Forrest kul - Tapet - Babyrum

1787

motiv

Barn

Barn med sina milda hjärtan och inspirerade sinnen tror att allting är möjligt. Efter att du spenderat tid med ett barn så börjar du också tro på magi. Allteftersom varje ung person vLäs meräxer upp kan deras smak och intressen ändras. Det kommer att vara lätt för dig att anpassa ett rum till denna utveckling. Hjälp dem att uttrycka sig själva genom en fototapet som visar upp vad de älskar för tillfället. Enkla att installera och enkla att byta ut, fototapeter uppmuntrar ditt barns utforskning av världen och uppväxt medan de erbjuder utmärkt visuell och mental stimulation när barnen leker inomhus på regniga dagar. Bäst av allt, finns inga spikhål att oroa sig för.

Fantastiska fototapeter

Ge ett barn en chans att drömma genom att uppmuntra dem att komma på ett fantastiskt tema till sitt rum. Möjligheter och glädje som framhävs på väggen kan ge ditt barn sinnesfrid när de vilar eller leker. Tråkiga lekutrymmen kan bli så mycket roligare med en fototapet i ljusa och glada färger och teman. En enhörning som spränger igenom mitten av en regnbåge är ett exempel på ett möjligt tema som visar barnen att djur kan vara deras vänner och beskyddare. Landskap med dinosaurier eller en skildring av en älvdal kommer att muntra upp ett barn när det är inomhus. Använd fototapeter som utgångspunkt och hjälp när du designar ett drömrum för dina småttingar. Vandra genom lugna dalar på jakt efter svårfångade enhörningar eller gå på en upptäcktsfärd för att lära dig mer om dinosaurier med en fototapet som bakgrund. Kanske passar en träkoja i skogen ditt barn bättre - uppmuntra dem att vara kreativa och hitta på en berättelse om vem, eller vad, som kan bo bakom de där varma gula fönstrena i huset bredvid dammen. För barn som gillar 'monster' kommer drakar som sprutar eld att ge en unik touch till ett speciellt barns rum eller lekområde. Med lite fantasi kan du ta dina barn till en värld av krigare och modiga drottningar och kungar. När de blir äldre kommer de att ha ett mer naturligt intresse och uttrycka nyfikenhet om det de ser. Förbered dem för många år av studier genom att låta dem föreställa sig att allt är möjligt om du bara tror.

Att lära sig och uttrycka sig själv med fototapeter

Barn kan lätt utforska och dela sina passioner genom fototapeter med transporttema. Från mönstrade designs till realistiska porträtt på fototapeter, ett barn kommer att kunna föreställa sig själv bakom ratten i en sportbil. Cruisa nedför huvudgatan på jakt efter ett äventyr med en fototapet av en semitrailer eller lek bonde med den perfekta inredningen med jordbruksstil i bakgrunden. För barn som längtar efter att vistas bland stjärnorna har nu sin chans med interplanetära-fototapeter av solsystem, rymdskepp som lyser upp deras rum och uppmanar till 'tänk om'-frågor som, för vissa, kan leda till fantastiska karriärer. Alla barn-fototapet uppmanar till fritt och öppet tänkande och lekar. En fototapet med en bild av jorden sedd från rymden är den ultimata konversationsstartaren eller tillägget till en godnattsaga. Hjälp ditt barn att känna sig tryggt i sin plats i världen genom att uppmuntra till kunskap och att lära sig om andra människor och platser, välj en vy av en plats de vill besöka eller kanske en fototapet av en plats de känner väl såsom den närliggande djurparken.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.