Höstens trender 2021

Så här i sensommartider är vi många som ser fram emot att mysa till det lite extra inomhus igen. Vi gör oss helt enkelt redo för en ny säsong. Hösten närmar sig med stormsteg, så ladda nu upp med ditt favoritte, en skön filt och tända ljus så bjuder vi på maxad inspiration i form av höstens trender. Eller vad sägs om murrigt och ombonat, mjuka linjer och vilsamma toner? Dessutom glada nyheter för dig som älskar 90-talet; fulsnygga fruktmönster och klara färger är helt rätt. Häng med oss på en tur genom de fyra hetaste trenderna i höst!

Trend 1 - Soiledge

Tänk dig att du dricker örtte och diskuterar Kafka, rödvin och innovationer – omgiven av gröna växter och murriga, naturnära toner. Soiledge låter naturen ta plats i hemmet med sina lite bleka men murriga färger såsom mossgrönt, vinrött och betsat trä. Kombinera med detaljer av veganskt läder, paisleymönster och vacker sammet så är höstmyset ett faktum!

Window view Ocean Green - Summer House

Trend 2 - Equilibrium

Njut av en själslig fristad i höst. Välj vilsamma färger och böljande former för att skapa en lugn och avskalad plats där du kan samla tankarna och återfå energin. En vacker beige palett med toner av benvitt, ljust gul och lavendellila, i kombination med mjuka, skira material gör helheten komplett. Hitta inspirationen i naturen – tänk friskt vatten, syrerik morgonluft, en långgrund sandstrand och blekt solsken. Plocka gärna in detaljer såsom koraller och snäckor för en fulländad look.

Waltz of Colors Multi Soft - Photowall

Trend 3 - Ivory Earth

Vi nordbor älskar ju som bekant ljus, inte minst nu när hösten är på intågande och en mörkare tid väntar. Då passar denna ljusa, lite jordiga trend perfekt! Inred hemmet med naturmaterial såsom trä, rotting och textilier. Här finns också utrymme för mjukt böljande linjer i kombination med lite skarpare formationer hämtade från klippblock, tallbark och stenhällar. Tänk minimalistiskt, och addera tuftade textilier, keramik med blästrad patina och vackra torkade blommor. På bordet ligger en inspirerande trave böcker med en noga utvald kombination av wellnes-, konst och fotoböcker som ger motivation och hopp om ljusare tider.

Delicate - 1 x

Trend 4 - YES WE CAN – The 90's in the 20's

Hejhej 90-tal! Nu bjuder vi in starka färger och sprakande mönster i våra hem - och finns det egentligen något bättre sätt at välkomna hösten? Glöm allt vad jordnära toner heter, här målar vi våra loppisfynd i knallfärger och matchar med plisserade lampskärmar och siciliansinspirerad keramik. Dessutom finns här alla möjligheter att framhäva en politisk agenda och socialt engagemang. Självklart präglas inredningen av miljövänligt DIY, upcyklat och diverse blocketfynd. Men du, det går alldeles utmärkt att smyga in en och annan pastellfärg också – allt är möjligt i denna ”ja-sägar-trend”!

Crazy Life -  Ute Arnold

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.