Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

Inredning & rum

Skolstart är nystart – i barnrummet

by Photowall

Hösten är på ingång och många förväntansfulla barn börjar mellanstadiet. Det är en nystart som betyder nya intressen och fler aktiveter att göra i barnrummet – allt från att läsa läxor till att spela tv-spel.

Skapa stilen i sommarstugan med tapet

by Photowall

Sommaren är en tid för att koppla av och njuta, men också en tid för äventyr och roliga projekt. Sommarstugan kanske behöver renoveras eller så är det dags för en förändring för att förverkliga drömmen om livet på landet. Det fina med lantstället är möjligheten att ta ut svängarna lite mer och våga tänka annorlunda. Tapeter är ett bra sätt att pröva sig fram för att fånga den rätta känslan. Det går snabbt att förändra och förnya.

Star Wars på tapeten

by Photowall

Det råder Star Wars-feber på vår planet. The Force Awakens går upp på biograferna i dagarna och det råder inga tvivel om att peppen är enorm. Darth Vader, Princess Leia och Chewbakka – vi har laddat med våra favoriter från de legendariska filmerna bland våra motiv. Vi har över 200 Star Wars-motiv tillgängliga som fototapeter och canvastavlor – perfekta för att skapa det optimala Star Wars-rummet, och perfekt som julklapp för vem som helst i familjen.

Lekfulla tips till barnrummet

by Photowall

Skolstarten närmar sig med stormsteg. Då hösten alltid känns som en nystart vill vi passa på att ge några kreativa tips på hur du kan göra barnens rum extra roliga att komma hem till. Du behöver inte tapetsera om helt för att få en annan känsla i rummet. Med lite pysselanda kan små medel göra stora förändringar. Vad sägs om en stad av tapet på väggen? Låt staden fortsätta i vägar på golvet, för att uppmana till ännu mer lek!

Älskade vardagsrum

by Photowall

Unik karaktär och charmiga inslag är viktiga element om man är ute efter en rustik trend. Tricket för att få till denna trend är just att skapa en balans av olika saker som är snygga i sin ensamhet men även tillsammans om man ser till en större bild. Ett tips att tänka på om du t.ex vill inreda ditt vardagsrum efter denna trend är att mixa olika material och rekvisita som man kanske till en början inte tycker passar ihop, men som tillsammans skapar ett strukturerat kaos. Detta kan du enkelt få till genom en maffig fondvägg tillsammans med rustik rekvisita.

Trä, betong och rostiga toner – Strukturtapeter för en rustik känsla

by Photowall

Alla är inte välsignade att ha häftiga betong eller träväggar att få fram i lägenheten/huset. Om man ändå vill åt den lite mer rustika stilen i sitt hem så finns det alternativ. På Photowall har vi ett helt gäng med strukturtapeter att välja mellan för den som är sugen på att haka på struktur-trenden. Concrete wall som visas på bilden ovan är en klassisk betongvägg i fototapet-format. Supersnygg att till exempel ha som fondvägg i ett kök.

Sagolika tapeter till barnrummet

by Photowall

Photowall lanserar en barnkollektion designad av den tyska illustratören Rina Donnersmarck. Frukter och drömlika skogar är några av motiven i kollektionen.

Marmor och betong – på tapeten i höst

by Photowall

Betongens industriella råhet och marmorns stenslipade yta – två interiörtrender vars strukturer håller i sig i höst. Tapeter med dessa motiv passar fint ihop med naturinspirerad inredning.

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.