Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Trender
Höstens trender 2021

Höstens trender 2021

Så här i sensommartider är vi många som ser fram emot att mysa till det lite extra inomhus igen. Vi gör oss helt enkelt redo för en ny säsong. Hösten närmar sig med stormsteg, så ladda nu upp med ditt favoritte, en skön filt och tända ljus så bjuder vi på maxad inspiration i form av höstens trender. Eller vad sägs om murrigt och ombonat, mjuka linjer och vilsamma toner? Dessutom glada nyheter för dig som älskar 90-talet; fulsnygga fruktmönster och klara färger är helt rätt. Häng med oss på en tur genom de fyra hetaste trenderna i höst!

Läs mer
Förläng sommaren

Förläng sommaren

Soliga dagar och varma kvällar vill vi väl alla ha mer av? Den långa vintern är sen länge glömd, och istället för att tänka på den intågande hösten njuter vi av sensommaren och fortsatt umgänge, utflykter och kanske ett och annat svalkande dopp i hav och sjöar. Svensk sommar när den är som bäst helt enkelt! Och det är just precis nu vi skapar minnena vi sen vill bära med oss. Länge. Glöm inte att föreviga dem – genom fototapeter, tavlor och posters kan de ljusa upp och ge värme långt in på hösten.

Läs mer
Ekovänliga och hållbara blommor

Ekovänliga och hållbara blommor

Den ordinära fredagsbuketten med en bunt färska blommor har under det senaste året bytts ut till ett mer ekovänligt och hållbart alternativ nämligen: torkade växter. Denna trend sågs redan mycket under 70- och 80-talet och syns numera ofta på sociala medier och i var och vartannat hem. Torkade växter håller länge och tar bort behovet att investera i en ny bukett varje vecka.

Läs mer
Staycation - Inred ditt hem som ett lyxigt hotellrum

Staycation - Inred ditt hem som ett lyxigt hotellrum

Sommaren är runt hörnet och semestertider är på intåg. Eftersom resandet fortfarande är aningens restriktivt tänkte vi ge dig några tips på hur du skapar din egen drömoas i ditt hem. Vi har samlat sex populära destinationer med enkla inredningstips på hur du kan skapa den där underbara semesterkänslan direkt i ditt hem utan att behöva resa halva jorden runt.

Läs mer
Sommarens tapettrender 2021

Sommarens tapettrender 2021

Träden har fått knoppar och det är inte länge tills naturen står i full blom och sommarens ljuvliga dagar är här. Vilka motiv, mönster och färger kan vi förvänta oss att se denna sommar? I denna artikel har vi samlat tre olika trender vi tror kommer synas under den ljusaste årstiden.

Läs mer
Inredningstrender 2021 - 4 stora trender för det nya året

Inredningstrender 2021 - 4 stora trender för det nya året

Vi är mitt i en pandemi och förändringens vind blåser ständigt. Vi vet knappt vad som händer nästa vecka, eller för den delen, vad som händer imorgon. Vi tänker om och anpassar oss. Men låt oss ta en kik på vart trenderna ändå är på väg under 2021.

Läs mer
Höstens tapettrender

Höstens tapettrender

Just nu lever vi alla i en värld som präglas av osäkerhet för framtiden. Vad kommer hända med pandemin och vad händer med klimatförändringarna? Hur kommer vår vardag att se ut framöver och hur mycket behöver vi ställa om?

Läs mer
Martin Bergström om Flora Hysterica II

Martin Bergström om Flora Hysterica II

Vi pratade med konstnären bakom den nya kollektionen Flora Hysterica II. Läs vidare om hur Martin Bergström med minutiös noggrannhet arbetar fram sina verk och om inspirationen bakom.

Läs mer
Gör en höstig och snygg girlang av tapeter

Gör en höstig och snygg girlang av tapeter

En girlang kan lätt snygga till det hemma och ge en personlig prägel på inredningen. Den här varianten med höstlöv sätter direkt en mysig stämning och välkomnar hösten.

Läs mer
Färgpsykologi – det säger färger om vår personlighet

Färgpsykologi – det säger färger om vår personlighet

Användningen av färgpsykologi är utbredd inom områden som varumärkesvetenskap och marknadsföring, men det är också ett viktigt verktyg inom inredning. Färger kan påverka stämningen i ett rum mer än någon annan inredningsdetalj. Olika färger framkallar olika känslor, så när du inreder ditt hem så är det viktigt att tänka över vilken atmosfär du vill skapa och vilka personlighetsdrag du vill lyfta i rummet. I denna artikel har vi sammanställt en kort guide över de vanligaste färgerna och tips till vart i ditt hem de kan ha störst effekt.

Läs mer
Smarta sätt att inreda ditt hemmakontor på

Smarta sätt att inreda ditt hemmakontor på

Det behöver inte vara svårt att skapa ett inspirerande hemmakontor, oavsett om du planerar att använda det för att jobba hemifrån eller bara vill ha ett snyggt och trevligt utrymme från vilket du kan betala räkningarna och shoppa på nätet. Du behöver inte bo stort eller ha ett extra rum över. Knepet är helt enkelt att veta hur du utnyttjar ytan på bästa sätt. Här nedan listar vi 5 av våra bästa tips för att lyckas!

Läs mer
De trendigaste krukväxterna 2020

De trendigaste krukväxterna 2020

Trenden att inreda med växter har blivit allt mer påtaglig under de senaste åren och gröna rum syns mer som regel än undantag i nästan alla inredningsmagasin. Krukväxter är en viktig detalj som inte bör överses då de gör ett hem både hemtrevligt, vackert och grönt. Men vilka växter är egentligen trendigast i år? Plantagen har utsett tio växter till årets "trendigaste" med fokus på att de ska vara enkla att sköta om och lätta att placera runt om i hemmet.Här är växterna du ska skaffa om du vill vara riktigt trendig 2020!

Läs mer
Trendspaning inför sommaren – trender och tapeter att hålla koll på

Trendspaning inför sommaren – trender och tapeter att hålla koll på

Med våren här och sommaren runt knuten i en tid då många av oss stannar hemma vill vi att hemmet ska kännas härligt och ombonat. Ett enkelt knep för det är tapeter! Låt oss kika på vilka trender vi ser på väggarna i sommar.

Läs mer
Anna Marías 10 tapetfavoriter

Anna Marías 10 tapetfavoriter

Det finns så många möjligheter med tapeter. De kan förändra ett rum i ett nafs och de ger en ombonad och härlig känsla. Här kommer 10 stycken tapetfavoriter jag gillar nu. Och i vilka rum jag skulle tapetsera med dem.

Läs mer
Inspiration och tips till din tavelvägg – egna inramade tavlor

Inspiration och tips till din tavelvägg – egna inramade tavlor

Det här med att bestämma sig för vad som ska hänga på väggarna kan vara ganska klurigt. Vill du ha en tavelvägg från golv till tak, ett kluster mitt på väggen, några få tavlor som kanske är lite större eller något helt annat? Möjligheterna är många och från och med i år kan du beställa inramade och färdigmonterade tavlor från Photowall. Här kan du både välja bland färdiga motiv eller dina egna bilder. Vi ska kika lite närmare på utbudet (det är stort!) och lite hur du kan tänka om du vill skapa en egen tavelvägg.

Läs mer

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.