Vita posters

Vit är en positiv färg som alltid är förknippad med renhet, ljus, säkerhet, renlighet och perfektion. Med Photowalls urval av vita affischer får du motiv av högsta kvalitet, unika mönLäs merster och rikaste detaljer. Alla de ovannämnda egenskaperna är synliga och närvarande i teman i hela sortimentet av vita affischer. Det finns Det finns många effekter som detta pigment har på ögat men också på sinnet. Som vanligt kan du fortfarande anpassa dessa artiklar till till din övergripande estetik, inredning och andra färgscheman som finns i hemmet eller på kontoret.

De många associationerna med vita affischer

Den vita färgen påverkar sinnet och kroppen genom att hjälpa till med mental klarhet, främja känslor av förnyelse, hjälpa till med rening och uppmuntrar till rening av tankar och handlingar. Den kan också representera en lyckad början. Vita affischer kan därför vara symboliska för att dekorera ett nytt hem eller ett nytt kontor. Föreställ dig att du har något som liknar Bicycle Art som fokuspunkt i din bostad under din husvälsignelse, eller Suminagashi Marbling Kuro IIII som den centrala väggdekoration när du välkomnar gästerna på ditt kontors öppningsfest. Dessa vita affischer kommer inte bara att se De kommer också att bjuda in till samtal och skapa en optisk dynamik som behövs i alla utrymmen. Du måste dock vara försiktig med att inte överdriva den med för mycket vitt. För det mänskliga ögat är vitt en ljus och briljant färg som kan orsaka huvudvärk om den exponeras för mycket eller för länge. Photowall har precis rätt mängd av vitt i sina vita affischer, så länge du noggrant väljer ut de andra inredningselementen att kontrastera med.

Låt det snöa

Eftersom vitt är snöns färg används den också ofta för att representera kyla, enkelhet och naturligtvis vinter. Årets kallaste årstid är ett mycket populärt tema i vita affischer, med massor av underbara mönster som kommer att få ditt rum att ploppa fram. De kan fungera som en påminnelse om den glädje du kände när du var i snön som barn, eller som en motivation för att besöka snö om du ännu inte har upplevt det. Vandringsleden i Sylarna i Sverige skulle till exempel vara en underbar resa för en nybörjare, som visar de vackra bergskedjorna i Skandinavien, idealiska för vintersport och liknande. Powder Snow i Chamonix i Frankrike är en annan vit affisch som visar upp snöns magnifika skönhet. I det här fallet, är den kombinerad med en spännande action som visar på kontrasten mellan naturens lugn och energin i den här staden. och den energi som vi människor åstadkommer. Som du ser kan vita affischer berätta så många historier i olika former, oavsett om de är du sätter upp den i ditt bostadsområde, kommersiella område eller fritidsutrymme.

Djurvärlden i vita affischer

Ett av de vanligaste ämnena som förekommer på vita affischer är djurens underbara varelser. Det finns så många fascinerande bilder att titta på, allt från hästar till fåglar. Djur i sig själva är redan mycket men att kombinera dem med de mest positiva färgerna gör att det nästan blir ännu bättre. Dina ögon kommer att omedelbart till dessa vita affischer med spektakulärt vackra djur i deras naturliga miljöer och med och som kikar genom människoskapade konstruktioner. Artic Fox, till exempel, är så söt och fluffig att du vill sträcka ut handen. och gosa med det förtjusande djuret. Det här är också en av de vita affischerna som kan vara idealisk för ditt barns sovrum, studieområde eller lekplats. Illusion of Power (13 hästkrafter dock) är en annan vit affisch med maximal visuell effekt. Den visar 13 hästar som kommer mot dig med så detaljerade bilder att du kanske tar ett steg tillbaka när du först ser den. när du tittar på den här vita affischen.
Produktinformation