Andlighet & Religion

Om tanken på att ha ett mer meningsfullt konstverk på en framträdande plats på dina väggar låter lockande, behöver du inte leta längre än till våra väggmålningar om andlighet och reliLäs mergion. Det finns tryck av verk av Michelangelo Caravaggio, Sandro Boticcelli, Gustave Dore och andra stora konstmästare redo och tillgängliga. Om du är anlagd för utsmyckningar med en andlig känsla finns det också skildringar av berömda bibliska scener och berättelser av samma och fler kännare. För de mer esoteriska människorna kan du hitta Buddha, Zen-ordspråk, fredssymboler och bekräftelser på hopp och lugn i vårt fantastiska sortiment. I denna hektiska värld är det mycket viktigt att också ha transcendentala stressavlastare.

Genierna

Spiritualitet & religion väggmålningar av de största experterna inkluderar Hendrik Balens Gudarnas fest, Hubert Eycks Jungfru Maria, Sandro Botticellis Kristi klagan och Antoine Le Nains Tillbedjan av herdarna. Dessa fantastiska konstverk kommer garanterat att beröra och förvåna även när tiden går. De kommer säkerligen att vara ett intressant ämne om du har gäster hemma hos dig eller på kontoret. Du kan njuta av dessa väggmålningar om andlighet och religion i vilken storlek du än önskar och med dina tydliga specifikationer.

Spiritualitet & religion väggmålningar som tankeställare

Religiösa scener kan vara ett sätt att hålla kontakten med de viktiga idéerna i just din tro. Mytologiska svartvita utskrifter kan visa de strider som alla människor upplever, samtidigt som de lär oss att vi alla har saker gemensamt. Det finns också symboliska abstrakta bilder som visar tecken på fred, kärlek, frihet, nirvana och andra mjuka idéer om det andliga livet. Duvor är ett sådant motiv som passar bra in i beskrivningen. En enkel men lockande skildring av två duvor i perfekt harmoni ger uttryck för den universella idén om pacifism och vänskap. Det kommer säkert att vara trevligt att ha ett sådant genomtänkt konstverk som samtalsämne nästa gång du har sällskap i ditt personliga utrymme.

Modern Zen

Det finns en mängd olika Buddha-väggmålningar om andlighet och religion i färger som passar till alla inredningar, med högkvalitativa fotografier och olika målningsstilar också. Om du vill ha en fridfull bild att meditera till kan du prova väggmålningen Zen i svart sand eller kanske verket som visar de historiska Kyoto-portarna i Japan. Det finns även positiva uttalanden med vackra bakgrunder, som "Jag kommer att bli glad" eller den som påminner dig om det mest grundläggande mantrat "OM". Stora andliga byggnader som Taj Mahal, japanska trädgårdar eller till och med Frihetsgudinnan finns också på plats, beroende på vad som flyter i din sprituella båt. Santa Maddalena är en barock men otroligt vacker skildring av en kyrka i Sydtyrolen, med solen som går upp över bergen bakom den felfritt. Den framkallar en känsla av hopp, ett tema som är allestädes närvarande i praktiskt taget alla religioner.

Själsbekvävande väggmålningar om andlighet och religion

Förutom att ta hand om oss själva fysiskt har människan också ett behov av att vårda sitt kroppslösa behov, det vill säga vårt sinne och vår ande. Särskilt hemmet, som är det fysiska förkroppsligandet av vår karaktär, behöver den extra uppmärksamheten för att vi ska kunna fungera i en alltmer upptagen värld. Ta ett steg tillbaka från all stress och inför fred och lugn tillbaka i ditt liv med en väggmålning med andlighet och religion som talar till ditt hjärta. Det spelar ingen roll vilken tro du har, vår kollektion innehåller garanterat allt det som ditt väsen längtar efter, med variationer och versioner som garanterat passar in i atmosfären i din omedelbara omgivning.

Naturen som andlig buffert

Det finns också många människor i världen som känner sig närmast sin respektive Gud, eller sin motsvarande andliga värld, när de befinner sig mitt i naturen. Det är därför som våra väggmålningar om andlighet och religion också innehåller vackra landskap av miljön. Somewhere over the Rainbow är ett sådant objekt, som visar upp en vacker strandvy kompletterad med en anmärkningsvärd regnbåge, vilket får dig att tänka att det måste finnas en högre makt som har skapat en sådan underbar scen. Få den där överväldigande goda känslan i ditt eget utrymme med våra väggmålningar om andlighet och religion nu.
Produktinformation