Rosa fototapeter

Rosa är en otroligt intressant och spännande färg. I större delen av västvärlden förknippas färgen ofta med charm, vänlighet, känslighet, barndom, ömhet och kvinnlighet, men så har deLäs mert inte alltid varit. Mellan 1920- och 1940-talen ansågs rosa vara en färg som lämpade sig bäst för män eftersom den var nära besläktad med rött, som var en mycket maskulin färg under denna period.

Styling med en rosa väggmålning

Att styla ett helt rum från golv till tak i chockerande rosa står förmodligen inte högst upp på många människors prioriteringslista, och det kan vi förstå. Men tyvärr är det en vanlig missuppfattning att detta är vad man ska göra med rosa - allt eller inget. Det fantastiska med färgen är att det finns så många olika variationer av nyanser och skuggor av rosa. Om du vill ha en stark rosa effekt i ditt hem kan du därför antingen välja mycket av en eller flera rosa nyanser i det utrymme du vill förvandla, eller satsa på ett rum med endast ljusa mjuka färger och sedan lägga till några detaljer i chockerande rosa eller en rosa väggmålning med rosa detaljer. Det betyder att du kan skapa samma rosa effekt i ett rum genom att antingen använda rosa på många ställen eller genom att bara använda lite rosa.

Hitta rätt nyans för ditt hem

Det finns något speciellt och mycket tilltalande med rosa väggmålningar. Det är en riktigt glad och upplyftande färg, men den kan också vara stark och självsäker. Det finns ett nästan oändligt antal sätt att använda rosa på en väggmålning så länge du gör det på rätt sätt. Med så många olika fängslande nyanser att välja mellan är denna vackra färg redo att användas tillsammans med många av dina andra favoritfärger. Koppar är ett otroligt vackert material oavsett var det används i ditt hem. Koppar har varit trendigt stort under det senaste året, vilket har fått vissa att känna att det har nått sin höjdpunkt. Trots detta känner vi fortfarande en vilja att ta in ännu mer koppar i våra hem, och ett bra sätt att göra det och ändå lyckas ge det sin egen unika personlighet är att para ihop den nya kopparlampskärmen du just köpt med en vacker rosa väggmålning i rätt ton. Styla med ljusrosa och kolsvarta för en nästan oemotståndlig kombination. Dessa två fungerar otroligt bra tillsammans när de tillåts interagera på rätt sätt tack vare kontrasten mellan den svarta färgens intensitet och styrka och den rosa färgens lätthet och glädje. Svårt att föreställa sig?   Grön och rosa är en annan kombination som vi rekommenderar starkt att överväga. När du letar efter den perfekta tapeten med rosa nyanser på vår webbplats kommer du snabbt att märka att vi bara älskar att använda den gröna och rosa kombinationen på många av våra väggmålningar. Att låta vitt och rosa leka med varandra i samma utrymme är både tidlöst och klassiskt och kommer alltid att fungera. Om du letar efter denna tidlöshet och färgkombination har du definitivt kommit till rätt ställe.
Produktinformation