Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

  Garbo & Friends bakom lekfull tapetkollektion

  Sedan 2011 har Garbo & Friends formgivit kvalitetsprodukter för barnfamiljer. I tapetkollektionen Tiny Heroes har deras klassiska mönster MaresFauna och Bows anpassats för väggen i syfte att ge hemmet en varm helhetskänsla.   
  Mares - Dark

  Motiven i kollektionen har inspirerats av djur och natur och alla illustrationer har sin egen historia. Det var under en promenad i de småländska skogarna som färgerna från rönn och löv i kombination med skogens djur gav inspiration till mönstret Fauna. Mönstret Mares är en hyllning till havet som berättar om att för första gången upptäcka havslivet, med alla dess livfulla färger och fantastiska vattendjur. Lekfulla rosetter i dova färger speglar barns livliga fantasi och glädje i det tredje mönstret Bows.

  – Designprocessen börjar med flera veckors funderande där jag sammanfattar upplevelser och inspiration till ett koncept. Utifrån detta skriver jag oftast en historia som senare blir utgångspunkten för mönstret och som slutligen är det som kommuniceras visuellt, berättar Susann Karlsson Nemirovsky, grundare - och designer på Garbo & Friends.

  Ett tydligt fokus i samarbetet har varit funktion och hållbarhet, vilket Tiny Heroes-kollektionen uppnår genom den tidlösa designen som passar alla hem. Det som är klassiskt och tidlöst blir naturligt hållbart och därför har fokus legat på kvalitet, materialval samt sobra färger.

  – Garbo & Friends kändes som ett naturligt val när Photowall ville lansera en ny barnkollektion eftersom de liksom vi brinner för design och kvalité. Målgruppen för Tiny Heroes är främst barnfamiljer runtom i världen, men tapeterna passar även i en hall i en storstadslägenhet eller i en sommarstuga på landet, säger Amber Johnson, produkt - och designansvarig på Photowall.

  Tiny Heroes finns exklusivt hos Photowall och består av tre mönster i olika färgställningar. Motiven finns att beställa som måttanpassad tapet för 325 kronor per kvadratmeter.

  Pressrum
  Högupplösta pressbilder - Garbo & Friends Tiny Heroes

  Pressrum  -  Se alla tidigare pressreleaser
  Högupplösta bilder från tidigare pressreleaser

  För intervjuförfrågningar, presslån, tapetprover och ytterligare information, kontakta Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com,  +46 702 720 302.  

  Photowall - Wall Decor by Passionate People
  Vi tror på att rummets väggar påverkar hur vi mår! Därför är det vårt uppdrag att hjälpa människor att fylla sina väggar med inspirerande konst och väggdekor. Vi erbjuder ett noggrant utvalt och varierat sortiment. Med passion och omtanke hjälper vi dig få ditt hem att spegla din personlighet. Våra produkter tillverkas i Sverige och skickas över hela världen.

  Fler artiklar som kan intressera dig

  Garbo & Friends bakom kollektionen Tiny Heroes

  by Photowall

  Photowall presenterar kollektionen Tiny Heroes – skapad av den svenska designstudion Garbo & Friends. Kollektionen består av tre detaljrika och tidlösa motiv – alla med en egen historia.

  5 smarta tips när du ska välja tapet

  by Photowall

  Nytt år, nya möjligheter. Med en snygg tapet kan du förändra känslan i ett helt rum. Här är några smarta tips när det är dags att välja.

  Tips på de bästa inredningsdetaljerna i bebisrummet

  by Photowall

  Bästa inredningsdetaljerna i bebisrummet är de du gör själv. Här kan du skapa allt från vimplar, mobiler, väggdekorationer och luftballonger. Och det bästa av allt – mycket kan du göra med bara tapet. Nedan följer två enkla DIY-dekorationer som du skapar själv, resultatet blir både snyggt och personligt.

  Andreas Engesvik formger tapet för Photowall

  by Photowall

  Från huvudet till handen. Följ med bakom kulisserna där den norska framstående designern Andreas Engesvik avslöjar hur han gick tillväga när han skapade tapetmönster för Photowall.

  Skapa stilen i sommarstugan med tapet

  by Photowall

  Sommaren är en tid för att koppla av och njuta, men också en tid för äventyr och roliga projekt. Sommarstugan kanske behöver renoveras eller så är det dags för en förändring för att förverkliga drömmen om livet på landet. Det fina med lantstället är möjligheten att ta ut svängarna lite mer och våga tänka annorlunda. Tapeter är ett bra sätt att pröva sig fram för att fånga den rätta känslan. Det går snabbt att förändra och förnya.

  Frame of Mind– tapetkollektion från Lemon

  by Photowall

  Photowall och den sydafrikanska designstudion Lemon presenterar stolt Frame of Mind - en tapetkollektion som fokuserar på människors olika stil, humör och känsla. Här möts subtila vattenfärger, textila strukturer, och handmålade mönster fulla av detaljer.

  Kakel och krackelerade väggar – struktur är på tapeten

  by Photowall

  Tapet kan vara så otroligt mycket mer än mönstrade väggar. Om man, som vi på Photowall, väljer att se tapet mer som ett material för förändring, så är möjligheterna enorma att få precis den känsla som du eftersträvar i ditt hem.


  Snabb leverans

  Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt.

  100% Garanti

  Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.