Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

Våra nyheter

Gör dig redo inför Black Friday

by Photowall

Snart kommer vi dra igång med vår Black Friday Rea! I år kommer vi erbjuda 25% rabatt på hela sortimentet – canvastavlor, tapeter, fototapeter och beställningar från egen bild. Passa på att utforska vårt breda utbud redan nu, i lugn och ro inför årets största rea.

Magisk tapetkollektion för barn av Maison

by Photowall

Photowall är stolta att presentera ett nytt designsamarbete tillsammans med den sydafrikanska designstudion Maison. Tapetkollektionen The Little Folk hämtar inspiration från sagoböcker och från rikedomarna i det sydafrikanska landskapet. Samtliga fem mönster är noga illustrerade för hand och ger rummet en lugn och harmonisk känsla, oavsett barnens ålder.

Möte mellan inredningsdesign och konst - Emma Lindström för Photowall

by Photowall

Idag lanserar vi ett exklusivt designsamarbete med den svenska konstnären Emma Lindström. Tapetkollektionen AURA omfattar 12 akrylmålningar med abstrakta och livfulla färgkompositioner. Genom sitt harmoniska och organiska uttryck bjuder varje tapetmotiv in till visuell avkoppling och sinnesro.

Garbo & Friends bakom kollektionen Tiny Heroes

by Photowall

Photowall presenterar kollektionen Tiny Heroes – skapad av den svenska designstudion Garbo & Friends. Kollektionen består av tre detaljrika och tidlösa motiv – alla med en egen historia.

Garbo & Friends bakom lekfull tapetkollektion

by Photowall

Sedan 2011 har Garbo & Friends formgivit kvalitetsprodukter för barnfamiljer. I tapetkollektionen Tiny Heroes har deras klassiska mönster Mares, Fauna och Bows anpassats för väggen i syfte att ge hemmet en varm helhetskänsla.

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.