Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

Välkommen Anna María Larsson - Photowalls nya DIY-bloggare!

Vi välkomnar Anna María Larsson, vår nya bloggare som kommer att bjuda på allt från inspirerande och roliga DIY-projekt till årets trendspaningar. Här berättar hon mer om sig själv, vad som inspirerar henne - och ger 3 handfasta tips för hur man kommer igång med det egna skapandet.

Hej Anna María! Vi är så glada att du har börjat blogga hos oss på Photowall.
Hur känns det?

Det känns jätteroligt! Jag har spanat in er sen innan och tycker ni har massor med spännande produkter som jag gillar. Jag ser fram emot att få bekanta mig ännu mer med dem och dessutom få göra grejer också! Jag tror det kommer bli toppen!

För dem som inte känner dig sedan tidigare, kan du berätta lite om vem du är?

Jag heter Anna María Larsson och jobbar som kreatör. Jag har så länge jag kan minnas varit finurlig och byggt egna grejer och skapat med händerna. Jag gillar att hitta nya användningsområden för redan befintliga saker och låtsas ibland att jag är MacGyver. Jag är utbildad Digital Art Director och har jobbar på reklam och designbyråer som grafisk formgivare, designer och art director. 2017 kom jag tvåa i Superskaparna, en tävling i gör-det-själv och hemmafix. Jag håller i workshops för både vuxna och barn, har varit DIY redaktör i flera olika magasin, syns då och då i TV, nu senast i Dessertmästarnas Jul, bloggar, Instagrammar och gör YouTube-videos.

Vad ska du göra och vad kommer du bjuda på? Jag att skriva artiklar och skapa DIYs som förhoppningsvis inspirerar fler till eget skapande. Jag kommer att kika närmare på trender de kommande året, göra tester på produkterna och flera olika slags DIY som du lätt kan följa och göra själv. Det är kul att kunna förändra med enkla medel och se något nytt växa fram. Förutom det, tycker jag om att skapa med händerna. Det har en lugnande effekt på kroppen och minskar stress.

Hur kommer det sig att du började blogga? Och vad gillar du mest med bloggandet?

Jag har bloggat i väldigt många år. Från början som en dagboksform när jag flyttade upp till Piteå för att plugga. Sen 2014 har jag med någon slags regelbundenhet delat med mig av mina DIY-projekt och sånt jag skapar. Dels för att själv samla allt som jag skapat på ett ställe, men också för att jag märkte att folk blev intresserade av att veta hur jag hade gjort mina projekt.
Så bloggen har blivit min kanal där jag delar med mig av lite allt möjligt från livet - men oftast med skapandet som grund. I och med att bloggen delvis är en dagboksblogg där läsaren kan följa med mig under mina dagar så har jag en stor och fin samling med minnen på saker jag gjort, sett och upplevt. Det känns fint att ha så många fina minnen samlade på en plats.

Vilket är ditt mest minnesvärda DIY-projekt?

Alla mina DIY som jag gjorde i Superskaparna. Att skapa under tidspress och med 5 kameror runt om mig samtidigt som jag skulle vara kreativ och göra fina grejer. Det var en rejäl utmaning! Jag är ändå otroligt nöjd över att jag lyckades göra allt från en mäktig takkrona till en lampa av gamla leksaksbilar, ett halsband av PET-flaskor, en hundkoja, en sänggavel, en vikvägg, gjorde om en loppisbyrå till en färgsprakande pjäs med filt och färg, ett halsband av rep, en kalasdukning och massa annat. Det kommer jag aldrig glömma. Det var kul och sjukt jobbigt!

Pressbild. Foto: TV4/TT

Var hämtar du din inspiration? Vad inspirerar dig?

Jag samlar inspiration från alla möjliga platser. Saker jag ser, ett nytt material eller en teknik som jag vill prova på. Andra människor. Det finns så många kreativa personer ute på internet. För mig är bloggar, Instagram och Pinterest fantastiska inspirationskällor.

Kan du ge oss dina 3 bästa tips för hur man ska komma igång med skapandet?

1. Våga! Det är enkelt att säga, men ibland svårt att göra, men att bara våga testa något är det bästa sättet. Var okej med att det kanske inte blir exakt som du tänkt dig, men lär dig då istället av misstagen.

2. Istället för att börja med ett blankt papper tycker jag det kan vara lätt att utgå från en grund. Gör om något som du redan har hemma. Måla om, ändra form, lägg till eller ta bort något. Gamla möbler är perfekt att börja med.

3. Har du en teknik du är nyfiken på att prova, eller ett material som verkar vara kul att jobba med. Börja där. Inspireras av hur andra har gjort, testa själv hur materialet är att jobba med och lek loss. Kreativitet föder kreativitet så våga prova!

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.