Ta in naturen i ditt hem

Det finns olika sätt att skapa ett hem med en känsla av större utrymme - ett av dem är att ta in inslag från naturen. Inga större kraftansträngningar är nödvändiga - små inslag kan göra stora förändringar, och samtidigt är det få element som skapar en så lugn och harmonisk känsla.

Jordnära nyanser

Damma av den naturliga färgpaletten! Olika toner av grönt och blått är en stor trend just nu, och detta är ett perfekt tillfälle att integrera dessa färger i din inredning. Säsongens Mid century-trend innehåller inslag av naturen med trä, jordnära nyanser och ikoniska mönster. Mustiga gröna toner, havsblå nyanser och inslag av senapsgult blir perfekta ihop med teakmöbler.

Tapetmönster med inslag av naturen är också heta den här säsongen. Det syns tydligt bland våra senaste designsamarbeten som fullkomligt svämmar över av vackra inslag av natur och miljö.

Wild at heart av Beata Boucht

Naturfibrer och texturer

Rotting och flätade texturer – inspirerat av naturen, är väldigt fina att kombinera med rustika,naturliga bakgrunder. Detta kan du införa enkelt med små medel – små flätade korgar och stolar av rotting är ypperliga exempel. Vill man få ännu lite mer naturkänsla kan man mixa med en fondtapet. Vår tapet Forest är ljuvlig ihop med krukväxter och rustik inredning.

Forest - Apricot av Ulrika Gustafsson

Ta med dig naturen in

Det finns så mycket fint utanför våra hem som passar ypperligt även innanför våra väggar. Småsten, större stenar och trä är perfekt rekvisita för att skapa ett fint flöde mellan trädgården och hemmet. Skapa en fin övergång med speglande material, naturliga färger och dofter från naturen. Färska blommor, rökelse som doftar trä och potpurri av växter är några exempel på enkla sätt att anamma denna trend. Vår tapet Flourish passar väldigt fint med naturmaterial så som rotting och återvunnet trä.

Hur skulle du inreda för att få in naturen i ditt hem?

Flourish av Peppercookies