Religiösa Symboler & Ikoner

Religiösa symboler och ikoner har använts i många olika länder och organisationer. De har använts för att representera en specifik religion eller ett specifikt koncept inom en viss reLäs merligion. Från kristendom till buddhism, Photowall har väggmålningen som inte bara representerar din tro, utan också blir en fantastisk inredning för din inredning.

Väggmålningar som gör dig stolt över din tro

Om du tittar på olika inredningstidningar eller webbplatser kommer du att bli förvånad över att det finns massor av idéer och inspiration som du kan använda för ditt eget hem eller utrymme. Om du planerar att ge ditt hem en makeover är väggmålningar en av de bästa sakerna du kan göra för att uppnå det utseende du vill ha. Photowall har ett brett utbud av väggmålningar som säkert kommer att passa bra in i vilken designstil du än har. Om du är sugen på lite unikhet och innovation kan du hitta rätt för ditt utrymme med religiösa symboler och ikoner som väggmålningar. Med olika symboler som representerar olika religioners trosuppfattningar visar dessa väggmålningar inte bara din tro utan ger också liv åt tråkiga och slätstrukna väggar. Väggmålningar med religiösa symboler och ikoner är inte bara enkla väggbeklädnader. De representerar också tusentals år av tro och praxis. Kristendomen, till exempel, har haft en färgstark historia och är känd för att ha tagit världen som en eldsjäl. Genom hela historien är religionen täckt av symbolik som har fascinerat och fångat många människors uppmärksamhet och intresse. Duvor, till exempel, är bara fåglar för vissa, men representerar och symboliserar något mycket mer fantastiskt och mystiskt. Yin och Yang påminner också om buddhismen, men representerar också balans. Du kan se att dessa väggmålningar också kan ge liv åt vilket utrymme som helst. Välj rätt religiösa symboler och ikoner väggmålningar och du kommer verkligen att ha en underbar fokuspunkt i ditt sovrum, vardagsrum eller i ditt minibönerum.

Världen av religiösa symboler

Religiösa figurer och bilder visar ett brett spektrum av komplexa symboler som gudar, frälsare, förlösare, hjältar, avatarer, manifestationer, helgon, lagmän, hjältar och andra. Profeter, apostlar och evangelister som är skrivna i Bibeln kännetecknas också av ett mycket komplicerat system av symboler. Olika religioner har sina egna erkännanden genom användningen av symboler. Till exempel är Yin- och Yang-symbolen bunden till stabilitetscirkeln i den kinesiska universalismen. Swastika i hinduismen och jainismen, lagens hjul i buddhismen, khandha i sikhismen, Davidsstjärnan och menoran i judendomen och de olika formerna av kors i kristendomen. Under årens lopp har symbolerna utvecklats och utvecklats. Under 1900-talet skedde också en viss återupplivning av de liturgiska traditionerna och den rituella symboliken. Även om dessa har granskats och kritiserats upprepade gånger av experter har symboler och ikoner blivit en stor del av människans kultur, tradition och historia.
Produktinformation
  • Visar 1-48 av 48 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.