Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

  Emelie Leijon är aktuell med en tapetkollektion där naturen står i fokus

  by Photowall

  I dagarna gör designern och grundaren av det svenska märket E.Leijon tapetdebut med sin kollektion Nordic Stories. Kollektionen skapad av Emelie Leijon började med keramik och utvecklades snabbt till både tyger och brickor. Nu lanseras den i form av tre tapetmotiv, alla i olika färgställningar.

  Andreas Engesvik formger tapet för Photowall

  by Photowall

  Från huvudet till handen. Följ med bakom kulisserna där den norska framstående designern Andreas Engesvik avslöjar hur han gick tillväga när han skapade tapetmönster för Photowall.

  Daydreams en barnkollektion av Cathy Nordström

  by Photowall

  Glasspinnar fulla med prickar, bulliga träd och stenar i fantasifulla former samt blå isbjörnar som bor i skogen tillsammans med flamingos och jättestora jordgubbar. Idag lanserar vi Daydreams - en barnkollektion designad av den svenska formgivaren och illustratören Cathy Nordström.

  Nya färger från designduon Nothing Can Go Wrng

  by Photowall

  Photowall utökar sitt sortiment med tapetmotiv från designduon Nothing Can Go Wrng. En härlig blandning av klassiska former och modern design - i helt nya färgställningar. Det är Less Is A Bore 2.0.

  Photowall och Acne Jr i exklusivt tapetsamarbete

  by Photowall

  Photowall presenterar stolt Trompe l'œil- en tapetkollektion designad av svenska Acne Jr. Kollektionen leker med välkända mönster i ny grafisk tappning - alla med Acne Jr:s välkända formspråk.

  My favourite things – ny tapetkollektion

  by Photowall

  Idag presenterar vi stolt vår senaste tapetkollektion: My favourite things skapad av fem talangfulla illustratörer från den Londonbaserade agenturen Peppercookies. Utmaningen för illustratörerna var att skildra sina absoluta favoritsaker vilket resulterat i allt från grafiska hus som vilar på mjuka moln till färgstarka blomsterängar.

  Lottas träd i tapetkollektionen Blossom trees

  by Photowall

  Sirliga träd med grenar och blad skapade av graciösa blåklockor, knubbiga äpplen och spröda daggkåpor. Vårt unika designsamarbete med den svenska formgivaren Lotta Olsson har resulterat i kollektionen Blossom trees.

  Snabb leverans

  Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt.

  100% Garanti

  Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.