Explorer Karta - Tapet - Babyrum

119

motiv

Fototapeter till babyrummet

Färgglada, personliga, mycket detaljerade fototapeter fulla av detaljer för dina barn. Fototapeter för barn med allt från fantasifulla motiv för berättelser till deras favoritdjur - fLäs merör de allra allra yngsta.

Det perfekta rummet för din småtting

Barnkammare kan definieras som ett sovrum i ett hus eller annan bostad avsett för ett spädbarn eller ett barn. I de flesta fall innehåller barnkammare en spjälsäng eller säng, ett bord, ett utrymme för byte av blöjor och andra babysaker. Historiskt sett under de viktorianska och edvardianska tiderna hade de rika en svitliknande utseende på sina barnkammare och låg vanligtvis högst upp i huset. Barnen hade till och med en nattkammare där de sov och en dagkammare där de åt och lekte. Barnkamamren är också utrustad med ett badrum och ibland ett kök. Barns barnsköterska eller barnflicka och barnpiga bodde också i sviten. För att skapa en tydligare bild har olika filmer presenterat det de kallar drömbarnkammaren. Exempel är barnkamrarna i Mary Poppins, Peter Pan och Jim Hensons Muppet Babies.

Härliga fototapeter för dina barn

Vi vill alla ha det bästa för våra små. En av de bästa gåvorna som vi kan ge dem är genom att skapa ett härligt rum för dem. Ett av de enklaste och mest kreativa sätten är att lägga till fototapeter i vackra och konstnärliga mönster. Om du inte har någon aning om vilken design du ska lägga till, har Photowall helt enkelt rätt väggmålning för barnkammaren. Barnkammaren måste vara en vårdande och en tröstande plats. När bebisarna föds är de enda färgerna de ser svart, vitt och grått. Inför vissa färger i barnkammaren, men försök dock att undvika att använda rött eftersom det kan förvirra barnet eftersom det är den första färgen som barnet kommer att se. Vi rekommenderar att du använder färger av mjukare nyanser, till exempel blått, grönt och rosa. Det är färgerna som spädbarn kan förnimma ungefär samtidigt som de utvecklas. Fototapeterna Birdforest - Green, Dappy Forest - Pastell Blue, Disney Classics - Dumbo, A Bugs World - Pink är perfekta exempel på canvastavlor som är perfekta för barnkammaren. Presentera djurvärlden för dina små med fototapeterna All on Board the Marsh Mellow Island Bus, Zebra Foal, Deer in Woods och Birdie Num Nums. Det är underbara designer som får barnkammaren att se häftig och fantastisk ut. Fototapeten Jungle Multi är en fantastisk fototapetdesign som är fylld med mjuka färger som säkert kommer att uppskattas av ditt barn. Oavsett vilken design du väljer är det bästa att du gör barnkammaren till något speciellt för din älskade. God dekorering!
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.