Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Renässanscirkeln - Tapet - Vardagsrum

356

motiv

Andlighet & Religion

Om det känns lockande att pryda dina väggar med meningsfulla konstverk har du hittat rätt. Vi har tryck av flera av de stora mästarnas verk, bland annat av Michelangelo Caravaggio, SaLäs merndro Boticcelli och Gustave Dore. Om du gillar tapeter med en religiös känsla har vi även avbildningar av kända bibliska scener och historier, skapade av samma mästare. För den mer esoteriska har vi Buddha, zenbuddhistiska ordspråk, fredssymboler och försäkringar om hopp och fridfullhet. Det är fortfarande möjligt att uppnå stillhet i dagens jäktande.

Mästarna

Fototapeter med motiv av mästarna föreställer bland annat Hendrik Balens Feast of the Gods, Hubert van Eycks Virgin Mary, Sandro Botticellis Lamentation of Christ och Antoine Le Nains Adoration of the Shepards. Med våra fototapeter kan du njuta av dessa konstverk i ditt eget hem, i den storlek du önskar ha på din vägg. Religiösa scener kan vara ett sätt att hålla det som är viktigt för din tro nära till hands. Mytiska svartvita tryck kan visa upp kampen som alla människor upplever. Abstrakt symbolik kopplad till fred, kärlek, frihet, nirvana och andra representationer av ädla, spirituella idéer finns också tillgänglig. Vore det inte trevligt att ha ett så genomtänkt konstverk som lätt öppnar upp för samtal, nästa gång du har vänner på besök?

Modern Zen

Det finns många olika fototapeter med Buddha i färger som passar vilken dekor som helst, såväl som högkvalitativa fotografier och tavlor. Det sägs att avbildningar av Buddha verkar lugnande. Om du vill ha ett fridfullt motiv att meditera framför kan du ta en titt på vår fototapet Zen in black sand eller kanske tapeten the historical Kyoto Gates in Japan. Det finns positiva meddelanden mot vackra bakgrunder, såsom “I will be glad” eller det som påminner dig om det mest grundläggande mantrat: “OHM”. Vi har också avbildningar av flera fantastiska spirituella byggnader såsom Taj Mahal, japanska trädgårdar eller frihetsgudinnan. Ditt hem borde vara din lugna fristad, bort från världens stress och bekymmer. Och hur kan man bättre introducera fred och lugn i sitt liv än genom en fototapet som ligger en varmt om hjärtat?
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.