Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

Välkomna hösten med livliga färger från Photowall-veteranerna Scandinavian Surface

Klä in hösten med nya motiv från norska formgivarna Scandinavian Surface. Ända sedan starten har Photowall och Scandinavian Surface haft tapetsamarbeten, och gång på gång skapar Scandinavian Surface bästsäljande tapetkollektioner med säker skandinavisk stil, stor integritet och fin finess. Denna gång är det en kollektion i två delar vid namn In The Woods & The Hidden Bird, bestående av 10 kraftfulla tapeter.

Pressmeddelande


 
 
In The Woods & The Hidden Bird
av Scandinavian Surface
 
Säljstart: 26 augusti 2020

 


Winter Blues In The Woods

Scandinavian Surfaces oändliga fascination för träd och natur har återigen inspirerat till en ny tapetkollektion. De har valt en äventyrlig strategi för designprojektet och begett sig in i den förtrollade skogen under alla årets årstider. Trädstammarna är fulla av liv och berättelser. Grenarna sammanflätas och bildar ett naturligt och luftigt precisionsarbete.

De livliga färgerna växlar sömlöst mellan varma och svala toner och skapar vackra och naturliga paletter. Kom in i den förtrollade skogen!

Winter Blues In The Woods (detail)

In the Woods-kollektionen tar dig med till en organisk, elegant skog där inga träd är lika, och kompositionen bildas av kraftfulla grafiska kontraster och sobra färger. Mönster och färger återspeglar nordisk natur och årstider i djärva vårgröna toner, dämpade melankoliska höststämningar, blå vinterdagar och svala sommarnätter.

Mönstret upprepar sig inte förrän efter tio meter vilket gör att vi länge kan gå längs en lång vägg och hela tiden upptäcka något nytt, som det är i skogen i verkligheten. In the Woods är perfekt för långa väggar, men du kan naturligtvis välja ett snitt som passar din vägg, oavsett storlek.

Upptäck och njut av detaljer i mönster och färger och leta efter de små hemligheterna som alltid gömmer sig i skogen ...

Hidden Bird - Pink Beige
Hidden Bird - Pink Beige (detail)
Hidden Bird – Black Ochre

Hidden Bird-kollektionen är den milda, doftande skogen som omsluter dig i glödande färger, delikata kontraster och mjuka skogsgolv. Färgskalan är framtagen för att passa många material och interiörer. Alla mönster består av både kalla och varma färger, som naturen själv gör genom alla årstider. I skogen kan du alltid höra fåglarna sjunga. Men var är de? Undanstoppade mellan grenarna lever de sina hemliga liv. Men om du sätter dig och stilla låter blicken vandra in i skogen, kan du se dem.


Säljstart: 26 augusti 2020
Tapetkollektionen In The Woods & The Hidden Bird säljs exklusivt online hos Photowall.se.
Tapetpris 351 kr/m2.
Länk till kollektionen: In The Woods & The Hidden Bird
Högupplösta bilder
Länk till pressmeddelande: Välkomna hösten med livliga färger från Photowall-veteranerna Scandinavian Surface

Om Scandinavian Surface

Norska formgivarna Scandinavian Surface skapar design med inspiration från naturens olika former och färger. Skönhet i skamfilad och vissen flora med spännande glimtar av älgar och örnar. Scandinavian Surface strävar alltid efter att fånga den norska friskheten.

Vi intervjuade Scandinavian Surface inför lanseringen av In The Woods & The Hidden Bird. Läs hela intervjun i vårt magasin för att få veta allt om inspirationen bakom kollektionen och se vilka färger Scandinavian Surface gillar just nu! De framgångsrika formgivarna delar även med sig av sin arbetsprocess, beskriven i fem enkla steg.

"Finns det något särskilt i naturen som ni inspireras av?
– Den fantastiska mångfalden av färger, mönster, former, material, kontraster.
Oavsett hur nära du kommer, finns det alltid något nytt och komplicerat att upptäcka.
Det slutar aldrig! Det är världens största samling av form och färg"

Läs hela intervjun i vårt magasin


Bilder och pressmaterial

Högupplösta bilder: se vårt pressrum.

För att ladda ner bilderna i 300 dpi på Flickr - välj en bild, tryck på pilen som pekar nedåt (i bildens högra hörn) och välj "Original".

Länkar till kollektionen, pressmeddelande, intervju, pressrum.

För intervjuförfrågningar, presslån, tapetprover och ytterligare information, kontakta Joel Senter, press@photowall.se | +46 73 805 44 30‬

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.