Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Beige fototapeter

65

motiv

Beige fototapeter

Följ med på den senaste fototapettrenden och sätt upp en beige fototapet. Ett enkelt sätt att få ett stilrent och snyggt hem - i varje rum. Här listar vi våra beigea favoriter frånLäs merrt sortiment och tipsar om hur du matchar dem med andra inredningsdetaljer på bästa sätt.

En skandinavisk favorit

En av våra favoriter Panorama – Beige av Scandinavian Surface - är med sin naturnära stil väldigt enkel att matcha i de flesta rum. Fototapeten är tacksam att använda om du vill ha en skandinavisk stil i till exempel vardagsrummet eller sovrummet. Den beigea färgen tillsammans med trästolar i köket eller en säng i björk till sovrummet är en fin kombination.

Blossom my Heart av Byracka i sovrummet

Tapetsera med den beigea fototapeten Blossom my Heart av Byracka i sovrummet. Den beigea blomman med vita detaljer tar plats på väggen och ger rummet en lyxig atmosfär. Bädda med tunga täcken och stora kuddar i vitt och grått. Dekorera rummet med tavlor och andra dekorativa väggprydnader i porslin eller mässing, det blir ett fint komplement till ditt beigea motiv.

En beige fototapet till hallen

Sätt upp fototapeten Mushrooms Pink i hallen för en mysig välkomnande känsla. Motivet med sina beigea inslag passar minst lika bra tillsammans med vita raka möbler som med brun och beige inredning. För en mer skandinavisk stil adderar du en ljus matta, en rund spegel och en beige träbänk. Dekorera med en kudde, en färgklick i form av en lampa och en beige nätpåse – snyggt och stilrent.

Beigt i mindre skala

Att säga att det beigea motivet Specular Reflection tar plats är en sanning med modifikation. Fototapeten ser vid första anblicken relativt diskret ut, men tapetserar du ett stort rum med motivet på alla väggar hypnotiseras du nästan av mönstrets djup och rundade mönster. Därför passar den beigea fototapeten bäst på mindre ytor såsom en fondvägg i vardagsrummet, en vägg i hallen eller bakom sängen i sovrummet.

Fototapet till sommarstugan eller köket

Den här beigea fototapeten är verkligen helt rätt i sommarstugan eller i ett kök som andas lantligt. Motivet Patinated Hand Drawn Map med de antika detaljerna och den rustika känslan skapar ett intressant blickfång och tillsammans med ett mörkt träbord, en beige soffa eller tunga trästolar kan det inte gå fel. I sommarstugan kan du också matcha det beigea motivet med en mörkare soffa, en beige matta och ett nättare träbord för att få en härlig miljö.
Produktinformation
  • Visar 1-65 av 65 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.