Vintage blomma vägg - Tapet - Vardagsrum

1271

motiv

Ytor & Strukturer

Textur förbises ofta eftersom vi tar upplevelsen den skapar för givet. Vi tillåter oss själva att bli lyriska över målningars skönhet men glömmer bort att njuta av den lyxiga känslan Läs merav sidenlakan på natten. Men ändå, ytor och texturer kan bokstavligen förvandla ett rum från den vanliga till det spektakulära.

Textur: den kritiska faktorn för att förhöja ett rum

Textur tillhandahåller visuell vikt: ingen vill att deras rum ska vara intetsägande. Rum ska ta andan ur en varje gång man kommer in i dem. Ett rum ska kunna fånga ditt intresse och behålla det. Det behöver visuell vikt för att behålla ditt intresse och låta blicken vandra runt. En fototapet är ett av de perfekta verktyg som designers använder för att skapa visuell vikt i ett rum. Om du väljer en design som ger mer djup och textur, såsom en tegelvägg, kommer den att värma upp rummet och ge det en rustik känsla. En mjuk och jämn fototapet i marmor kommer att ha en avsvalkande effekt på rummet och ge det en skandinavisk touch. Om du tar det ett steg längre och placerar en kontrasterande textur mitt emot fototapeten kommer fototapeten att förhöjas ännu mer. Med andra ord, du kan justera fototapeters visuella vikt genom att justera avståndet mellan de två kontrasterande föremålen.

Textur balanserar ett rum

Om du vill ha en modern touch i ditt vardagsrum, använd en snygg fototapet av marmor eller granit. I samma anda, om du föredrar mer traditionella rum välj fototapeter som har en stenig eller grövre yta som ger en hemma-känsla. Resultatet blir ett rum med en mysig atmosfär. Kom ihåg att alla rum behöver ett kontrasterande element för att understryka den övergripande looken du vill ha. Om din design är modern, visa upp en fototapet med en rostig ihoplappad registreringsskylt som kommer ge precis tillräckligt mycket textur för att visa upp resten av rummets polerade känsla. Förfina ett rum genom att noggrant välja ut texturer som kompletterar varandra och ge liv till ditt vardagsrum.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.