Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Natt Garden - Tapet - Vardagsrum

123

motiv

Röda tapeter

Rött som tapet kanske känns vågat, och visst är det. Det är en av de färgerna som avger starkast energi i ett rum, så man behöver balansera färgen med övrig inredning på ett bra sätt.Läs mer De som lyckas att tapetsera i rött får ett rum som imponerar och avger en stark kreativ känsla. Röd som färg symboliserar kärlek, djärvhet, styrka och passion och rätt nyanserad så ger det en varm upplevelse i huset. Fel nyanserad, så kan det bli en färg som provocerar och skär sig med andra färger.

Röd tapet ger fina effekter i rummet

Rött är en färg som passar bra i många olika rum där man vill uppnå en hög nivå av energi. Att tapetsera en fondvägg på kontoret med rött ökar oftast produktion och kreativitetsnivån. Tapeter i rött går att nyansera perfekt i de flesta rum, även köket görs sig bra med en touch av rött. Ett av de rum vi inte skulle rekommendera att tapetsera i rött är sovrummet. Sovrummet är ett ställe där man tillbringar en stor del av sin livstid. Mest sovandes, men när man väl har ögonen öppna så vill man slappna av i sovrummet. En röd tapet kan då ge lite för mycket energi och det kan vara svårt att somna. Några andra effekter är att folk som befinner sig i ett rum med en röd tapet pratar och rör sig snabbare, jämfört med hur man reagerar på andra färger.

Hur man kan inreda med en röd tapet

Eftersom en röd tapet ger ifrån sig mycket energi och har en hög påverkan på de som befinner sig rummet, så bör man noggrant planera hur man ska inreda rummet. Om man vill dämpa effekten av en röd tapet, så kan man välja ljusa nyanser av rött, effekten är att det blir lättare att inreda. I synnerhet med färgerna vit, svart och grått eftersom de inte skär sig med rött. En mer mättad röd tapet reflekterar mycket av det röda tillbaka i rummet, och har man andra väggar som är vita, så får de en varmare känsla vilket oftast upplevs som positivt.

Röd fondtapet är ett modigt och smart val

Om man vill välja rött som en fondtapet så tveka inte att välja en mer mättad och stark röd ton. Den drar till sig uppmärksamhet snabbt. Att använda t.ex. vita möbler framför en röd fondtapet är modigt, trendigt och stilrent i många fall. En röd fondtapet passar utmärkt tillsammans med tavlor med vita ramar eller vita detaljer. Rött är en smart färg som tapet, det kommer få dig att känna en högre energinivå än andra färger. Pigg, alert och en högre kreativ nivå är något som en röd stark fondtapet kan bidra med.

Varför vi på Photowall gillar röda tapeter

Vi vet att en röd tapet ger den där extra energikicken i livet som man ibland behöver. Vill du överraska dina vänner och gäster så kan vi rekommendera en röd tapet tillsammans med vita detaljer. Det är modernt och stilrent.

Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.