By Passionate People

Vi tror på att rummets väggar påverkar hur vi mår! Hos oss kan du hitta tapeter och tavlor som passar just dig. Med passion och omtanke hjälper vi dig få ditt hem att spegla din personlighet.

Vår story

Idén till Photowall föddes år 2006 av bröderna Niklas och Charlie Johansson som tyckte att utbudet inom personlig väggkonst var ganska begränsat. Med en teknisk bakgrund och ett stort intresse för design bestämde de sig för att testa något nytt: att trycka tapeter digitalt. Utan någon erfarenhet av tryckteknik köpte bröderna sin allra första tryckpress år 2006 – och Photowall var skapat. Ett företag där fokus var kvalitet, kreativ design och skräddarsydda produkter. Idag är Photowall ett väletablerat företag med kontor och egen tapetproduktion i Stockholm. Men precis som vid starten så drivs vi fortfarande av lusten att skapa och att ständigt testa nya idéer.

Kreativitet och design för dig

Våra kunder dekorerar med tapeter eller tavlor de gillar och som uttrycker deras personliga stil. Vi letar ständigt efter nya designers, välkända varumärken och spännande illustratörer, för att kunna erbjuda inspirerande väggdesign. Vi vill att alla ska ha möjlighet att uttrycka sin kreativitet över hela väggen med motiv och mönster som passar just dem.

Vi hjärtar innovation

Med digital tryckteknik gör vi det möjligt att skapa nästan vad som helst, oavsett om det är en egen bild, ett tapetmotiv som sträcker sig över hela väggen eller en tavla. Att vara ett helt digitalt företag gör också att vi kan trycka en beställning på en gång, måttanpassad och unik, just för dig.

Made in Sweden, with love

På vårt kreativa huvudkontor i Stockholm har vi både kontor och tapetproduktion, och våra produkter tillverkas alltid med största möjliga noggrannhet. Vi håller produktionen nära för att kunna säkerställa produkternas kvalitet och veta att alla som jobbar med produkten trivs och mår bra.

Vi hoppas att du gillar miljön lika mycket som vi gör. Vill du läsa om vad vi gör för att minimera vår miljöpåverkan kan du ta en titt i vår miljöpolicy.

Hemmet berättar historien om vem man är eller vill vara. Det är en spegling av en själv, vad man gillar och hur man vill att andra ska uppfatta en. Där hittar man tryggheten, och där lever man den största delen av sitt liv. Vi tror på att rummets väggar påverkar hur vi mår. Därför är det vårt uppdrag att hjälpa människor fylla det med något mer än bara en målad färg. Hos oss kan du hitta det som passar just dig. Eller så skapar vi det åt dig. Med passion, omtanke och glimten i ögat hjälper vi dig få ditt hem att spegla just din personlighet. För det spelar ingen roll vem du är och vad du gillar, vi tror att livet blir roligare om man är mer personlig.