Fototapeter till babyrummet

Färgglada, personliga, mycket detaljerade väggmålningar fulla av detaljer för dina barn. Väggmålningar för barn med allt från fantasifulla motiv för berättande till favoritdjur - för Läs merde allra minsta.

Det perfekta rummet för ditt lilla barn

Barnrum kan definieras som ett sovrum i ett hus eller annan bostad som är avsatt för ett spädbarn eller småbarn. I de flesta fall innehåller barnkammaren en spjälsäng, en säng, ett bord, ett område för blöjbyte och andra babyprylar. Historiskt sett har de rika under den viktorianska och edwardianska tiden haft ett barnkammare som liknar en svit och som vanligtvis ligger högst upp i huset. Barnen har till och med en nattkammare där de sover och en dagkammare där de äter och leker. Barnkammaren är också utrustad med ett badrum och ibland ett kök. Barnets sköterska eller barnflicka och barnskötare bodde också i sviten. För att ge en tydligare bild har olika filmer presenterat det som de kallar för drömbarnrummet. Exempel är barnkamrarna i Mary Poppins, Peter Pan och Jim Hensons Muppet Babies.

Lovliga väggmålningar för dina barn

Vi vill alla ha det bästa för våra små barn. En av de bästa gåvorna vi kan ge dem är att skapa ett härligt rum åt dem. Ett av de enklaste och kreativa sätten är att lägga till väggmålningar i vackra och konstnärliga mönster. Om du inte har en idé om vilken design du ska lägga till har Photowall precis de rätta väggmålningarna för barnkammaren. Barnkammaren måste vara en vårdande och tröstande plats. När bebisarna väl är födda är de enda färgerna de ser svart, vitt och grått. Introducera några färger i barnkammaren, men försök att undvika att använda rött eftersom det kan förvirra barnet eftersom det är den första färgen som barnet ser. Det rekommenderas att använda färger i mjukare nyanser, såsom blått, grönt och rosa. Detta är de färger som bebisar kan uppfatta ungefär samtidigt som de utvecklas. Birdforest - Grön, Dappy Forest - Pastellblå, Disney Classics - Dumbo, A Bugs World - Rosa väggmålningar är perfekta exempel på canvasutskrifter som passar perfekt för barnkammaren. Introducera djurvärlden för dina små barn med väggmålningar med All on Board the Marsh Mellow Island Bus, Zebra Foal, Deer in Woods och Birdie Num Nums. Det här är härliga mönster som kommer att få barnkammaren att se cool och fantastisk ut. Jungle Multi wall murals är en fantastisk väggmålningsdesign som är fylld av mjuka färger som säkert kommer att uppskattas av ditt barn. Oavsett vilken design du väljer är det bästa att du gör barnkammaren speciell för din älskade. Lycka till med inredningen!
Produktinformation