Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Minne - Lila - Tapet - Barnrum

110

motiv

Lila tapeter

Lila tapet ger känsla av lyx och kreativitet. När folk tänker lila som tapet så förvandlas deras ansiktsuttryck till tydliga inslag av förvirring. Lila är en färg som hos många anses Läs mervågad när den i själva verket är en färg med klassisk historik. Lila är en kombination av rött och blått och i naturen en ovanlig färg att hitta, kanske därför så har den fått exklusiv status. Lila är en färg som man helt enkelt antingen gillar eller har väldigt svårt. Det finns många bra effekter när man inreder med lila. En viktig fakta är att lila är även en av de färger vi människor har svårast att urskilja. Speciellt om det är ljusare toner av lila. Påverkan från andra ljuskällor kan få den att verka blå.

Effekter av lila som tapet

Vill du få en lite lyxig känsla i ditt rum så är lila en perfekt färg för din tapet. Lila kan antingen bli en dramatisk färg eller harmonisk färg, helt beroende på nyans och den mättnaden du väljer. I kombination med övrig inredning så kan du få ett rum som får dig att känna välmående, stressdämpande och behaglig kreativitet. Lila tapet passar väl in i vardagsrummet. Med lite lätt nyanserad lila så kan man få in en sofistikerad känsla i vardagsrummet. Att använda lila som fondtapet med övriga väggar i vitt kan ge lite mjukt blå nyansering på de vita väggarna och skapa en harmonisk känsla i hela rummet. Det är även kombination som är förhållandevis lätt att inreda med eftersom svart och grått passar bra till lila.

Att inreda med en lila tapet

För att verkligen få ut så mycket som möjligt av den lila tapeten så gäller det att planera hur övriga rummet kommer inredas. Har man valt en mättad lila så gäller det att ha inredning som inte skär sig med den lila tapeten. T.ex lila och orange är en svår kombination eftersom bägge färgerna kommer vara dominanta. Så välj om den lila tapeten ska vara dominant i rummet eller vara passiv bakgrundsfärg i förhållande till övrig inredning.

Lila som fondtapet

Om du vill skapa extra rymd i rummet så är lila en färg som du kan använda i en lättare nyans, och då som fondtapet. När du inreder med lila som fondtapet så tänk även på hur ljuset kommer reflekterar på tapeten och tillbaka in i rummet. Svart, ljusgrått och vit är färger som går bra ihop med lila.

Photowall har ett bra utbud av lila tapeter

Om du ska tapetsera så tycker vi absolut att du ska överväga lila eftersom det ger den där lilla extra känslan av lyx och harmoni. Att tapetsera en walk in closet i lila med detaljer i svart och grått är en riktig klassiker.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.