Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18

Klä in dina väggar med din personlighet

För att ge ett rum rätt karaktär som passar just din personlighet så är en smidig, snabb och effektiv lösning att hänga upp saker på väggarna. Det kan vara foton, konst eller posters. Variation är livets krydda och när det kommer till att klä dina väggar så finns det massor med oväntade alternativ. Vi har hittat en mängd vardagliga föremål som du troligtvis redan har i ditt hem, och som fungerar överraskande bra som väggdekor. Här nedan listar vi alternativ som ger ditt hem ett helt nytt utseende!

Saga-Mariah med sin tapet The Moss Garden After Rain

 

Väggbonader

Ordet för genast tankarna till gamla väggar i medeltida slott, men väggbonader har nyligen fått ett uppsving inom heminredning. Dessa handvävda tyger är ett fantastiskt alternativ till inramade konstverk. De tillför både färg och textur till utrymmet där de hänger och det kommer onekligen kännas unikt och personligt. 

Testa att hänga en eller två bonader som en accent på en vägg i en hall, eller kanske på en annars tom vägg i vardagsrummet. 

 

Foggy Forest

Korgar

Överväg hantverkskorgar! Det finns många olika texturer, mönster och storlekar på korgar och att använda några olika i kombination ger ett starkt, visuellt intryck i nästan vilken rum som helst. Ett dramatiskt, iögonfallande arrangemang är förvånansvärt lätt att skapa. Se bara till att arrangemanget är en blandning av storlek, färg och mönster.

 

Birds Nest - White av Lottas Träd

Hattar

Hattar är inte bara trendigt inom mode, utan kan också fungera som en iögonfallande detalj i ditt hem. Precis som korgar så kan du hänga upp din hattkollektion på väggen i t.ex. hallen och skapa en riktigt wow-faktor i ett annars ganska tråkigt och praktiskt utrymme. 

 

Filtar

Vi förvarar vanligtvis våra filtar i ett skåp under årets varmare perioder, och nära till hands under de kallare, men med rätt filt kan du också ge en personlig och spännande touch till vilket rum som helst, året runt. Har du en stor, tom vägg så kan en filt passa utmärkt som väggbonad, eller varför inte hänga favoritfilten på väggen bakom sängen för att imitera en huvudgavel? 

 

Mamma Mu & Kråkan - Mamma Mu – canvastavla

Krokar

Krokar är ett praktiskt alternativ när det kommer till väggdekorationer. De kan både vara ett elegant dekorelement och en funktionell användning av ditt väggutrymme. Det finns en uppsjö av olika krokar, och om du inte gillar de mer moderna typerna så brukar det finnas mycket att hitta på loppmarknader och i second-hand affärer. 

Kubik - White Grey – tapet av Acne JR

 

Tallrikar

En tallriksvägg är både klassisk och idealisk för konstsamlaren. Om du hittar sällsynta eller särskilt fina tallrikar som gavs ut i begränsad utgåva så kan du enkelt visa upp dem på väggen och kalla det för konst! Att hänga upp tallrikarna på väggen är ett roligt och konstnärligt sätt att visa upp din samling och ett lite mer kreativt alternativ till det traditionella porslinsskåpet. 

 

Klockor

Att blanda klockor i olika färger och storlekar tillför en direkt känsla av Alice i Underlandet. Det är både originellt och iögonfallande. Dessutom kommer du aldrig mer behöva undra vad klockan är! Se bara till att klockorna inte låter allt för mycket (om du vill att de skall vara fungerande). 

 

Grunge Concrete Wall av Studio Redhead

Speglar

Inom design brukar man ofta säga att speglar får ett rum att kännas större och det är faktiskt sant! Så varför inte skapa en vägg av speglar för att skapa illusionen av ett större rum? Du kan välja en mängd olika speglar med olika form men liknande storlek, eller skapa ett kluster där speglarna har samma form men är olika stora; och på så sätt hålla designen konsekvent.

 

Växter

De är både bra för dig och ditt hem, och med så många olika växter att välja mellan så finns det alltid något som kan passa i ditt hem. Testa att skapa en vägg med flera olika växter i upphängda krukor, gärna suckulenter, örter och andra tåliga växter som inte behöver allt för mycket jord för att överleva.

---

Prova dig fram! Var någon av förslagen inspirerande? Låt dig inte begränsas av konventioner, låt kreativiteten flöda och se vad som passar dig och ditt hem bäst!

 

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.