Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

Smarta sätt att inreda ditt hemmakontor på

Det behöver inte vara svårt att skapa ett inspirerande hemmakontor, oavsett om du planerar att använda det för att jobba hemifrån eller bara vill ha ett snyggt och trevligt utrymme från vilket du kan betala räkningarna och shoppa på nätet. Du behöver inte bo stort eller ha ett extra rum över. Knepet är helt enkelt att veta hur du utnyttjar ytan på bästa sätt. Här nedan listar vi 5 av våra bästa tips för att lyckas!

 

Enkelhet och en röd tråd

Stora, spektakulära möbler i all ära, men om du vill att din arbetsyta ska gå i samma stil som resten av din inredning och passa in i helheten så är ett tips att välja relativt diskreta möbler. Välj möbler med enkla, rena linjer och satsa sedan på detaljerna runt omkring själva möbeln. Skapa en röd tråd med resten av rummet med hjälp av färger, former och material.

 

Välj rätt stol

Ordet datastol för osökt tankarna till trista och tråkiga snurrstolar på hjul med höj- och sänkbara armstöd - men så behöver det inte alls vara! Välj istället en stol som du tycker är snygg och skön att sitta i, oavsett om den kategoriseras som en skrivbordsstol eller inte. I vissa fall kan en tjusig och bekväm köksstol passa allra bäst.

 

Förvaring i fokus

Att ha tillräckligt med förvaring är ett ständigt återkommande problem, och om du känner att du har svårt att få plats med alla småprylar så kan du lösa delar av problemet genom att sätta upp en hylla eller ett väggskåp. Förvara gärna prylarna i fina lådor, behållare eller burkar för en prydligare känsla. Less is more när det kommer till sakerna du väljer att ha framme och synligt.

 

Tänk utanför ramarna

Precis som med stolen så behöver du inte välja ett regelrätt skrivbord bara för att det är den funktionen bordet ska ha. Det finns många fina varianter på sidobord och avlastningsbord som kan funka utmärkt. Du kan också skapa ett eget skrivbord med ett standardmässigt underrede och en måttbeställd skiva. Kanske en i natursten, plywood, mörkbetsat trä eller stilrent glas? Välj det du tycker passar ditt rum bäst och som är en bekväm höjd att sitta vid.

 

Sist men inte minst; papperskorgen!

I dagens digitaliserade samhälle så är papper kanske inte lika vanligt förekommande i arbetssituationer, men en arbetsplats kan ändå ha användning för en papperskorg. Om du beslutar dig för att ha en så låt den inte förstöra en i övrigt inspirerande arbetsyta. Det finns många snygga varianter att välja mellan, och om du har djur eller barn hemma så kan ett tips vara att skaffa en papperskorg med lock för att hålla små tassar och händer ur skräpet!

Om du är av det händiga slaget så kan du också testa att klä in en gammal tråkig papperskorg i något finare material, t.ex. en bit av den där favorittapeten som ligger kvar sedan du tapetserade om sist!

 

 

Vi är många som jobbar hemifrån i dessa tider och inget är så inspirerande som en fin arbetsplats. Vi hoppas att vi med dessa tips inspirerat dig till att skapa din egen lilla arbetshörna i hemmets lugna vrå!

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.