Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

  Möte mellan inredningsdesign och konst - Emma Lindström för Photowall

  by Photowall

  Idag lanserar vi ett exklusivt designsamarbete med den svenska konstnären Emma Lindström. Tapetkollektionen AURA omfattar 12 akrylmålningar med abstrakta och livfulla färgkompositioner. Genom sitt harmoniska och organiska uttryck bjuder varje tapetmotiv in till visuell avkoppling och sinnesro.

  Garbo & Friends bakom lekfull tapetkollektion

  by Photowall

  Sedan 2011 har Garbo & Friends formgivit kvalitetsprodukter för barnfamiljer. I tapetkollektionen Tiny Heroes har deras klassiska mönster Mares, Fauna och Bows anpassats för väggen i syfte att ge hemmet en varm helhetskänsla.

  Handmålat och digitalt sammanstrålar i en unik tapetkollektion

  by Photowall

  Svenska designvarumärket Photowall lanserar årets nyhet Manuscript – en unik tapetkollektion designad av den norska formgivaren Andreas Engesvik. Med inspiration från äldre tekniker har Andreas skapat tre handmålade mönster, alla i olika färgställningar.

  Photowall - 10 years in style

  by Photowall

  För 10 år sedan började Photowall trycka tapeter till alla möjliga stilar, personligheter och miljöer. För att fira sitt 10-årsjubileum har de tagit fram en kollektion med kundernas absoluta favoritmotiv genom åren. Men gett motiven ett litet nytt utseende.

  Fotografier av Isabella Ståhl i en ny tapetkollektion

  by Photowall

  Idag lanserar Photowall den nya fototapet kollektion From Dawn to Dusk, skapad av den svenska fotografen Isabella Ståhl. Kollektionen består av tio stämningsfulla fotografier med inspiration från den svenska naturen, djuren och vildmarken.

  Snabb leverans

  Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt.

  100% Garanti

  Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.