Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

Marlon Brando i gudfadern - Poster - Vardagsrum

22590

motiv

Posters

Kreativa och snygga posters för vardagsrummet, färgglad konst för hallen eller en uppiggande tavla i sovrummet. Photowall har ett brett utbud med posters som garanterat kommer stimuleLäs merra dina sinnen och som definitivt kan sätta stämningen i alla rum. Välj din favoritposter och se hur välkomnande och intressant ditt hem blir.

Snygg konst för dina väggar

I många år har man använt posters som dekoration både på allmänna utrymmen och på privata platser runt om i världen. Om du är ute efter snygg konst till dina väggar är posters ett utmärkt tillskott till ditt hem, oavsett vilken stil du har. Tavlor och snygga posters är effektfulla, iögonfallande och har utformats för att fånga uppmärksamheten hos de som passerar förbi. Snygga posters används på många olika och kreativa sätt; du kan till exempel skapa en vacker gallerivägg, höja din motivation med posters med inspirerande citat och mycket, mycket mer. Photowall erbjuder ett brett sortiment med snygga posters och konstaffischer som är en fröjd för ögat och som kommer ge dig mycket glädje. Om du vill ge ditt hem ett härligt lyft har vi posters som är perfekta för att lätta upp vilken tråkig och intetsägande vägg som helst. Med våra posters kommer dina rum bli helt fantastiska och något utöver det vanliga.

Inred med trendiga posters från vår kollektion

Photowall har en kanonbra kollektion med Posters och Konstaffischer från olika konstnärer, designers, fotografer och illustratörer från hela världen. Det är lätt att inreda med trendiga posters från vår kollektion. Vi uppdaterar ständigt vårt sortiment med populära tavlor och exklusiva motiv så du kan alltid hitta något som passar just dig. I vår kollektion har vi massor med trendiga posters som passar i olika rum i hemmet som till exempel köket, sovrummet, barnrummet, hallen med mera. Du hittar alltid den rätta konstaffischen oavsett vilken stil ditt hem går i: modernt, trendigt, vintage eller minimalistiskt – vi har alla stilar och du kan säkert hitta den bästa konstaffischen för att komplettera inredningen i ditt rum.

Träramar för ännu finare rum

Precis som alla konstverk kan våra posters lätt hängas upp i träramar. Med material av hög kvalitet får du endast det bästa från oss. Posters i träram är inte bara enkelt att hänga upp, det ser även snyggt ut på väggen. Du kanske blir förvånad när du upptäcker att det faktiskt inte är så komplicerat att hänga upp en poster. Med rätt höjd och position, kommer du kunna inreda dina väggar med våra snygga posters.

Inred med stil

Nuförtiden är det enkelt och okomplicerat att inreda väggarna. Med alla tekniska framsteg är ingenting omöjligt. Med hjälp av Photowalls posters och konstaffischer kan du få just det utseende på rummet som du är ute efter. Motiven i vårt sortiment är kreativa och snygga, och kan lätt skapa rätt atmosfär i vilket rum som helst. Med underbara bilder i härliga färger, kommer ditt hem bli som nytt. Dessutom kommer en poster från Photowall ge den rätta stämningen som passar i just ditt rum. Sovrummet till exempel, är ett ställe där du vill kunna vila och sova och behöver därför posters med motiv som hjälper till att skapa en lugnande och avslappnande miljö. Vi har lösningarna på det du behöver för att komplettera dina rum. Våra posters kommer du mer än gärna vilja visa upp för både släkt och vänner.

Obegränsade möjligheter med posters och konstaffischer

Med Photowalls breda utbud av posters och konstaffischer kan du skapa en vägg som är fantastisk och helt underbar. Att använda sig av härliga posters är ett sätt att uttrycka sig själv och du kan anpassa rummet efter just din smak och stil. Du kommer att upptäcka att posters inte bara är en väggprydnad som gör ett rum lite vackrare; posters och konstaffischer kan även ge illusionen av att ett rum är större rum än vad det egentligen är, vilket är idealiskt i mindre utrymmen. De kan dessutom skapa en atmosfär som passar din livsstil och personlighet. Med lite fantasi och kreativitet kan Photowalls posters och konstaffischer skapa ett rum som verkligen älskas av både din familj och era vänner.

Varför använda posters?

I flera hundra år har posters används på många olika vis. Vare sig det handlar om att sprida information, bjuda in till möten eller festivaler, eller inreda och dekorera, har posters visat vilket värde de tillför. Posters kan antingen bestå av grafik eller text. De är utformade för att både vara iögonfallande och informativa. Nu för tiden finns många posters med reproduktioner av kända konstverk som skapats av världsberömda konstnärer. Historiskt sett användes posters och konstaffischer mycket i Europa under början 1800-talet för att göra reklam för olika events som cykling och tjurfäktning. Under La belle époque i slutet på 1800-talet, ansågs posters och affischer vara en seriös konstform, utöver att de gjorde reklam för produkter, film, musik, serieböcker och semesterdestinationer. Posters och affischer användes redan då även i klassrum som läromaterial för både barn och vuxna.

Poster- och konstaffischgalleri

Inred dina väggar med dina mest älskade konstverk och tavlor från vårt attraktiva och imponerande galleri. Vi har rätt tavla för alla rum och utrymmen. Du kommer säkert hitta den perfekta designen som speglar just din personlighet och livsstil. Välj bland ett brett utbud av bilder med bland annat stilleben, naturmotiv, städer och byggnader, sport och fritid och mycket mer. Här finns tavlor och motiv som passar för alla smaker och stilar.

Posters och konstaffischer för olika rum och stilar

Heminredning är inte någon exakt vetenskap och det är här som tycke och smak kommer in. I vårt sortiment har vi många olika stilar att välja mellan. Vare sig du satsar på en minimalistisk, färgstark, rustik, vintage eller någon annan inredningsstil, så hjälper Photowall dig att skapa ditt personliga utrymme med vårt fantastiska utbud av posters och konstaffischer. Dessa väggdekorationer kommer ge inspiration, skapa en balanserad inredning och även göra att rummet ser kul och spännande ut. Posters passar i alla rum och utrymmen och de ger det där lilla extra till hallen, köket, sovrummet, vardagsrummet eller barnrummet. Hör av dig till oss om du vill ha hjälp med att välja rätt design till ditt rum och vi kommer alltid göra vårt bästa för att hjälpa dig få ihop ditt inredningsprojekt.

Beställ posters enkelt och säkert

Det är otroligt enkelt att beställa från vår shop. Du slipper långa köer och att trängas med andra kunder. Allt du behöver göra är att klicka på den poster du vill ha, lägga den i varukorgen och sedan slutföra köpet utan något krångel. Vid utcheckningen visas de olika betalningsalternativen och du kan snabbt och säkert slutföra din beställning. Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du har några frågor eller vill ha hjälp med inredningstips och råd.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.