Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

Tips på de bästa inredningsdetaljerna i bebisrummet

by Photowall

Bästa inredningsdetaljerna i bebisrummet är de du gör själv. Här kan du skapa allt från vimplar, mobiler, väggdekorationer och luftballonger. Och det bästa av allt – mycket kan du göra med bara tapet. Nedan följer två enkla DIY-dekorationer som du skapar själv, resultatet blir både snyggt och personligt.

DIY-tips: påskpyssel med tapet för en treåring

by Photowall

Inför årets påskhelg har vi pysslat tillsammans med de små, sett påsken genom deras ögon och inspirerats av deras idéer. Resultatet – påskliljor och tapetkycklingar på sugrör som passar vilken treåring som helst.

Skapa fina midsommarkransar med tapet

by Photowall

Äntligen är det sommar och midsommarafton väntar runt hörnet. När du dekorerar till ditt midsommarfirande med nära och kära glöm då inte det viktigaste - midsommarkransen. Här på tapetfabriken pyntar vi med tapetkransar som vi skapat av nya somriga motiv designade av Rina Donnersmarck.

Dekorera sommarfesten med tapet

by Photowall

Maj lider mot sitt slut och det är äntligen dags att flytta ut festen. Här tipsar Photowall om enkla tapetpyssel som dekoration till både kalas i trädgården och härliga vår och sommarfester.

DIY – tips inför Alla hjärtans dag

by Photowall

Årets mest kärleksfulla dag närmar sig med stormsteg och vi förbereder med pyssel för våra nära och kära. Spana in vår tutorial på hur du kan skapa fluffiga 3D-hjärtan i tapet – enkelt och gulligt. Använd överblivna tapetrester eller välj ditt eget favoritmotiv. På bilderna har vi använt tapeter från Plingsullis vackra kollektion.

Vi dukar upp för jul på tapetfabriken

by Photowall

Julstämningen börjar smyga sig på och vi drömmer om en vit jul med våra nära och kära. Vi vill passa på att ge lite tips på hur du kan göra juldukningen extra fin med hjälp av tapet. Kanske har du några tapetsnuttar över som bara ligger och skräpar? Då är de perfekta att använda som tabletter, stjärngirlander, godisstrutar till barnen eller att slå in de finaste julklapparna med.

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.