oväntade alternativ. Vi har hittat en mängd vardagliga föremål som du troligtvis redan har i ditt hem, och som fungerar överraskande bra som väggdekor. Här nedan listar vi alternativ som ger ditt hem ett helt nytt utseende!

Läs mer
Så får du ett litet rum att kännas större

Så får du ett litet rum att kännas större

Har du ett litet vardagsrum, sovrum eller kök som känns trångt och mörkt? Här nedan listar vi ett par smarta tips på hur du ska tänka och inreda för att få ett litet rum att kännas större!

Läs mer
Inred miljövänligt och hållbart

Inred miljövänligt och hållbart

Vill du också bli bättre på att inreda mer miljövänligt hemma? Att inreda med fokus på hållbarhet behöver inte vara svårt och det finns många knep att ta till för att lyckas. Här nedan listar vi tipsen som gör det enkelt att inreda miljövänligt och hållbart!

Läs mer
DIY – Vik en julstjärna av tapet

DIY – Vik en julstjärna av tapet

Att vika julstjärnor av tapet är ett enkelt och effektfullt julpyssel. Det finns varianter som går supersnabbt och så finns det andra som kräver lite mer tid. Vad du än väljer att göra så är det definitivt en dekoration som sätter julstämningen direkt. I den här artikeln visar vi några olika exempel.

Läs mer

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.