Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18

Garbo & Friends bakom lekfull tapetkollektion

Sedan 2011 har Garbo & Friends formgivit kvalitetsprodukter för barnfamiljer. I tapetkollektionen Tiny Heroes har deras klassiska mönster Mares, Fauna och Bows anpassats för väggen i syfte att ge hemmet en varm helhetskänsla.

Mares - Dark

Motiven i kollektionen har inspirerats av djur och natur och alla illustrationer har sin egen historia. Det var under en promenad i de småländska skogarna som färgerna från rönn och löv i kombination med skogens djur gav inspiration till mönstret Fauna. Mönstret Mares är en hyllning till havet som berättar om att för första gången upptäcka havslivet, med alla dess livfulla färger och fantastiska vattendjur. Lekfulla rosetter i dova färger speglar barns livliga fantasi och glädje i det tredje mönstret Bows.

– Designprocessen börjar med flera veckors funderande där jag sammanfattar upplevelser och inspiration till ett koncept. Utifrån detta skriver jag oftast en historia som senare blir utgångspunkten för mönstret och som slutligen är det som kommuniceras visuellt, berättar Susann Karlsson Nemirovsky, grundare - och designer på Garbo & Friends.

Ett tydligt fokus i samarbetet har varit funktion och hållbarhet, vilket Tiny Heroes-kollektionen uppnår genom den tidlösa designen som passar alla hem. Det som är klassiskt och tidlöst blir naturligt hållbart och därför har fokus legat på kvalitet, materialval samt sobra färger.

– Garbo & Friends kändes som ett naturligt val när Photowall ville lansera en ny barnkollektion eftersom de liksom vi brinner för design och kvalité. Målgruppen för Tiny Heroes är främst barnfamiljer runtom i världen, men tapeterna passar även i en hall i en storstadslägenhet eller i en sommarstuga på landet, säger Amber Johnson, produkt - och designansvarig på Photowall.

Tiny Heroes finns exklusivt hos Photowall och består av tre mönster i olika färgställningar. Motiven finns att beställa som måttanpassad tapet för 325 kronor per kvadratmeter.

Pressrum
Högupplösta pressbilder - Garbo & Friends Tiny Heroes

Pressrum  -  Se alla tidigare pressreleaser
Högupplösta bilder från tidigare pressreleaser

För intervjuförfrågningar, presslån, tapetprover och ytterligare information, kontakta Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com,  +46 702 720 302.  

Photowall - Wall Decor by Passionate People
Vi tror på att rummets väggar påverkar hur vi mår! Därför är det vårt uppdrag att hjälpa människor att fylla sina väggar med inspirerande konst och väggdekor. Vi erbjuder ett noggrant utvalt och varierat sortiment. Med passion och omtanke hjälper vi dig få ditt hem att spegla din personlighet. Våra produkter tillverkas i Sverige och skickas över hela världen.

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.