Turkosa tapeter

Turkosa tapeter erbjuder en mängd olika möjligheter. Namnet kommer från turkos, en halvädelsten. Färgen turkos varierar mellan blått och grönt. Den symboliserar helande, tålamod, lugnLäs mer, harmoni och balans. Och eftersom turkos är en blandning av blått och grönt, där blått symboliserar sanning, ärlighet, inspiration och kreativitet tillsammans med lugn, introspektion, ensamhet, kyla och allvar, och grönt symboliserar tillväxt, föryngring, överflöd, välstånd, fred, glädje, samarbete och harmoni, innebär det att du får de positiva attributen från båda färgerna när du väljer att dekorera med turkos.

Trendigt med turkos

Om du väljer en turkos tapet eller en tapet med turkosa detaljer ger du ditt rum en fräsch look. Färgen har en lugnande och lugnande effekt. Turkos tapet är en av årets trendfärger. Turkosa tapeter är ett utmärkt val för ett sovrum och även för barnrum. Ett knep är att använda turkos tapet som accentvägg och föra över den till fina turkosa detaljer för att ge rummet en sammanhängande känsla. En livlig turkos tapet passar inte bara bra ihop med andra varma toner, utan i en minimalistisk miljö livar den även upp svala toner. Prova att kombinera turkos tapet med stylingdetaljer i guld, en av de senaste trenderna som vi ser mycket av i de ledande inredningstidningarna. Eller varför inte satsa på en turkos tapet med gulddetaljer?Färger som passar till turkos tapet är förstås vitt, men också fräscha toner av citron och lime. Turkosa toner passar också mycket bra ihop med värmen i naturligt trä.

Det är lätt att styla med turkos tapet

Varför inte styla ditt badrum med turkos tapet? Det kommer att skapa en varm, fräsch och avkopplande atmosfär som påminner om tropikerna. Dekorera rummet med gröna krukväxter för att accentuera turkosens exotiska känsla. Den turkosa tapetens skönhet påverkas också av ljusspelet i rummet och av de andra färgerna i möbler, tavlor, lampor och så vidare. Om du ska använda en turkos accenttapet bör du fundera på vilken vägg som passar bäst, beroende på rummets storlek, dess utblick och placeringen av fönstren. Om rummet har fönster som vetter mot norr kan det vara värt att välja en turkos tapet med varma toner för att minimera eventuell kyla. Om rummet däremot vetter mot söder kan du välja antingen en varm turkos tapet eller en turkos tapet med kallare toner. Om du vill få ut det mesta av en livlig turkos accenttapet bör du hänga den på en tom vägg snarare än på en vägg med fönster. Här är ett smart, enkelt och billigt designtips: dekorera möbler med turkos tapet för att skapa den ultimata färgklickaren i rummet.

Håll dig lugn med turkosa tapeter

Inredning och dekoration skulle inte vara komplett utan färger. Det är som att ställa frågan "hur skulle världen se ut om det inte fanns några färger". Färger är mycket viktiga eftersom de anses vara en form av kommunikation när det gäller visuellt språk. Med det är färger en av de viktiga delarna för att få ett hem eller ett utrymme att se fantastiskt ut. Beroende på rummet och dess funktioner finns det lämpliga färger som kan hjälpa hemmets invånare att ytterligare uppskatta och älska rummen. Till exempel används både sovrummet och vardagsrummet för vila och avkoppling. Det är helt rätt att dessa rum domineras av svala och lugnande färger. Turquoise Wallpapers är bland kollektionerna från Photowall som säkert skulle hjälpa till att skapa rätt stämning och atmosfär i dessa rum. Med en turkos tapet i ditt sovrum eller vardagsrum kommer du verkligen att njuta av dess fördelar och den avkopplande atmosfär som den ger dig.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor