Vintage Blomma Vägg - Rosa - Tapet - Babyrum

522

motiv

Rosa fototapeter

Rosa är verkligen en intressant och spännande färg. I Europa och till stor del resten av västvärlden associerar vi ofta färgen med charm, vänlighet, känslighet, barndom, mjukhet och fLäs meremininitet, men så har det faktiskt inte alltid varit. Mellan 20-talet och 40-talet ansågs rosa vara en färg mest lämpad för killar då den var nära besläktad med röd färg, som under perioden var en väldigt maskulin färg.

Inred med en rosa fototapet

Att inreda ett helt rum från golv till tak i chockrosa är förmodligen en handling som inte finns med på överdrivet många bucket lists, och det kan vi trots allt förstå. Men tyvärr är en vanlig missförståelse är att det är precis så man gör med rosa – allt eller inget. Det fantastiska med rosa är att den finns i så otroligt många olika variationer av toner och nyanser. Detta gör att ifall man vill få in mycket rosa effekt i sitt hem kan man välja att antingen ha mycket av en eller flera rosa nyanser det i rum man vill förvandla, eller välja att ha ett rum som enbart har ljusa mjuka färger för att sedan placera in ett fåtal saker i rummet som är chockrosa, eller en rosa fototapet som har rosa detaljer. Det här betyder alltså att man kan skapa samma rosa effekt i ett rum genom att antingen använda sig av rosa på många ställen, eller genom att nästan inte använda något rosa alls.

Hitta rätt nyans för ditt hem

Det finns något speciellt och väldigt tilltalande med rosa fototapeter. Det är en väldigt glad och uppmuntrande färg samtidigt som den kan vara stark och utmanande. Möjligheterna för användandet av rosa på en fototapet är verkligen näst intill oändliga så länge man använder den på rätt sätt. Eftersom att den finns i så underbart många olika stimulerande nyanser ger det dig möjligheten att kunna använda den här fina färgen tillsammans med många andra av dina favoritfärger. Koppar är ett fantastiskt vackert material oavsett vart i hemmet man använder det. Det senaste året har det skett en kopparinflation som tyvärr gjort att man ibland känner sig lite mättad av den. Trots detta ligger suget att ta in ännu mer koppar i hemmet fortfarande kvar inom oss, och ett väldigt bra sätt att få in mer koppar i det nya rummet och fortfarande lyckas med bedriften att ge det en egen unik personlighet är att para den nya lampskärmen av koppar som du nyss införskaffat i kombination med en vackert rosa fototapet i rätt ton. En näst intill oemotståndlig kombination av färger är naturrosa tillsammans med kolsvart. Kontrasten mellan den storheten och styrkan hos den svarta färgen och lättsamheten och glädjen hos den rosa gör att de två fungerar otroligt bra ihop med varandra när man tillåter de två att samarbeta på rätt sätt. Svårt att föreställa sig? Grönt och rosa är en annan kombination vi starkt rekommenderar att överväga. När du här på vår sida letar efter den perfekta tapeten med rosa nyanser kommer du ganska snabbt lägga märke till att det är en kombination som ligger oss väldigt nära hjärtat och som vi gärna använder oss av på många av våra fototapeter. Att låta vitt och rosa leka med varandra i samma rum är tidlöst och klassiskt på samma gång och det kommer alltid att fungera. Om det är den tidlösheten och kombinationen av färger du är på jakt efter har du definitivt hittat rätt.

Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.