Röda tapeter

Röd tapet för energi och kreativitet. Röd tapet kan kännas lite djärvt, och det är det verkligen. Rött är en av de färger som avger den starkaste energin i ett rum, så du måste hitta Läs merett bra sätt att balansera den med den övriga inredningen. Den som lyckas inreda med röd tapet kommer att få ett imponerande rum som utstrålar en stark kreativ känsla. Färgen rött symboliserar kärlek, djärvhet, styrka och passion, och rätt nyans av rött kan få ditt hem att kännas varmt och välkomnande. Om du inte träffar på rätt nyans kan den bli en skarp färg som krockar med andra färger.

Röda tapeter kan göra underverk

Rött är en färg som fungerar bra i alla rum där du vill ha en hög energinivå. På ett kontor brukar en röd accentvägg som tapetseras öka produktiviteten och kreativiteten. Du kan hitta den perfekta nyansen av röd tapet för nästan alla rum - till och med köket kan dra nytta av en touch av rött. Vad vi dock inte skulle rekommendera är att ha röd tapet i ett sovrum. Sovrummet är en plats där du tillbringar en stor del av ditt liv - mestadels sover du, men när du är vaken vill du koppla av. Röd tapet har lite för mycket energi och kan göra det svårt att somna. En annan märkbar effekt är att man i rum med röd tapet pratar och beter sig mer animerat än i rum inredda i andra färger.

Styling med röd tapet

Du måste utforma ditt rum med omsorg, eftersom röd tapet avger så mycket energi och har en sådan inverkan på alla som befinner sig i rummet. För att mildra effekten av röd tapet är det bäst att välja mer dämpade nyanser av rött, eftersom detta gör det lättare att styla resten av rummet, särskilt om du använder vitt, svart eller grått, eftersom de inte krockar med rött. Ju mer intensivt rött, desto mer kommer tapeten att reflektera rött tillbaka i rummet, och om du har andra väggar som är vita kommer de att kännas varmare, vilket ofta ses som en fördel.

Var djärv med röd accenttapet

Om du väljer en röd accenttapet, tveka inte att välja en mer intensiv röd ton för att dra till dig ögonen. Ett djärvt och trendigt stiluttryck är att använda röd accenttapet som bakgrund till vita möbler. Röd accenttapet är en utmärkt folie för bilder med vita ramar eller vita detaljer. Rött är ett stilfullt tapetval som ger högre energinivåer i rummet än de flesta andra färger. En stark röd accenttapet kan hjälpa dig att vara energisk och alert och nå högre nivåer av kreativitet.

Varför vi på Photowall gillar röda tapeter

Vi vet att en röd tapet kan ge den där extra energiboosten som ibland behövs i livet. Om du vill överraska dina vänner och gäster kan vi rekommendera röd tapet i kombination med vita detaljer. Det är modernt och chic.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.