Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

Trender & Inspiration

Trendstefan presenterar stora Trenddagen 2017

by Photowall

I tisdags gick årets Stora Trenddag av stapeln. Vi på Photowall var där för att inleda det nya året med en dos inspiration och för att lyssna på Trendstefans tankar om vilka fem stora trender som kommer att synas flitigt under 2017 – året då färgen är i fokus.

Photowall gör om i sann Star Wars-anda

by Photowall

Det är May the Fourth och inför den stora Star Wars-dagen gjorde vi på tapetfabriken tillsammans med Trendstefan om en vind i sann Star Wars-anda.

Designtrender 2016 – färger och former

by Photowall

Äntligen på väg mot sommar och nya trender. Efter en höst där mörka och dova färger fått stå i centrum svärmar vi för ljusare toner och vårens stora trendfärger är rosa och blå som gärna matchas med accentfärgen vit. Vi fortsätter att hämta inspiration från naturen när vi inreder och växter som klättrar uppåt väggarna känns helt rätt, som i vår tapet Geranium – designad av Byracka.

Photowall på Instagram

by Photowall

Ni missar väl inte att vi finns på Instagram? Där hittar du massor av tapetinspiration i form av nyheter, DIY och tips för alla rum i hemmet. @photowall_sweden heter vi! Hoppas vi ses där!

Kakel och krackelerade väggar – struktur är på tapeten

by Photowall

Tapet kan vara så otroligt mycket mer än mönstrade väggar. Om man, som vi på Photowall, väljer att se tapet mer som ett material för förändring, så är möjligheterna enorma att få precis den känsla som du eftersträvar i ditt hem.

Designtrender för sommaren 2015

by Photowall

Allt från grafiska mönster till suddiga linjer, mustiga grå toner till ljuvliga pasteller – sommarens inredningtrender är varierande och motsägelsefulla. De återspeglar snarare personlighet än catwalktrender , och har därför inte varit så lätta att förutspå.

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.