Ytor & Strukturer

Ytor och texturer förbises ofta eftersom vi tar dem för givna, eftersom vi är så vana vid att de finns runt omkring oss nästan hela tiden. Men om du isolerar en specifik yta eller texLäs mertur framhäver den ett drag av individualism, vilket gör att kontrasten blir starkare. Vi tillåter oss själva att bli lyriska om skönheten i målningar men försummar ibland att njuta av den lyxiga känslan av silkeslakan på natten. Väggmålningar med ytor och texturer kan bokstavligen förvandla vilket rum som helst från ordinärt till spektakulärt.

Områden och texturer på väggmålningar är en avgörande faktor för att lyfta ett rum

. Ytor och texturer ger visuell tyngd, eftersom de flesta av oss inte vill att våra rum ska vara oidentifierade. Livsutrymmen bör kunna fånga din uppmärksamhet och behålla den där. En väggmålning med yta och textur är ett av de bästa verktygen som designers använder för att skapa den ovannämnda visuella tyngden i ett rum. Detta kan höja den okulära tyngden inom väggarna i ett utrymme genom en övergripande ökning av kompositionen. En välplacerad textur skapar den upplevda känslan av beröring för den som lägger ögonen på din inredning.

Strategisk inredning

Om du väljer en design som tillför djup och mönster, till exempel en tegelvägg, kommer det att animera rummet upp och ge det en rustik allmän atmosfär som du har för avsikt att skapa i ditt utrymme. Ett annat exempel på en väggmålning med yta och textur, som den släta marmorväggmålningen, kan ha en lugnande effekt i utrymmet samtidigt som den tillför en skandinavisk touch. Om du vill ta det ännu ett steg längre och placera en kontrasterande textur direkt mot väggmålningen med yta & textur kommer det definitivt att förbättra utsikten ännu mer. Med andra ord kan du justera den visuella tyngden på en plats genom att justera avståndet mellan de två kontrasterande yt- & texturväggmålningarna.

Flera olika material i väggmålningar med ytor och texturer

Från tegel till trä har vi delat upp väggmålningarna med ytor & texturer efter de optiska material som används för att skapa dessa distinkta dukar. Intressanta objekt som Torn Ink Texture kan göra skillnaden mellan ett platt rum och ett slående personligt utrymme. Stone Wall är en annan fantastisk väggmålning med yta och texturer som ser helt gudomlig ut, en vacker stenbåge med det öppna havets nåd som bakgrund.

Att skapa balans i ett rum

De senaste trenderna säger att om du vill ha en mer modern finish till ditt vardagsrum, använd eleganta väggmålningar med yta och textur av marmor eller granit. På samma sätt, om du vill ha mer traditionella rum, välj väggmålningar med yta och textur som har ett stenigt eller råare yttre som ger rummet en mysigare, idyllisk känsla. Kom ihåg att varje rum behöver ett kontrasterande element för att betona det helhetsintryck du vill uppnå. Att skapa paritet genom att para ihop disparata mönster är ett smart sätt att integrera dessa väggmålningar med yta och textur enligt dina specifikationer och önskemål.

Komplettera kontraster med väggmålningar med yta och textur

Om din design är modern kan du visa en väggmålning med yta och textur av en rostig plåt som lägger till precis tillräckligt med korn för att spela upp resten av rummets polerade aura. Lägg till en nivå av sofistikering i ett rum genom att noggrant välja texturer som kompletterar varandra och framhäver en estetisk harmoni, vilket surface & textures väggmålningar är de perfekta verktygen för. World Map Wooden Plank är ett av många föremål som fångar den typen av dekorativ anda, genom att kombinera olika element för att avrunda andra dekorativa element. Om du är benägen att visa en viss grad av patriotism är Union Jack Brick Wall fantastisk, inte bara för att den tydligt visar Storbritanniens flagga, utan också för att tegel är en häpnadsväckande textur att använda för att försköna ett rum, eftersom den är visuellt övertygande och kan skapa en känsla av hållbarhet och fasthet.
Produktinformation